Dexter (трета тема)

• 17 828
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Кажете, бе хора, шеста серия излезна ли?

# 121
Не още, тази седмица излезе пета.  Какви са тия седем дето си ги гледала?  hahaha

# 122
Иййй, хвана ме  hahaha Двете ги сънувах. Исках да кажа гледах 5. После видях, че съм писала 7, но ме домързя да се редактирам.

# 123
  • Ænima/Albuquerque
Не съм щастлива, че ми разкараха Мос Деф. Не съм! 

# 124
Все се каня да питам - той с какво точно е известен?  Embarassed

# 125
  • Ænima/Albuquerque

# 126
  • Ænima/Albuquerque
Простете двойния пост.

# 127
# 128
Рапър? Доколкото помня е рапър.

# 129
  • Ænima/Albuquerque
Ммм да, не само.  Mr. Green
Страшен чаровник е!  Heart Eyes

# 130
Иййй, хвана ме  hahaha Двете ги сънувах. Исках да кажа гледах 5. После видях, че съм писала 7, но ме домързя да се редактирам.

Знаех си, че си сънувала.  hahaha Поне интересни ли бяха?

# 131
  • Ænima/Albuquerque
Иййй, хвана ме  hahaha Двете ги сънувах. Исках да кажа гледах 5. После видях, че съм писала 7, но ме домързя да се редактирам.
Поне интересни ли бяха?

И к'во става по-нататък?  Mr. Green

# 132
Хм, само аз ли не съм впечатлена от новия сезон?  Thinking
За мен е почти толкова слаб, колкото сезона с Мигел Прадо.
Да, сцените с убийствата са наистина впечатляващи, на моменти шокиращи, актьорската игра както винаги е на високо ниво, но някак много бързо разбраха кой стои зад всичко това. Освен това 2/3 от епизодите минават в разни философски разговори и разсъждения за Бог, религия, вярвания и т.н.
Изгубил се е екшъна, изгубило се е напрежението. Освен ако сценаристите не са замислили някоя друга интрига по-нататък, за мен е необяснимо и глупаво толкова бързо да разкрият кой стои зад тези пъклени убийства.

С мъжа ми сме големи фенове на Декстър, обаче сега и двамата сме леко разочаровани от този сезон. Няма ги лазещите по гръбнака тръпки от миналите два сезона. Няма го онова усещане, че не смееш да си поемеш въздух, докато напрегнато следиш какво се случва, и се чудиш как този път Декс ще се измъкне.

Може би причината е в мен, че изгледах всичките излезли досега епизоди наведнъж, обаче едва ли. И преди съм правила така, и е било съвсем друго усещането. Сега съм просто разочарована, че и даже ми е скучно. Но все пак ще изгледам и останалите, все пак Декстър си е Декстър Simple Smile

# 133
  • Ænima/Albuquerque
Няма ги лазещите по гръбнака тръпки от миналите два сезона. Няма го онова усещане, че не смееш да си поемеш въздух, докато напрегнато следиш какво се случва, и се чудиш как този път Декс ще се измъкне.

С това съм съгласна.  Tired

# 134
Хм, само аз ли не съм впечатлена от новия сезон?  Thinking

Не си само ти.

Общи условия

Активация на акаунт