Истанбул 6

• 99 805
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Аз пък ще пътувам с Инди травъл. Без нощен преход, от Варна , две нощувки в тризвезден в Лалели само за 90 лева. Как да не се похваля. Решила съм да ходя до новия аквариум, задължително Топ Капъ, че все го пропускаме. Един ден за Азия - Мода, Баъдат джадеси, Хайдарпаша и други азиатски красоти. Любимият Египетски пазар, задължително Таксим, Истиклял, Галата. Пък дано не вали дъжд и имаме хубаво слънце за снимки, защото ще пътувам февруари. Това беше уловката...

Хотелът е Далан. Ако някой има отзиви - нека сподели. Нямам особени очаквания от хотела, но дано ме изненада приятно.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 17:08 от кали 08

# 736
Кали как ги намираш - не знам  Simple Smile От теб научих за Темма, сега пък Инди... Ама в сайта им не намирам такава цена  Thinking
Аз гледам, че Бохемия имат по Великден и майските празници за по 5 дни, с 4 нощувки. Вече все за по- дълги се оглеждам, щото за 2 дни не разбирам, че съм ходила някъде.

# 737
  • Варна
Пина, погледни тук http://www.ozo.bg/offer_388

# 738
Брей, твърде изкушаващо  Thinking  Ама в студа... ох...  Thinking

# 739
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Всеки път като влизам в тая тема и ми се прихожда  Flutter Ама мойто не ще - гледаме запада сега  Crossing Arms Ходете и за мене и да разказвате после  Hug

# 740
]

Natali_80, сега прочетох поста ти. Аз бях отседнала в хостел в района на парка Гюлхане /близо до Топ Капъ/ - казва се Yeni Hotel, нощувката беше 29 Евро за двойна стая, обзаведен е със старички мебели, но пък бельото беше чисто и ухаещо на свежо, матракът беше супер дебел и удобен, а локацията - топ място. Ако това те устройва, значи ще се чувствате добре. Резервацията направих през booking.com и нямаше проблем. Виждам, че и ти си от Троян, та ние хванахме автобус от Пловдив на фирма Алпар Туризъм /Матпу/. Ако нещо друго те интересува ще се радвам да помогна.

Както и да го смятаме, само пътните с тази фирма излизат повече, отколкото цялата оферта на Бутик-110 лв включват пътни,2 нощувки+2 закуски

Но пак всеки си решава сам Peace

Кливия, двупосочният билет от Пловдив е 60лв. + 30 Евро за 2 нощувки на човек /тъй като спътникът ти плаща неговата 1/2 част от нощувките/ и става 120 лв., т.е. с 10лв. по-скъпо от Бутик в случая. Недостатъкът е, че си в хостел, вместо 2/3* хотел със закуска, а предимството е, че си в топ центъра и по-голямото предимство, че автобуса за България тръгва чак в 20.30ч., което си един цял ден мотане в Истанбул, докато туристическите фирми те взимат сутринта /или максимум на обед/ и те водят в Мол Форум.
Но така е, всеки си преценява за себе си.

# 741
  • на морския бряг

Хотелът е Далан. Ако някой има отзиви - нека сподели. Нямам особени очаквания от хотела, но дано ме изненада приятно.
През месец октомври бяхме в този хотел , чисто е закуската е стандартна като във всички хотели .Но зависи от рецепцията  на каква  стая  ще  попаднете.

# 742
  • Варна
aden  Hug

# 743
Заповядайте в     Новата темаSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт