Много хубаво ,много ! Мъжка майка ще си и най-важното - 2 пъти свекърва Ани,благодаря за включването
Аз съм решила да е на клубче ,че сме малък апартамент ,но ще каня 10 деца и 10 майки
Исках да питам ,за майките ще изберем почерпка ,ами за децата
Какво предлагат по другите клубове ,да знам да питам ,че в провинцията е ужас .Само пици и сокчета предлагат Иначе и аз искам тематичен рожден ден .Най-вървежен е Маккуин светкавицата ,даже ще говоря с поканените и подаръците да са с такива елементи ,че е нещо страшно у насс.Последния път ,като му облякох пижамата с Маккуин ,стоя 2 дни с нея
ВСичко трябва да е с някаква картинка ,иначе е скучно и не дава да го обличам 
Днес го водих до болницата ,пуснахме едни изследвания ,защото от 4 ,5 дни вдига Т безпричинно.Няма зъб засега ,чисти дробове и гърло,няма сополи,но Т остава

марини ти къде си, напуснахте ли БГ?
и от мен
или
. Но предвид местонахождението ни, тук досега не съм видяла такива, а само от стандартните и затова още се чудя...Пък и после ще трябва да я пренасяме до БГ...Засега се е уредила с едно малко подаръче, но засега не намирам картинката... Не я намерих все пак, но вероятно ще е някаква дървения:
всичко ще се оправи,има препарати за повишаване на хемоглобина с баткото доста изпихме,и въпреки всичко хемоглобина винаги му е бил с ниски стойности. Предния път спомняш ли си как беше ?