Истанбул 6

• 99 829
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  Малко ще ми е времето, музеите на 1-ви не работят(голяма част),празник е,така че клоня да се настаним в Таксим и да наблегнем на яденето, пиенето и вейкането по улиците. Аз така най усещам мястото,където съм. Може би разходка с корабче ще направим, а на 2-ри, като отворят музеите, ще посетим избрани глави. Толкова ме запалихте с Истанбул (от малкото прочетено), че съм решила-често ще ходя. Срамота е, че ми е така близо, а досега не е дошъл ред.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 02:35 от Anna bel

# 586
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Честита Коледа. Здраве и любов да има за вас и близките ви.
Имам следното притеснение. Да не ми се смеете, ей  Laughing
Синът ми заминава утре вечер за Истанбул. С компания, неорганизирано. В смисъл, че са си запазили хотел, ще пътуват с Юнион Ивкони. Доколкото разбрах, ще посрещнат самата нова година на някакъв площад. Те са голями момчета, ама все пак си ми е детенце и ми е много притеснено.
Някой, моля да ме поуспокои  Praynig Wink Laughing

# 587
  • Казанлък of all places
Аз те успокоявам.  Hug Някаквия площад най- вероятно е Таксим. Мястото е супер, кварталът е купонджийски, нямай притеснения повече, отколкото ако излезе на площад "Батемберг" в София.
От Таксим тръгва любимият ми Истклиял Джаддеси , прекрасна търговска улица , то която настрани са пресечките не Бейолу с кръчмите и нощния живот. Не се притеснявай. Аферим на момчетата!  Party

# 588
  • София
angelina.bgk , не можеш да си представиш колко съм ти благодарна. Аз от тия две изречения имах нужда. Не, че няма да ги мисля, ама си е друго все пак някой да ти удари едно рамо.  Hug

Ще пиша, като се върнат, живи и здрави  Hug и ще разкажа. А за този площад ще кажа и на него, защото и той не знаеше къде  Peace

Весело посрещане на ноата година   bouquet

# 589
  • Варна
Весели празници и успешна нова година за всички момичета, които се включват със съвети и разкази за любимия град!

Един снежен Истанбул.

# 590
  • България, София
Кали 08, страхотна снимка Simple Smile Надявам се някой път и аз да успея да видя на живо Истнабул в сняг Simple Smile
На всички желая весело посрещане на Новата година, много здраве, много любов и късмет и още мнооого незабравими дни в любимия град Simple Smile

# 591
Утре пътувам - Ура

Чета ви с интерес  bouquet

Видях, че аквариума на 1-ви отваря в  12 ч. ...а дали е така? newsm78

Някой купувал ли си е яке естествена кожа от капълъто ....ще ми се да се сдобия с едно беличко якенце с яка от полярна лисица и шапка от същата лисичка, а ма дали ще я бъде тази работа времето ще покаже  Praynig

Май за нова година в Истанбул ще вали дъжд  Sad

# 592
  • София
Пинко, лично мое мнение е, но Капълъто е по-скоро емблематично място и капан за туристи. Има много сувенири и злато. Интересно е като забележителност, но не е много за пазаруване. Според мен квартала зад покрития базар и Лалели са много по-подходящи за целта, но пак говоря малко наизуст, защото никога не сме купували нещо различно от сувенири. Дано се включи някой, който е купувал подобно нещо.

Много е красива снимката на снежен Истанбул, но май предпочитам да го виждам така само на снимка  Laughing. Мразя студеното и бих предочела да обикалям на слънце, дори и да са тропически температури.

Бутик травел продават ваучери в сайта си за стандартната екскурзия с 2 нощувки в хотел 3 звезди за 110 лв. Важат за цялата година. Ако някой се интересува - погледнете. Обаче се учудих, че вече редовната цена е 150 лв, а не както обявяваха преди, че е 200  newsm78. Явно е била нарочно завишена заради колективните сайтове.  Grinning

# 593
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Здравейте, дружки  Hug Hug Hug

Не ви забравям, ама много работа сега и нямам време глава да надигна, ама нека работа да има, пък и парички ако паднат от някъде, още по-хубаво - ще има за много ИстанбулИ  Mr. Green

Да ви честитя Коледа, макар и с малко закъснение! Живи и здрави, много усмихнати, ведри и още по-информирани! Много пътешествия, снимки и разкази на темата ни!

Поздравявам ви с тая анимация - днеска я видях и викам да вляза, да ви поздравя  и да ви я споделя

Приятно изкарване на всички, дето ще посрещат Нова година в нашия град! Да им е много весело и да се заредят с много щастливи спомени!

abet, ако момчетата са разумни и не търсят излишни конфронтации ще си изкарат много хубаво! Ти не го мисли толкова, всичко ще му е наред! По мое мнение Истанбул е мноооого по-безопасен от София, а на нова година още повече!

кали 08, страхотна снимка!  Hug

# 594
Но кокошката спаси перушината, ей  Laughing

# 595
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Те всички кокошки винаги така отървават - особено ако са под формата на колежки  Mr. Green

Да ни е честита Новата година! Много здраве, мир, много любов и весели пътешествия! Да е слънчева, радостна и споделена с близките!

А ето какво е било снощи - валяло е дъжд:

Рапорт даден - рапорт приет!  Mr. Green

# 596
  • София
.....
Бутик травел продават ваучери в сайта си за стандартната екскурзия с 2 нощувки в хотел 3 звезди за 110 лв. Важат за цялата година. Ако някой се интересува - погледнете. Обаче се учудих, че вече редовната цена е 150 лв, а не както обявяваха преди, че е 200  newsm78. Явно е била нарочно завишена заради колективните сайтове.  Grinning
Даа,пътувахме с тях през пролетта и сме страшно доволни.Сега взех отново ваучери-този път ще сме с децата.Цената от 110лв.ме устройва перфектно,чаках я от доста време.Наистина до преди известно време в сайта им редовната обявена цена беше 200лв.

# 597
  • София
Честита нова година! Много здраве и късмет за всички!

.....
Даа,пътувахме с тях през пролетта и сме страшно доволни.Сега взех отново ваучери-този път ще сме с децата.Цената от 110лв.ме устройва перфектно,чаках я от доста време.Наистина до преди известно време в сайта им редовната обявена цена беше 200лв.

И ние бяхме много доволни от пролетното си пътуване с тях и затова споменах за офертата им. И цената е добра. Лошото е, че не можах да убедя мъжът ми да купим пак. Стигало му веднъж да пътува с автобус. Следващият път щял да е с кола. Поне колата да я запълвахме, а децата не искат да ходят Sad. Ще платим двойно и тройно Sad.

# 598
  • Казанлък of all places
Aз, Таня,съм готова да се комбинирам с вас под формата на утилизатор на място и споделител на разходите. Помислете - аз съм добър спътник. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 19:31 от angelina.bgk

# 599
  • София
Няма проблем, Анджи! Само да тръгнем... Laughing  Мен и затова ме е яд. Ако платя сега 200 лв, няма да ги усетя и ще ми е сигурно пътуването. А ако трябва сами да се наканим, хем трябва да имаме по-голяма излишна сума, хем все ще се наложи да правим нещо друго и няма да има кога. Абе, няма да се ядосвам... Каквото стане. Аз ще продължавам да го "обработвам"  Mr. Green. Може пък да се навие  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт