Събитията в Катуница

• 214 658
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 90
Да, беше въпрос на време да се посочи в тази тема "английския опит" и министърът ще го направи. А на бас.

# 91
  • София
Да, беше въпрос на време да се посочи "английския опит" и министърът ще го направи. А на бас.
Добре де, а какво трябваше да направят? С палки срещу тълпата?, сълзотворен газ? Какво?

# 92
Никой не може да ме убеди, че това, което се случва в Катуница от вчера, е случайно. От години там тлее напрежение. Как пък баш сега, преди изборите ескалира? Рашкови да ги изселват там, от където им идват парите - далече, далече от BG.

# 93
  • София
Браво  #2gunfire

# 94
  • София
Тези цигани са супер нагли.
Истинско чудо е, че българи са им се опънали. Ако жандармерията спре българите, и онези, ромите, се окопитят, утре в Катуница няма да има жив българин.

# 95
  • При хората, които обичам
И други избори е имало, но Катуница не са я давали в новините. За мен е случайно съвпадение.

А някой в МВР ще опере пешкира за тазвечершните събития. Симпатягата Калин, например.

# 96
Рашкови да ги изселват там, от където им идват парите - далече, далече от BG.
Т.е.? От къде?
Много обичам така да се подхвърлят реплики "аз знам нещо много тайно, ама няма да ви кажа"!
Не знам дали осъзнавате, но ние сме последната балканска държава, в която прокарват идеята, че етническият въпрос не съществува и всичко е мирно, и тихо, и сме много толерантни. Нищо подобно! Напрежението се е нагнетило до краен предел. Страхувам се, че се отключи и не знам какво ще се случи тепърва... Щото всякакви маймуни правиха каквото си щат без никакъв контрол до момента (визирам и Юзеиров) и сега Господ да ни е на помощ...

# 97
Дано онзи, който плати за тази идиотщина, вярвайки, че трупа политически дивиденти усети поне малко от мъката на близките на починалите момчета. Twisted Evil Praynig

Не вярвам ситуацията да не бъде "проконтролирана" още тази нощ.
Плюс една.

20 години, за Бога, 20 години блюдолизци и да не казвам какви други ЛИЗЦИ се заиграваха с ромския етнос и трупаха дивиденти!!! Накисването в момента е повече от очевидно, да не би ГЕРБ да са управлявали от 1989 досега???

Пак да попитам, какво стана с убийците на професора, защо осъдиха хората, посмели да защитят имотите си и реколтата си от набезите на ромите?

Какво се случи с насилилите и убили наскоро старица в едно село? вие имате ли представа въобще какво е по селата и малките градчета??? Клановете на Рашковци, Манджите и какви ли още не....спирам се дотук!

Ако някога си изпрося бан в този форум, то ще е само по тази тема, защото имам мноооого какво да кажа!

Абсолютно подкрепям.
И наистина, масово хората си нямат идея какво е в селата или в малките градчета, където има няколко цигански "клана" или както там се зоват.Побоища, гавра с възрастни хора, убийства...

Днес слушах интервюта с някои от жителите на Катуница, то е страхотия там...Всеки ден внуците му и сие /на "царя"/, влизали в училището, биели повечето от децата, по уличките в селото се устройвали гонки, мерцедеси фучали с 200км, от години е така.Как се живее по този начин, всеки ден в страх.А, когато подавали сигнали към полицията, обикновено им се отговаряло да се затворят по къщите си и да не предприемат нищо!

А утре или след ден, два, когато полицаите си тръгнат и се върнат онези, тогава кой ще защити децата, обикновените хора от Катуница...

# 98
Ако жандармерията спре българите, и онези, ромите, се окопитят, утре в Катуница няма да има жив българин.

Много по холивудски го подкарахте.
А, утре Волен като тръгне, а. Щото и това е част от сценария.

Чарита, стана ми странно, че се приема едното за престъпление из хилядите постинги в интернет, а другото за нормално и правилно. Полицията пък и двете ги приема нормално. Можеха да предотвратят ексцесиите тази вечер, знаеха какво идва. Колко човека са там и вършат безредици в момента? Хиляди?

# 99
А армията се чуди какво да си прави боеприпасите.

# 100
 Ох, толкова ми се иска да кажа, че
съм толерантна, но не съм.
Като дете съм живяла в близост до циганска
махала....
Мир на праха на починалите момчета.
Жал ми е за хората подложени на този
тормоз.
Жал ми е и за жандармеристите и полицаите,
които са на мястото.
Сигурна съм, че голяма част от тях биха помели
цялата тази фамилия.

А за това, че случката е провокирана с цел да
се извлекат дивиденти даже не ми се коментира. ooooh!
Това обаче не пречи в последствие да се вземе максимума
от ситуацията и да се облагодетелства кой ли не.

# 101
На мене друго ми е интересно.
В кой момент НЯКОЙ от НЯКЪДЕ, визирам друга държава, ще вдигне пръст да ни поучава?
И в каква форма точно ще бъде облечено това, хм, послание? newsm78

# 102
  • Варна
Ако жандармерията спре българите, и онези, ромите, се окопитят, утре в Катуница няма да има жив българин.

Много по холивудски го подкарахте.
А, утре Волен като тръгне, а. Щото и това е част от сценария.

Чарита, стана ми странно, че се приема едното за престъпление из хилядите постинги в интернет, а другото за нормално и правилно. Полицията пък и двете ги приема нормално. Можеха да предотвратят ексцесиите тази вечер, знаеха какво идва. Колко човека са там и вършат безредици в момента? Хиляди?

Сравняваш предумишлено убийство с хулиганска проява?

# 103
Сравняваш предумишлено убийство с хулиганска проява?

Много глупав извод, извинявай.
Приятно гледане на всички.

# 104
Да живее световната конспирация! ooooh!

Нашата черга се подпали... За това трябва да помислим и да ни пука! Дреме ми какво ще каже някое франсе или холандец, или който ще да е чужбински идиот, който само през телевизора е чул как се живее с тази измет! При положение, че ТЕ натириха обратно циганите, щото не можаха да ги изтърпят една-две години, не виждам основанието, с което ще размахат пръста.

Общи условия

Активация на акаунт