Отговори
# 660
  • Sofia
Поли, Звездичка Честито момичета! Лека бременност и само положителни емоции!
Звездичка ти си направо майка герой! С толкова малка разлика и 3 дечица. Направо си много смела. Момче или момиче, важното е да е здраво бебчето, а ако е госпойца ще си имаме още "3 сестри"  Wink в темата. Аз лично съм на мнение, че с малка разлика си е супер за децата. Имат си приятелчета за игра винаги, а и са най-добри приятели на 100 %,
Юле как е Венци? Водихте ли го на лека за консултация по въпроса за яденето. Въпреки че аз на лекарите нямам вяра, ама нейсе де. Дано да е само период, че иначе си представям и какви нерви е да си накараш най-скъпото същество да яде, а  то не иска.
Данче ние също не сме пропускали ден без разходка. Взимам шейната на съседчето, че нашата е за по-голямо дете и я тегля до кухнята и обратно. По 1 час изкарваме докато се добера до кухнята и понапазарувам. Не че е супер здрав, ама иначе откачаме и двамата у нас само.
По въпроса със заспиването сме като Тея, явно по бивш съседски. На обяд заспива за около 5 - 10 мин сам, но вечер е голяма разкарване. Четем с кака му и се почва. Вика баща си да го води по стаите да ни вика ЧАО, напоследък се гуши пред ТВ-то в мен за 5 мин и после пак в кревата. Слагам го в 21 ч в кревата и към 22 ч е заспал. Явно като слуша кака си и не му се ще да спи и ни разкарва.

# 661
Поли, Звездичка, чудесни новини! Лека и безпроблемна до края!  Hug
Честито бебе на Теди_сп!   bouquet

# 662
Честито и от мен на бъдещите майчета. Дано всичко да е наред и да се насладите на една чудесна бременност.

да ви се оплача: това дете направо ми изкара нервите днес. понеже не можем да се срещаме постоянно в този студ с хора и днес го водим на детско клубче, голям рев. не иска да ме пуска от ръка, катери се по мен и иска да го гушна, плаче за бибата, а бе кошмар. какво му стана не знам, дори по магазините не можа да се успокои, а иначе си му харесваха разходките. той по начало не обича много детските клубчета и ако няма познати деца се дърпа, но като днес не е бивало. 2 ч ми изпили нервите докато се приберем. явно подивя в къщи тази зима и дано да се оправят нещата като се затопли и сме пак всеки ден навън за повече от 30-ина минути.
хайде, оплаках ви се

# 663
ехаааа,2-3 дни не съм влизала и какви убави новини! Hug
4естито на Поли и на Звезди4ка!!!И на две4ките ви желая лека и безпроблемна бременност!!!и лятото най-хубавите и здрави беб4ета! HugИ двете ви 4увствам много близки и мнооого мноого се зарадвах ! Hug И да пишете по-4есто ,за да знаем как сте !:) Hug
вие направо ще ни навиете и другите  за по още едно дете Wink  Mr. Green
дай Боже пове4е такива новини да има!
Ние сме добре,здрави ве4е,имахме си гости през уикенда от друг град в Англия и те също имат дететнце с 4 месеца по-малко от Ивето и си играха ,разхвърляха,щуряха  Laughing Хубаво изкарахме !Времето се оправя тази седмица и съм много доволна 4е ще има по-дълги разход4ици! Peace
Нурий,много благодаря,мили4ка,добре сме ве4е!Много се радвам ,4е намираш пак време за нас и си доста по-активна сега!нацелувай кукли4ките ! Hug
За заспиването-и при нас е така долу горе,обикновено лягам при нея на спалнята ,загасям вси4ко ,и заспива след около 15-20 мин..,ако е била по-уморена или ако е била  на градината ,заспива сама за 5 мин и после я примествам в кошарката !
за зъбите -16-17 .Ку4ешките скоро излязоха и са още съвсем малки:)
това е за сега.
Целувки  на вси4ки  Hug

# 664
Интересното е, че това заспиване вечер за минимум 60 мин го прави само на мен. Тествахме я със свеки и при нея заспа за по-малко от половин час, през цялото време е била отпусната и не е мърдала, а при мен се чекни, върти, играе с бибата, кокори се. Нямам идея защо с мен така се държи.... И друг път сме я тествали и пак е така. В смисъл това не е случайно, само на мен ги прави тия въртели! Някой има ли представа, защо?  Sad

# 665
E viviana нали знаеш, че глезенето минава само при мама Simple Smile нормално е, то вкъщи стана мама лошата, тати добрия, като му се скарам нещо и веднага бяга Татиии, Татинкааа уеееее уееееее, при вас момичета, кой играе ролята на лошия? Simple Smile
Звездичка пол още незнам но се надявам на розови панделки, и тъй си мисля се, днес съм на преглед дано ми кажат Simple Smile
Ани хайде, Ивето кака Simple Smile
Моли Б, ами нормално е да реагира така, преди лятото постоянно виждаше хора и бяхме навън, а сега по цял ден с нас децата са се привързали страхотно, незнам направо как ще тръгне денис на ясла както го глася след някои месец, та той е същия, дето той там и аз  Stop
Целувки на всички и лек и слънчев ден

# 666
didi666, какво става наистина с апетита на Венци? Върна ли се?
Нашата глезана само при тати ги прави такива - като се прибере от работа и малката се лепва за него и край! А, иначе - аз съм "лошата", то е ясно...В повечето семейства е така, защото обикновено татковците ги няма по цял ден и като се приберат и са готови на всичко за децата, които цял ден са изнервяли майка си /или тя тях Mr. Green/.
За привързването - всичко е до дете. Няма принцип за това дали си е в къщи сега, а през лятото - не. Моите са си с мен непрекъснато, а дребната сега не вижда други деца въобще, но като я заведем в детския клуб тук и е неудържима въобще не я интересува там ли сме или не.
Nurii, какви да ги вършим? Седим с дребната предимно в къщи и се забавляваме по домашному. Чакам с нетърпение да стане малко по-приятно времето /което май е факт от вчера/ и да тичкаме до близкия парк. С една дума - добре сме! Най-важното е, че двамата с брат ѝ поставят своеобразен личен рекорд - повече от два месеца здрави, като Сашко не е спирал да си ходи на градина. Сега като се позатопли очаквам това да се промени, но все пак си починахме от сополите доста дълго време.
*Sesil*, нямам близки дружки тук. Както написах, почти не излизаме. Иначе, се виждаме се колеги на мъж ми и семействата им, но техните деца са компания на Сашока...и добре, че ги има.

# 667
  • София
Звездичка! евалла ! Лека и безпроблемна !
п.с. тоз път ще е мъж ... сигурна съм ( то и за Леа бях сигурна де  Mr. Green)
По този повод един бисер: на Цвети й оперирахме подезичната връзка преди 10-на дни, че й беше къса и д-ра явно да я предразположи я питал за житие, битие. Тя разказла, че има близначка, че имаме и бебе и т.н. и д-ра я питал - Ааа баща ти сигурно е искал син, а ? А тя отговорила - аа ама то всички искахме син  Mr. Green. Представете си как ни го разказва фъфлеща от упойката. Най-интересното в случая е, че при нас всъщност бащата искаше щерки, а не син. Grinning
Чудех се с кого ще бъдете всички заедно след 5 месеца. Викам си явно таткото е заминал някъде, как ли се оправя сама с двете деца ooooh! ooooh! ooooh! - голяма съм УФСЪ.
За Поли разбрах още преди 2 седмици - похвали се тя във ФБ. Hug Лека и на теб !
Надявам се да няма вече болни. Ние се изредихме всичките ! Страшно беше, дано това да е за зимата !  ooooh!
И аз вече съм в трескава подготовка за р.д. на Леа - много е готино. То половината емоция т празника е в приготовленията  Crazy Crazy Crazy.
Бъдете усмихнати - вече е топло, а аз отивам да се трудя  Confused

# 668
  • София
Звездичка!голямо честито и на теб, миличка! Браво за куража! А мъжо, какво да прави, ще свиква, къде ще ходи! Hug

Честито бебенце и на Теди! Да е живо и здраво! Hug

# 669
Здравейте момичета.
Какви чудесни новини.Поли и Звездичка лека и безпроблемна бременност ви желая.
Честито и от мен на бъдещите майчета. Дано всичко да е наред и да се насладите на една чудесна бременност.
Ние сме добре,при нас честно казано няма нищо ново.Малкия щурее по цял ден в къщи,а сега вече като се постопли излизаме по малко.Да се похваля че вече заспива сам,спи на възглавница и дава да му мия зъбките редовно.Това са новите неща при нас,но пък категорично отказва да говори.Казва само мама,папа,тата,дига,лала и всичко друго са негови си звуци.Общо взето по цял ден нещо си бръщолеви но не казва нищо съмнително.С гърнето и с него сме до никъде,ама като се постопли мисля от веднъж да се учим,пък дано успеем.
Лек ден момичета.

# 670
Още веднъж много ви благодаря за поздравите, много ми е приятно защото ми беше голяма мечта да имам три деца!
Ани, много ще се радвам и ти и другите момичета с по едно детенце да си имате второ за мен това има само положителни страни, макар че не всички  хора са на това мнение.

Относно контактността на дечицата и това, че  някои са доста лепнати за майките си, аз също мисля като Марини, че просто си има деца, които на тази възраст по трудно се адаптират в непозната обстановка. Освен това и самата възраст си е такава, че все още доста от децата са залепени за майките след една, две години нещата се променят. Аз съдя по мойта кака тя също беше от неконтактните деца, сега все още си е срамежлива обаче бързо и минава и си  контактува съвсем нормално и с удоволствие с децата.

Честито нова радост на Теди, че пропуснах предният път!  bouquet

# 671
Биби,давай идеи за РД-то  Mr. Green Аз също съм в голяма чуденка ,мисля да е сутрешна забава с деца ,а вечерта - баби Crazy Иска ми се някакви подаръчета на децата да раздам ,нещо с което хем да си играят ,хем да им е за спомен ooooh! Фотограф искам ,но много се чудя дали да ангажирам ,защото си е голям разход TiredИска ми се и двамата с Петьо да сме в един цвят облечени Joy Оффффф,много неща ми се иска ,но трябва да се вместим в един бюджет и не знам как ще стане.Иначе на мен още от сега ми е празнично bowuu

# 672
Дан4е,ако мога да си позволя да дам няколко идейки ,макар 4е се обръщаш към Биби Simple Smile
Ние нали минахме ве4е 2-рият Рожден ден Wink ,та и аз ''се поогледах ''как правят тук англи4ан4етата Simple Smile
Ние нямахме възможност да е в детски  център ,те тук май искат и пове4ко деца да са,не става само за 4-5 примерно..В Бг може би не е така..Но наистина с децата може да е преди обед ,за да не изпозаспят вси4ки следобед ,и без това си има всяко дете разли4ен режим Simple SmileНо примерно може вси4ко да е само с едни герои украсено.Примерно ако намериш шап4ици,салфетки,покривка,4ашки,4инийки,тортата и т.н...Примерно само с Мики маус,ме4о Пух,Батман.. или каквото харесва Петъо  Peace
Аз реших основната тема да са принцесите на Дисни!и вси4ко беше в тези цветове и картинки Simple SmileПодаръ4ета  и тук се правят,например бях взела малки тефтер4ета с пеперудки и розови химикал4ета:)за мом4енца съм виждала нещо като малки телескоп4ета-игра4ки..
а това да сте в един цвят с Петъо е страхотна идейка! Hug
Биби,много се смях за ;''вси4ки искахме да е син '' Mr. Green Joy Joy Joy
Поли,Звезди4ка  Hug когато му дойде времето!;)Дай Боже и това да стане! Hug
Поли,Марини е права,всяко дете е разли4но!не се притеснявай излишно отсега как ще е е  Денис на яслата!И Ивет е все с мен ,тук нямаме баби,дядовци...,простоо е винаги с мен  или с баща си:))))но пък много бързо свикна на детската!даже отива с усмивка и си ли4и 4е и харесва там!единствено като я вземам пла4е въодушивено  за ме,все едно тогава се усеща ,4е ме е нямало:))))та така,ще свикне и Денис!
оки,бягам сега ,целувкиии Heart Eyes

# 673
Момичета доктора отсече вчера

Мъжо щеше да припадне, той и предния път умираше за момиче ама божа работа аз пък се кефия, повечето са с момче и момиче ние пък две момчета Simple Smile Пък и живот и здраве след 8 9 години пак ще се пробва, така съм решила той против ама ще видим Simple Smile
Звездичка сега ти си наред с новините Simple Smile Късмет   bouquet

# 674
Точно така, poliville, третото ще е червен вързоп! Честита новина за втори син! Мъж ти да не припада...нали той ги твори! Wink
Сега, като наближават рождените дни, ми става още по-тегаво, че не сме в БГ...Тук, освен че няма деца, с които да празнува Тулумбето, няма и много подходящо място, където да се съберем. Сега чета местни форуми, за да събирам инфо, ама...оскъдна работа...! Да не говорим, че си нямам тук и metchopooh да ми спретне разкошна торта... Hug Но, какво да се прави...Съдба!
Хайде, успешен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт