Dexter (трета тема)

• 17 839
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Ænima/Albuquerque
Гледай, гледай, че последните шест серии Куин ще е последното нещо, за което ще се сещаш!  Shocked

# 151
О, вай, мама миа! Ще гледам за следобедната закуска.  Mr. Green

# 152
  • срещу двата комина :)))
тъкмо изгледах миналия епизод, то вече има нов Joy на мен сезона ми допада, но може би и аз не очаквам нещо главозамайващо

# 153
Тъй:

1. Съжалявам, Сарк, че ще ти липсва Мос, но въздъхнах когато той издъхна, ай аман от всеопрощение! На тоя сериал баш тва му липсваше - морализаторстването в стил евангелски проповедник.
2. Сърчицето ми изкървя за Джоуи, Дебра да я хвана и да я бия, да я бия, крава инфантилна.
3. Архизлодея ме дразни, Ханксчето още по-.
4. Тва в кадрите от следващия епизод синковеца на Тринити ли беше? Познат ми е отнякъде.  newsm78

Туйто, иначе беше готин епизод. Mr. Green

# 154
  • Ænima/Albuquerque
1. И аз съжалявам за Мос.  Cry
2. Куин се държи, като пълен малоумник, извинявай! Аз съм на страната на Дебра. Пък!  Crossing Arms
3. Ханксчето и аз не го харесвам, дъртия ептен.  Crossing Arms
4. Аха, Тринити сина.

Mr. Green

# 155
Да. Аз принципно си имам сериозен проблем с фанатизма, ама малкото и мноу грозно, бе! ooooh!

Обещаваща врътка с Тринити-младши, а дай боже.

# 156
  • Ænima/Albuquerque
Да, да, и халюцинациите с Големия Брат също вдъхват доверие.
Той май е най-тъмното в Декстър.  Thinking

... ама малкото и мноу грозно, бе! ooooh!

И безлично.  Tired

# 157
О, как забравих да кажа: Честит ни бонус мъжки чар.  Mr. Green

Бъди си на страната на Дебра, според мен се държи адски незряло, не че Куин го дава философски, но него си го знаем, а от нея очаквах известно израстване.

... ама малкото и мноу грозно, бе! ooooh!

И безлично.  Tired

И мазно. Crossing Arms

# 158
  • Ænima/Albuquerque

И неможещо да играе.  Crossing Arms

Куин си го знаем, да, ама можеше да не реагира така, още когато тя му отказа жененето, та чак я  изгони. К'во да го прави?

Абе, а Декс дали не спече, като се появиха ченгетата пред къщата на оня?  Joy

# 159
 hahaha Се, се, хареса ми как се оглеждаше като мишка в трици.

Не можеше да не реагира така, беше хвърлил бахти яките усилия да й прави романтика, сефте се влюбва човека, а и съвпаднаха кофти нещата с повишението й. Тя, обаче, можеше да вземе решението след малко мислене, а не сега да се тръшка, че вече не искали да си играят с нея. Изобщо, държи се с обичайната импулсивност, а аз не си падам.

# 160
  • Ænima/Albuquerque
hahaha Се, се, хареса ми как се оглеждаше като мишка в трици.

Плъх у брАшно.  hahaha

Е, та да се разделят, щото не е станало, както на него му се е искало.  Naughty
Тя помисли, уж, ама... как да е.  Mr. Green

Иначе ми стана много мъчно, без приятели остана, милата.  Tired

# 161
Бе и на мен ми е мъчно, ама все пак тая глава за кво й е. А и докторицата е права - с времето ще се уталожат нещата, ако се държи нормално и не се впряга за всичко.

А за Джоуенценценценцето  Mr. Green - ми да, като си хвърлил толко усилия, после много грязно става да се окаже, че са напразно, обидно е много. Един вид, аз ти свалям звездите и Луната, ти кат' една Бела викаш 'хмъх'. Как да не се освини от пиенье човек!

# 162
  • Ænima/Albuquerque
Убуу, де, да се освини от пиенье един път, к'во я изгони братче...  Crossing Arms

# 163
Ееее, сега израстване! Руди така забравя ли се?

# 164
Бе мани Руди, като цяло се държи кат пуберка, а е крайно време да се очовечи.

Сарк, ти да направиш сърце от свещи и кво ли не още захаросано до безумие, то да те гледа тъпо и да мънка, как пък нема го изгониш!

Общи условия

Активация на акаунт