Събитията в Катуница

• 214 883
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 990
  • Варна

Изправихте ми косите с крайните си мнения. /нямам предвид двете цитирани авторки, а доста други майки.../ Нямам какво да добавя по тази тема.

Това за съфорумките дето ще убиват убийците, че и до 9 коляно , не го вярвам. Дори и да имат такова желание, никой няма да им даде тази възможност.

Не ми се вярва цяла държава да я е страх от един циганин, ако ще и като марсианец да се  еприпознал.
По-скоро става въпрос за политически чадър заради циганските гласове.

Аз лично не вярвам, че управлявалите досега изобщо са наясно как се управлява една държава.
Не са се справили нито с мързеливата администрация, нито с шофьорите, нито с дупките по пътищата, нито с пешеходните пътеки, нито с бездомните кучета, дори на учениците раниците не можаха да направят под 6 килограма. За икономическа, социална или здравна политика пък изобщо да не говорим.
Не вярвам Киро циганинът да е в основата на всички проблеми в държавата, или в частност с проблемите с циганите, с това, че крадат, продават си децата , не работят и чакат на помощи.
Проблемът за мен е в немощните властимащи.

Вече не знам какво да мисля. Не знам немощни ли са или са незаинтересовани....

След толкова арестувани за нападението на имотите на Кирил Рашков има ли арестувани и за убийството на Ангел?
Има ли някъде качено предаването с чичото на момчето?

Шофьорът убиец е арестуван и обвинен. Предполагам ще си излежи присъдата и ще бъде горд че е бил полезен "роду".

# 991
  • София-Лагера
Върховното Мешере осъди на смърт Цар Киро

http://news.ibox.bg/news/id_1660984435

И неговите хора не го искат вече.

# 992
  • Варна

Те мноооого отдавна не го искат. Отдавна е осъден и от тях, за да понесе някакви последствия обаче трябвало да отиде сам при тях. той обаче не го правел, съответно мешерето било безсилно. Rolling Eyes

# 993
Интересно е,дали защитничките на това поредно циганско беззаконие ще са толкова великодушни,ако под колата беше тяхното дете?!

# 994
 Българите правилно се съюзиха, макар да бе за пръв път, и запалиха къщата на тоя циганин. Браво на всички тях.

# 995
  • Под кленовите дървета
Интересно е,дали защитничките на това поредно циганско беззаконие ще са толкова великодушни,ако под колата беше тяхното дете?!

Не разбира се. Едва ли някой може да остане безразличен към това убийство и всяка майка си задава въпроса "А ако това е моето дете?". Въпросът е след този въпрос какво следва.

Аз не вярвам мешерето да е безсилно. С очите си видях преди години осъдено от мешерето момиче как изчезна за часове и не знам какво се случи с нея.

# 996

не става въпрос за това. според мен така наречените "защитници" имат предвид, че и българи газят, мачкат, крадат и убиват, едва ли някой от тук коментиращите е "урааа, да е жив и здрав Кирил Рашков"...въпроса е до колко етноса на този мъж определя действията му. За мен също въпросът вече е етнически. Казвам "вече", защото не 1 и 2ма от жителите в Катуница се изказаха, че е въпрос на отношение, а не на етнос. И българин да ги беше обиждал, заплашвал, псувал и контролирал пак щеше да дойде момент, в който да искат да запалят къщата му. Но хората по градовете се вдигнаха на бунт срещу циганите. Пребиват жени, бунтуват се в ранните часове на нощта, будят баби, биейки с железни прътове по жилищните врати и скандирайки "циганите на сапун"...

# 997
просто не мога да повярвам, че това се случва в "евпорейска държава" и съответните власти не могат да вземат адекватно решение, и в случая са безсилни.

Сега заслужава всички да се вдигнем на бунт и да върнем режима както беше при бай Тошо

# 998
  • Под кленовите дървета
Да, хората вдигат бунт, доста крайни изказвания се чуват и пишат. Но как да не са крайни? Все пак е малко гадничко, ако ти не си платиш данъците и тока и парното да те съдят, а малцинството (конкретно това) да не бъде подвеждано под никаква отговорност.

# 999
След толкова арестувани за нападението на имотите на Кирил Рашков има ли арестувани и за убийството на Ангел?
Има ли някъде качено предаването с чичото на момчето?

То и с арестуваните е една медийна пушилка само-

В понеделник стана ясно, че Районният съд в Асеновград е разгледал и се е произнесъл по 25 дела за прояви на дребно хулиганство. Осъдени са 29 души, като на 27 са наложени глоби, а двама са задържани в поделенията на МВР.

Според магистратите обаче подсъдимите "не са участвали в действия по унищожаване или запалване на чуждо имущество, физическо насилие или посегателства спрямо граждани или служители на МВР".

Оказва се, че повечето от тях са били задържани по улиците на пловдивското село след масовите безредици заради "отправяне от тяхна страна на оскърбителни изрази, викове и крясъци". В актовете, съставени от полицията не са се съдържали данни за участието на тези лица в палежите на къщите на Рашкови.

Само по отношение на двамата осъдени със задържане в арестите на МВР имало данни, че са участвали в безредиците, става ясно още от решението на съда.

От пресцентъра на съда уточняват, че съгласно Указа за борба с дребното хулиганство, то представлява непристойна проява, изразена в употреба на ругатни или други неприлични изрази на публично място и пред много хора, в оскърбително отношение и държане към гражданите и органите на властта, в скарване, сбиване или други подобни действия.

Въобще....толкова елементарен и долнопробен театър Sick

Това е предаването http://tv7.bg/news/964112.html

# 1 000
Кои са защитниците на беззаконието?  Посочи ги, моля!

# 1 001
Крайно време беше народа да се надигне срещу политическия чадър, който се отваря над "онеправданите" роми, които цял живот "милите" хленчат, че немат пари, а са виснали на врата на държавата с доживотните си помощи като "социално-слаби" и са се впили като кърлежи в кръвта на данъкоплатеца

# 1 002
  • Stuck in a moment
Пак ще кажа, че трябва да има бунт, не на етническа основа, а против "недосегаемите" от всякакъв етнос  Peace

Peace

Съгласна с това мнение. И някой по-назад питаше защо си седим, а не отиваме на протест. Ами как да отида на протест като на него в нашия среден/малък град ще са се събрали 100-тина момчета с бръснати глави, точно такива , които викат "Смърт на циганите!" , зяпачи и никой друг почти . Не става, не съм съгласна на протест с такъв уклон. Искам протестите да бъдат за наказание на виновните, на всички виновни и за равенство пред закона.

# 1 003
просто не мога да повярвам, че това се случва в "евпорейска държава" и съответните власти не могат да вземат адекватно решение, и в случая са безсилни.

Сега заслужава всички да се вдигнем на бунт и да върнем режима както беше при бай Тошо

Евалата.
На всички ни бе показано по най-брутален начин кого покровителстват полицията и управляващите, а ти и режим искаш да им подариш.  

# 1 004

Дрън-дрън Мешерето. Всички са талантливи актьори.

Общи условия

Активация на акаунт