Dexter (трета тема)

• 17 835
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Хм, само аз ли не съм впечатлена от новия сезон?  Thinking

Не си само ти.
3

# 136
Бе вие ми се смеете ама на мен верно петата серия ми беше като де жа вю. Всичко си знаех. И с пети сезон имах такъв проблем и с някои епизоди от предните. Знам ли, може дарба неразкрита да имам  Mr. Green.
На мен сезона не ми е скучен. Т.е. не, че е надскочил очакванията ми, дори напротв, но аз и снижих критериите. Беше си съвсем ясно, че няма как след пет сезона да продължат да вървят нагоре. Поне няма спомен такова нещо да се е случвало до момента.

И сега 'що ми напомнихте, че не лазят тръпки както в предните сезони?! Tired Не ми стига епресията ми и това сега, а бях забравила...

# 137
Няма, Мике, няяяма, няяяма.  Всичко е наред, всичко. spoko

Дарба ще да е - движения на акции сънуваш ли, поне пари да направиш от нея.  Mr. Green

# 138
Депресията ми щеше да отплува като декстъров чувал в океана ако движение на акции сънувах... Tired

# 139
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Е, има едно нещо, което да очакваме с нетърпение (аз със скептицизъм) - моментът, в който Дебра ЩЕ РАЗБЕРЕ.

# 140
Тръпна... обаче 'що ли един вътрешен глас ми обажда, че това ще се окаже най-тъпата идея на сценаристите. Ама може и шизофренията да е, т.е. дано.  Mr. Green Бе как да е. Аз мноооого си падам по сериала.

# 141
Мен единствено ме крепи надеждата, че не е случайно това толкова ранно разкриване на професора и малкият. И се надявам да си ни подготвили нещо зашеметяващо по-нататък, а това да е само предястието (което за мен си е малко постно, ама айде...).

# 142
  • София
и все пак Декстър си е Декстър!

# 143
  • Ænima/Albuquerque
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Е, има едно нещо, което да очакваме с нетърпение (аз със скептицизъм) - моментът, в който Дебра ЩЕ РАЗБЕРЕ.

И аз съм скептична.
Не трябва да се случва това.  Tired

# 144
  • Ænima/Albuquerque
Ох, много смях с тоя Дексьо - никъв късмет няма напоследък.  hahaha

# 145
Боже, съвсем забравих, че днес има епизод.  ooooh! Тегля.

# 146
  • Ænima/Albuquerque
- Debra, Chick from bar. Chick from bar - Debra.
... Fifth Earl of Suffolk.  hahaha hahaha hahaha

# 147
Кой тва, кой тва?  Mr. Green

# 148
  • Ænima/Albuquerque
Пиян Куин.  hahaha

Леле хора, следващите серии ще са някакви ненормални!  Shocked Shocked Shocked
Тия сценаристи откачиха. Изобщо не знам какво става!

# 149
Кво питам и аз. Много ме кефи като е on the rebound, разцъфва в цялата си пъстра копелдашка природа.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт