Отговори
# 630
 Hug ЧРД на Сузи и от нас!Щури мигове,здраве и креативни белички!  bouquet

# 631
Честит рожден ден, мила Сузи! Бъди много здравичка, обичана и щастлива!  bouquet

# 632
Честит рожден ден,мило дете! Пожелавам ти безгрижно детство и много здравичка бъди! И много радости на мама и тати да носиш bouquet

# 633
Честит Рожден ден на Сузанка Сладуранка и от нас Hug.
Да има щастливо детство,да е здравичка и грижовна кака Hug

# 634
Честит рожден ден на Сузи и от мен!

# 635
ЧРД  на Сузи!  Много здраве и щастливо детство!  bouquet

# 636
Честит Рожден Ден на  сладката Сузи

didi666 от кога така бе мила,че аз нещо не разбрах newsm78 от две седмици се храни така оскъдно,а през последните месеци си е намалил количеството храна -така ли /.Знам ли ...може да е някакъв период или пък го дръж малко да огладнее  Whistling

# 637
С малко закъснение...  Embarassed ЧРД мило Сузи! Бъди здраво, щастливо момиченце с безгрижно детство! Целувки!!!

Ние пак сме на антибиотик... Елия беше с много висока температура, после и кашлицата се влоши и се наложи да включим антибиотик. Сега съм си наумила поне до пролетта да не я пускам на ясла, но да видим дали това й е проблема или е с нисък имунитет просто... Имам чувството, че някой да кихне и тя веднага прихваща...  newsm78 В чудо се видях... Уж дълго я кърмех...  Confused

# 638
Благодаря ви много момичета!  Hug Hug Hug
Сузинкото беше целият ден в прекрасно настроение. Оцени много празненството макар и да нямаше детско парти. Екзалтацията й достигаше писъци Simple Smile :  "ден, ден, ден, балониииииииииииииии" и ловеше летящите балони Grinning

леко със закъснение - Данчето - ако имаш желание за второ детенце сега е момента! Малката разлика при децата е изпитание единствено за родителите им. След като мине трудната нулева година имаш две близки по възраст дечица, чиито игри са много сходни и най-важното - задружни Simple Smile

Хубав ден!

# 639
  • Бургас
И от нас със закъснение  Blush Честит Рожден Ден на Сузи!!! Да е жива и здрава, да расте весело и игриво дете! Иии да помага на мама за малката сестричка  Wink  Hug
Зарче, много неприятно с тези болести. Дано, Ели се оправи бързо и повече да не се разболява  Naughty

# 640
Честит рожден ден на Сузи! със закъснение
И ние сме болни, Йоана оздравяваща, аз и мъжът ми - не съвсем. Но не е много тежко положението.

Около седмица и тя караше предимно на кърма, а когато беше най-зле дори не искаше да опитва храната. Но за по-продължително неядене не мога да дам съвет.

За съжаление кърменето не е гаранция за здраво дете, защото има и мноооого други фактори, които оказват влияние и върху нас, и върху децата ни. Ние до момента успяваме да се справяме само с хомеопатия, през последната година никой от семейството не е пил други лекарства по какъвто и да е повод. Преди месец започнах и по-сериозно лечение /поводът е бучката в гърдата/.

Бързо оздравяване на всички болни!

# 641
Сузииии,4естит Рожден Ден и от нас ,мили4ко дете!!(И от нас със закъснение)Sad
Бъди все така усмихнато и прекрасно слънчице и радвай мама,татко и малката си сестри4ка! Hug Hug Hug
РАзгледах снимките ви във Фб,Нурий,страхотни са и двете кукли!!!!
А относно това ,как се е радвала Сузи,Ивето все още си пее ;''Birthday,Birthday,to you''Simple Smile))))))))Така си я 4ува явно и така я пее постоянно Simple Smile)))))))))
И на мен ми се иска второ дете,но още ме е страх  Embarassed Може би трябва да мине още време!! Peace
Аз доста се разболях ,особено уикенда бях много отпаднала,кашлица,температура,главоболие,но днес само гласън ми е мн променен и кашлям от време на време..Ивет имаше конюнктивит ,но  нали й слагах кап4ици още в събота беше Ок!  Wink
Времето при нас се затопля тази семдица ,искрено ви пожелавам и при вас в Бг да е по-приятно и да става за разходки! Hug
Целувки  на вси4ки  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 00:00 от anni2002

# 642
Здравейте мами, много отдавна не съм се вясвала но ето ме пак обратно налиния, започнах работа Дениската като беше на 10 месеца, и просто не ми оставаше много време и за интернет и за форуми и ФБ, но откак съм в болничен от една седмица влизам и хвърлям по едно око Simple Smile липсвахте ми Simple Smile Гледам бебоците са станали истински мъже, а принцеските цели госпожици Simple Smile Да са ни живи и здрави и много да ни радват, като си спомня само с какви трепети ги очаквахме и как си споделяхме всичко ден и нощ...изглежда толкова отдавна... Simple Smile Та за Данчето специално Данче с теб сме, аз не изостанах и от Нурий и аз и миля че по малка е разликата по добре за децата, та и аз така началото на август пак ще ставам майка, Simple Smile)))))))) Други от априлките където са бременни или с второ детенце?
Целувки на всички и много любов ви желая в този ден, обичайте и бъдете обичани...  bouquet

# 643
Страхотна новина, poliville! Да ти е лека и безпроблемна бременността и да нагушкаш едно пухкаво лятно бебе!
Има още няколко бременни момичета - в списъка са отбелязани, но те тези дни май ще раждат вече.  Peace
anni2002, да се оправяш бързо! Hug
zar4e, много кофти с толкова чести болести. Дано да се закрепи и да се стабилизира, за да си ходи спокойно на ясла занапред! Praynig Heart Eyes

# 644
poliville   Hug и от мен ,дано всичко мине леко.
marini е права февруари е месеца за нови попълнения,даже на Теди днес и е термина,надяавам се всичко да е наред със всички момичета и бебоците им.
marini това което си писала за книжките  все едно аз съм писала,малкия все къса ,чупи,баща му се шегува че пак трябва да заминава защото не може да насмогне да оправя щетите  Twisted Evil иначе дребосъка все повече думи използва.
Зори бързо оздравявайте  Hug( е лятото се надявам да дойдете и  се видим).
На всички които празнуват днес без значение кой празник честито,аз   приготвям вечерята и виното за зарезан.

Общи условия

Активация на акаунт