Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 21

• 74 490
  • 668
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia, Bulgaria
здравей Susalinda, напоследък не ми остава време да влизам във форума, както и да пиша - исках само да споделя , че професор Марбергер в предишен мейл ни бе писал, че му предстои пенсиониране след месец , а този месец вече мина. Миналата седмица като звъняхме в болницата  на тел. +431 40 27 922, секретарката ни каза, че идва в болницата само за някои операции, а прегледите и консултациите ги прави в частния си кабинет. Телефона там е +431 47 06 144. Мисля, че на този телефон не е всеки ден и не е през целия ден - трябва да пробваш или да питаш в болницата, кои дни и по кое време можеш да звъннеш в частния кабинет, където по принцип се включва и секретар и би могла  и съобщение да оставиш. Иначе мейла му го има на първа страница - пишеш на английски или на български , прилагаш епикризи, изследвания и тн - пак преведени и  ги пускаш. Звъниш след това да питаш получили ли са го - кога да очакваш отговор и тн. Надявам се да съм ти била полезна. Успех!!! Мисля, че всичко ще бъде наред при вас и проблема ще се разреши с израстването без операция. Стискам Ви палци да е така.
Danaeka съжалявам

# 61
danaeka ,моите съболезнования.
успешна нова седмица на всички без проблеми! Peace Hug

# 62
danaeka, съжалявам за загубата ти   Cry

bubavuka благодаря за ценното инфо. Сега се заемам с превод на изследванията и имейла, а после и ще звънна, аз за сега искам само консултация по документи, ако може а после ако трябва ще отидем да прегледа. Теб, ani27 и  StefiZ [/b] ще ви питам пак ако нещо ни ми е ясно, вие е сте много ценни, минали през какво ли не и ми давате много кураж Hug Hug Hug Hug Hug Hug

marychery благодаря и  на теб за подкрепата. Изследването мина добре, намерих прословутото направление 3А от уролог и код на процедурата 9203 ooooh!, бях запазила предварително час в Александровска - голям ужас е там правят ремонт сега, но иначе залата за изследването е ОК. Там ми дадоха и телефон на анестезиоложка - Киселкова от Пирогов, много е точна доволна съм, имам й телефона ако ви трябва. Тя ни даде напътствие кога да яде и пие и какво,извика ни в Пирогов да ни сложи абоката и капките в нослето- те я унасят доста. Процедурата е около 30 мин, упоиха я в залата и ни накараха да излезем. След това тя беше вече будна и кисела, не и дадохме да яде веднага, като поиска след 2 часа чак, поспа после и забрави всичко. Резултатите си ги взехме след около 2 часа, дават и снимка ако искаш срещу 10 лева. За изследването не платих заради направлението, но на анестезиолога сеплаща 100 лева на ръка. Ако пропускам нещо питай ще се радвам да помогна  bouquet

Хубава седмица на всички и от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 63
Честит ви първи сняг Joy При нас / в Самоков/ го обърна на сняг на парцали и след малко вадим шейната:)))))))

# 64
Сусалинда, ние ходим на 2-3 месеца на ехографски прегледи само при доц. Буева. Преди пусках урина всеки месец, сега си признавам, че сигурно от 6м. не съм пускала Embarassed
абе не знам, ако беше преди 30 г., нямаше и да разберем, че детето има проблем Sad

# 65
Здравейте!
На съседи детенцето образува кАмъни в бъбреците от десет месечна възраст.
В момента е на десет години и камъка е 12мм., не се ронел, а за него се лепели нови песъчинки и така продължавал да расте
Вчера се върнали от поредния доктор, който предложил да разбият камъка с ултразвук.Аз лично съм шокирана от това лекарско мнение
Моля, посъветвайте ме, при кой лекар да отидат.Уморени са от безрезултатно обикаляне,
а детенцето толкова тежко приема всичко, че е заплашило, че повече няма да стъпи при лекар
Баба му днес се разплака на работното ми място, а като знам, колко ми е помогнал на мен форума, се сетих да попитам тук
Благодаря Ви предварително  bouquet

# 66
Пали, един от най - добрите специалисти в тази област е доц. Салтиров във ВМА. Но той работи с възрастни. Нищо обаче не пречи да се консултират с него. Моя колежка имаше огромен камък който изпълваше легенчето на бъбрека и имаше огромна опасност бъбрека да спре да функционира Предлагаха и тежка операция с вадене на ребро и нам какво си още. Този човек лапароскопски я оперира и разби камъка, колежката ми каза че почти не се вижда къде е оперираното място. Възстанови се много бързо. Ако имате нужда ще я помоля за координати.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 11:20 от marychery

# 67
Салтиров оперира навремето баща ми, случаят е подобен на този, който marychery описва. Баща ми не спира да го хвали този човек  Peace

# 68
  • София
Не знам какво направих, но съм изпуснала новата тема, благодаря, Аз и Ти!  bouquet

Данаека, съжалявам за загубата ти! Hug

Меричери, много хубави новини, браво на вас!

bubavuka, как е малкия, ще правите ли скоро нещо?

Ани е добре, пие си профилактичната доза Фуролин, вчера взех стерилна урина, чакам да излезе днес /надявам се без растеж/ и ще се обаждам в Токуда да запазя ден и час за сциентографията, да видим какво ще излезе при нея.

Пожелавам на всички да са здрави!!! Simple Smile

# 69
Olive,да се похвалиш със стерилна урина! Praynig Peace Hug

# 70
Сутринта бяхме при Гайдаров на преглед, реших при него, защото исках да погледне и пишката на дребния. Ехографа показа, че бъбреците и пикучният мехур са ок, според него не сме имали уретероцеле в началото, защото иначе нямало да се израсте ходроневрозата. Не  бях виждала повече от 2г. Гайдаров, изглежда ми променен, в положителна светлина, стори ми се по-уверен, няма и след от притеснителността му, много свеж, шегува се с малкия.

# 71
Поздравления ани, чудесни новини.
Олив поздравления и за вас. Аз доколкото помня щяхте да правите МЦГ? Успех на снимката и да се похвалите с добри резултати.

# 72
  • София
Ани, браво за хубавата новина!

И при нас е добра - урината е стерилна, не че съм очаквала бактерии след венозни и орални антибиотици де /плюс химиотерапевтик/. Утре звъня за час за МЦГ.
Дано, marychery! Praynig

# 73
браво за урината!успех и на мцг! Praynig Peace
ani27,поздравления и за вас! Peace
 Hug

# 74
  • Благоевград
Момичета, какво означава масово левкоцити и еритроцити в урината? Има ли връзка според вас със заболяване на пикочните пътища? Кръвната картина е наред, като левкоцитите са леко завишени. Моя близка се чуди какво му е на детето, пък аз не помня тук да е ставало въпрос за кръв в урината.

Общи условия

Активация на акаунт