Отговори
# 585
Бъни,сестро ,последна ти остана мисля Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде пък да видим ,коя ще е майката -героиня с най-дълъг кърмачески стаж hahaha
Ще се гръмна.Искам да се наспя, да се наям като хората......Данче браво PeaceЕвала.
Аз какво ще правя не знам.Пробвах пак..така изразително и тъжно ме гледа с поглед който казва без думи..мамо какво ти стана защо се превърна в лоша, искам си макото....и аз пак  Sadдавам
Няма къде да го пратя...абе сложно ooooh!
Чудно ми е сега като те види не те ли свързва с млякото......ние пробваме  мъж ми да го приспи..получава се с 300-та зора,но щом ме види мен на следващата вечер иска мляко.Мен само с това ме свързва основно.
В този ред на мисли ако се махна аз за няколко дни..после като си дойда в къщи май пак ще е същото newsm78
Честито бебче на Катерина  bouquetда е живо и здраво.

# 586
  • Бургас
Браво, Данче  Hug Точно днес си мислех за теб и се чудих дали ще споделиш как е минала първата нощ на Петьо, в която да е без мама. Радвам се за теб Simple Smile
Честито бебче на Катерина80!

# 587
Честито на Kатерина!!!!!!!Да е живо и здраво бебчето!!!!!!

гадно ,тъжно и се чувствам ужасно ConfusedЗнам ,че до вчера мрънках ,но днес ми е кофти ,има някаква психологическа бариера ,която не мога да преодолея Confused
Данче, аз също се чувствах така в началото, сега всичко си е ок, споко, ще свикнеш, все пак не са 9 дни, година и 9 месеца си е мноого време  Hug

Бъни, предполагам, че трябва повече време да го приспива таткото, за да свикне без "макото"  Praynigуспех ти желая с отбиването  Hug

# 588
  • Sofia
Момичета влизам да ви почерпя за това, че ставам с една година по-мъдра! Laughing

Да честитя на Ивето и Живето на голяма патерица празниците и да им пожелая много щастие и усмивки!
Данче честито и на теб, нормално е да ти е тъжно! Все пак толкова дълго сте били неразривно свързани. Това е като че ли първата връзка между вас, която се нарушава, но трябва да се свиква. Това тепърва ни чака, децата постепенно да се отделят от нас. И аз все мрънках, а като той сам се отби ми беше мъчно, но се свиква.

# 589
PresiN ,да си жива и здрава! Топлина и любов на теб и цялото ти семейство Hug  bouquet

Данче,честито. Wink

# 590
PresiN, честит рожден ден!

Данче, явно е назрял моментът, щом толкова лесно е приел промяната. Дано и занапред е спокоен. А на теб ако много ти липсва кърменето - започвай да мислиш за сестриче Simple Smile

Звездичка, това се казва маратон! Желая ти още поне няколко месеца взаимно удоволствие.

Йоана суче основно преди сън - на обед и вечер + нощтните кърмения, които дори не забелязвам, ако не е неспокойна заради зъбите. 

Хубав ден!

# 591
Каат,много  мислех за плавното отбиване ,не ми искаше да става по принуда ,но като се замисля ,мина леко ,без истерии ,така е било въпрос на съвсем малко време.Гърдите ми също са добре ,не съм ги пипала изобщо,няма напрежение ,нищо.За това си мисля ,че му е дошло времето.А и ми се искаше малко да починат преди да започнем да правим опити за друго бебе .
Вече 5 дни станаха ,откакто спи нормално,снощи само веднъж се буди ,на обяд - изобщо.Никога не се беше случвало да спи 2 ,3 часа без да се буди.Направо чудо някакво се случи!Е,често ми проверява деколтето и насън е готов за захапе ,но го приемаме на майтап вече.Като ми пипа гърдите казва ,че бил "бати" и затова няма мляко hahaha
PresiN, честит рожден ден!

# 592
здравейте,мами  Hug
Браво на теб ,Данче! Hug Много е радвам,4е леко е минало вси4ко!Наистина няма как да не ти е гадно в на4алото,и странно даже сигурно,но вси4ко ще си доиде на мястото!;)
Бъни,имай търпение и ти  Hug И при вас ще дойде подходящият ден !
ПРЕСИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!Вси4ко най-най-хубаво ти пожелавам !
звездичка,ти си мама герой!!!!!!! Hug
ние отпразнувахме рожденият ден на Ивет и през уикенда Hug в събота беше детското парти Simple SmileМисля ,4е беше мн хубаво,играха си децата,щуряха Simple Smile))А в неделя имахме други гости -роднини и едни приятели:)И в4ера мина много добре,та общо взето цялата седмица празнувахме рожденият ден на Ивето:)))
И така,това е покрай нас,днес малко релакс Wink
Целувки на вси4ки и стойте на топло,4е много студено е в Бг  сега!:(дано поне малко се пораздвижи теми4ката покрай студа навън Wink Simple Smile)
приярна ве4ер на вси4ки  Hug Heart Eyes

# 593
Преси да си жива и здрава и много обичана  bouquet  bouquet  bouquet
Ани много хубаво сте изкарал ибраво Hug
Данче ще ти пиша на ЛС,че вече #CrazyНищо не помага..само реве и си иска млякото

# 594
Преси, честит рожден ден!Само хубави мигове ти пожелавам!  bouquet
Ани, браво за хубавите емоции! Ивето, добре ли се чуства в детската градина?
Бъни, явно не е сега моментът, а и по принцип между първата и втората година си е трудно отбиването в доста от случаите. Рано или късно ще му дойде времето, просто отвреме навреме пробвай. Аз лично съм против отбиване, което ще причини голям стрес на детето, освен това и няма гаранция, че след като го отбиеш ще спре да се буди, може да се буди по-рядко, но ако будува по-половин, един час пак не е облекчение, аз такъв пример имам с детето на брат ми.

# 595
Привет! Отдавна не съм влизала и сигурно вече не ме помните  Cry. Влезнах, че реших да се включа в диетуващите по 90 дневната, че срам голям с тез кила и се сетих и за тук. Намерих ви, но едва ли ще мога да ви изчета. Прочетох само последните 2-3 страници от постовете и се впечатлих от коментара на Данчето за отбиването. Данче, така е може би е , чувството на вина след отбиването, и аз така се чувствах, но постепенно минава. Един месец ми трябваше, за да превъзмогна липсата на усещането, то не бяха сълзи от моя страна, обвинения снимки от последното сукане ...чудо и т.н. Аз го понесох много по-тежко отколкото Малена. При това 2 седмици след като се отбихме се разболя от ангина с 40 градуса Т и аз още повече зациклих в обвиненията. Но всичко вече е наред. Рано или късно пиленцата се отделят от мама. При нас отбиването стана много плавно на 1 г8 м. почти. Можеше и още, но... така се случи трябваше да пия лекарства. Сега сме ОК. Малена расте и изпреварва времето си прилича на 3 годишно дете, а в акъла е за 1 клас. Знаем почти всички букви от азбуката, до преди седмица бяха само 7, а сега е почти цялата азбука. Цифрите и тях ги знаем, вече и брои до 5, а 6-та я пишем. Говори с изречения вече. Изговаря думите без една или 2 букви само. Много рисува - най- често слънца. Пее 4 песнички , на които знае първите куплети - Мила Мамо, Ало Ало Мамо, Ходи броди Мечо и Кокошка на Хамбара. Танцува с чупки в кръста, когато слушаме радио Енерджи... Играеме с кубчета, конструктори, книжките ги обожава, постоянно купувам, но още не се заслушва в приказки, а на мен така ми се чете. Трудно заспиваме обаче. До преди 3 седмици заспивахме само с люшкане в кошарата и това от 7 месец от както махнах бибата. В последните месеци обаче искаше да я люшкам почти през цялата нощ и честно ръката ми се схвана, нямаше сън за никой. Докато не решихме, че ще ходим тримцата на СПА и аз реших, че трябва да я науча да заспива без люшкане. Ами 2 дни беше зора, но успях. Не е плакала много, но вече се наспиваме поне през нощта. Вашите деца сънуват ли?  Понякога сякаш има кошмари, бълнува, пищи. Първият ни кучешки е на път, аха да избие, виждам още един, но все още сме с 12 зъба. Иначе декември беше 13,500 кг на 90 см. Но ядем трудно със занимавки. Спрях кухнята , защото в студа не мога да ходя с нея, не че не я извеждам,но тук в Сливен големи ветрове и виелици. В дните когато не е излизала я оставям да спи на отворен прозорец. Лекуваме се основно с хомеопатия, но последния път пихме и АБ за съжаление.  Сега я виждам , че е порстнала още. Вие давате ли витамини? Витамин Д примерно? Аз не. Само пием АМ вечер, сама си го иска,понякога айранче. Април сме на ясла, точно след РД то и я пращам! Вече мисля за купон и торта. Много писах, дано не съм ви досадила.

Хубав ден на всички и не на последно място честито на всички имащи повод  smile3525 newsm51

# 596
Pinzi добре дошла сред нас.Заинтригува ме в твоя пост това че сте заспивали с люшкане.И ние сме така точно откакто махнахме бибата около 10 месец и сега е цяло чудо,може да е мнооооого изморен но без люшкане не заспива и това си е.Ако можеш ми пиши на ЛС как точно сте се отказали за 2 дни от люшкането,ще съм ти безкрайно благодарна.
Иначе ние си стоим на топличко като повечето от вас.Но поне вчера ходихме до МОЛ-а,та малчо се налудува на воля само дето накрая завършихме вечерта с инцидент,блъсна се в една стъклена врата,милото ми детенце просто не я видя.Но не му е посиняло и не плака много,надявам се да е добре.

# 597
Здравейте на всички,
включвам се за първи път, за да коментирам заспиването и сънищата. Алекс от 2-3 седмици иска да заспива изрично и само с баща си и това отнема към 30 минути разговори в неговата стая и убеждения, че всички останали са си легнали вече. Това не е проблем, особено за мен разбира се Laughing.
Работата е там, че всяка вечер около час след заспиване започва да плаче и да се мята напред-назад в леглото, а когато отида пир него е със затворени очи сякаш насън и отнема по 5-10 минути да се успокои. Понякога се буди и още веднъж два пъти и иска да дойде при нас. Надявам се да е фаза, но е ужасно, когато ме събуди със супер рев.

# 598
  • София
Мдаа, май при много от нас сънят е мечта  Laughing
AnVN и на мен ми се е случвало същото с Али. Първо преди може би година имаше такъв период, но отмина и напоследък пак.
И на Алиска и избиват два кучешки  в момента, вече са пробили венеца, но явно доста я тормозят. Али последните нощи доста плаче и накрая се пренася при нас, даже се притесних да не е болна, но през деня си е съвсем добре, весела и пакостлива  Grinning
Вечер баща и я приспива, че и мама е човек  Wink Пък и Живето и Данчето така ме зарибиха с това месене, че все правя нещо. Алиса вече се научи да казва "кифа" демек кифла и поверява сутрин дали няма  Wink
Вчера я улових покатерила се върху секцията, после върху една купчина книги и рови в една кутийка с нещица на кака си  Laughing
Обожава снега, но покрай баща си остана с впечатление, че се казва Коледа и сега не мога да я отуча, пък и няма спирка като я оставя да играе, не иска да си тръгва, реве, дърпа се кошмар.
Ха похвалих ли Ви се, че покрай Маша и мечока прояде попара. Казвам и виж Маша яде каша, тя започва да нарежда каша, каша. Хайде и ти да ядеш каша и докато гледа, намушкваме попарата  Mr. Green
Витамин Д и давам вечер преди лягане, други витамини само ако е болна. Основно си набавя от плодове- мандарини, поркокали.

# 599
Защо още давате вит Д newsm78питам информативно newsm78
Пинзи #Crazyголям гении си отглеждаш ShockedНапрово задмина Леа на Биби Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт