Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 21

• 74 496
  • 668
  •   1
Отговори
# 90
Olive, стискам палци Ани да е спокойна и резултатите да са възможно най-добри  Hug

# 91
  • София
Благодаря! Hug

# 92
Olive,успех и от мен! Hug Peace Hug
а от кой пробиотик си най-доволна?

# 93
  • София
Благодаря, Ина!  Hug
Не мога да кажа кой е най-добър, не зная как да преценя, тъпча я с тях и се надявам да помагат, последния път между другото на Анна от Токуда й изписаха един, чието име не бях чувала, но се оказа доста скъп - между 20-30 лв. за не много голямо количество, и се отказах от покупката му.

# 94
Олив, спомням си, че от неонатологията на Токуда ,след поредната смяна на антибиотика, ни бяха изписали някакъв пробиотик на прахчета, много скъп беше, дори в сравнение с Био гая. Тогава пък, по стечение на обстоятелствата, Мариана от НАПК (предполагам я познаваш, затова й пиша името) ме консултираше и я попитах за него и като му прочете показателите, каза, че в никакъв случай не е по-добър от другите, дори количеството на бактериите не е особено голямо, та май и цената не е определяща при пробиотиците.
Давам на малкия Лактофлор от доста време, аз самата също го пия и съм много доволна  Peace

# 95
  • Sofia, Bulgaria
Нашия педиатър ни препоръчва линекс на капсули, казва че за него той е най-добър.

# 96
Нашия педиатър ни препоръчва линекс на капсули, казва че за него той е най-добър.
И ние ползваме линекса профилактично, ако се появи проблем, доволна съм.

# 97
И ние ползваме Линекс, Био гайя и Нормофлор. Пробвала съм и Пробиен.

# 98
  • София
Олив, спомням си, че от неонатологията на Токуда ,след поредната смяна на антибиотика, ни бяха изписали някакъв пробиотик на прахчета, много скъп беше, дори в сравнение с Био гая. Тогава пък, по стечение на обстоятелствата, Мариана от НАПК (предполагам я познаваш, затова й пиша името) ме консултираше и я попитах за него и като му прочете показателите, каза, че в никакъв случай не е по-добър от другите, дори количеството на бактериите не е особено голямо, та май и цената не е определяща при пробиотиците.
Давам на малкия Лактофлор от доста време, аз самата също го пия и съм много доволна  Peace
Да, познавам Марияна, всъщност не съм се сещала нея да питам, предполагам, че е същия.

# 99
Здравейте, ако може да се намеся малко в темата. Допреди малко изобщо не знаех за нея, но като тръгнах да търся детски нефролог попаднах на нея. Та въпроса ми е да ми препоръчате детски нефролог в Стара Загора. Днес взех на дъщеря ми изследванията, пуснати заради оплаквания в корема и се оказа че има белтък, много бактерии и още нещо, не мога да го разчета на изследването и ни изпращат на нефролог. Предварително ви благодаря.
И малко извън темата, но вече не издържам, болест след болест от началото на годината
Първо дъщеря ми я оперираха от апандесит, после за малко баща ми да умре от задавяне, едва го съживиха, след това на брат ми му се появи някаква торбичка около сърцето, на мен ми откриха рак на маточната шийка и ми правиха конизация преди 5 месеца и сега като ми казаха че детето може да има проблем с бъбреците / вярно че е рано, само едни изследвания/, но ме обзема някакъв ужас и не мога място да си намеря вече.
Още веднъж извинявайте, че излезнах от контекста на тема

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 16:29 от adjenda

# 100
adjenda съжалявам за неприятностите със семейството ти. Дано да нямате повече здравословни проблеми. Специалист в Стара Загора не мога да ти предложа, но това което мога да кажа - първо преди да мислиш за бъбречно заболяване при детето е да се успокоиш. Защото Това което описваш са симптоми на възпаление да, но не е задължително да е в резултат на бъбречно заболяване. Най - добре е да направите наистина консултация с нефролог, да прегледат детето на ехограф, където ще се добие най - обща представа за състоянието на бъбреците в момента, има или не задръжка на урина, връщане на такава към бъбреците и т.н, да ви изпишат подходящо лечение, и след това да си проследяваш детето. Ако се повторят тези симптоми или пък лекарят се усъмни за нещо конкретно на ехографа тогава вече ще имаш и повод за притеснение и ще трябва да помислите и за по - подробни изследвания. И колко голямо е детето?

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 19:12 от marychery

# 101
  • shumen
Момичета как сте?Аз все още не съм оздравяла.Вчера ходих до доки и се оказа,че пак съм с бронхит.Изписа ми Цинабсин,Ен-тус и Кетотифен.Този път ме остави без АБ понеже бебеправим и тя го знае.Дано се оправя и се размина с АБ-то,че сега не ми се иска да пия.Засега не ме е ударило в бъбреците.Яд ме е че ме почнаха толкова рано болестите като знам каква съм кекава-отиде цяла зима пак.Мине се,не мине и аз хоп болна. Hug Hug Hug Hug

# 102
adjenda съжалявам за неприятностите със семейството ти. Дано да нямате повече здравословни проблеми. Специалист в Стара Загора не мога да ти предложа, но това което мога да кажа - първо преди да мислиш за бъбречно заболяване при детето е да се успокоиш. Защото Това което описваш са симптоми на възпаление да, но не е задължително да е в резултат на бъбречно заболяване. Най - добре е да направите наистина консултация с нефролог, да прегледат детето на ехограф, където ще се добие най - обща представа за състоянието на бъбреците в момента, има или не задръжка на урина, връщане на такава към бъбреците и т.н, да ви изпишат подходящо лечение, и след това да си проследяваш детето. Ако се повторят тези симптоми или пък лекарят се усъмни за нещо конкретно на ехографа тогава вече ще имаш и повод за притеснение и ще трябва да помислите и за по - подробни изследвания. И колко голямо е детето?

Благодаря ти за отговора , а детето е на 10 години

# 103
adjenda ,от стара загора мои близки савъзхитени от д-р кючуков -уролог от болница "св.рилски".пожелавам ти край на всички проблеми!след най-черните дни,после е най-слънчево!
danaeka ,можеш да пиеш септилина цялазима като предпазно и защитно средство.успех и на теб! Hug Peace

# 104
adjenda успех на прегледа и добри резултати. Попитах те за възрастта на детето, защото често (естествено не винаги) уропроблемите се проявяват още в ранна детска възраст - много от майките ще ти кажат че още от бебешка възраст децата им са с бактерии, болки, възпаления, и т.н. С това искам да те успокоя, че има вероятност проблема при вас да е лесно решим с подходящ курс на лечение. Но все пак това са само догадки така че довери се на специалист нефролог, а след това, ако искаш може и да ни напишеш резултата от прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт