Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 668
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Еми да при нея съм. Как ги решавт тия дози незнам. ще видим утре . Ти как си Миерин, има ли надежда скоро фонда да отпусне парички. дано и ти скоро да ни зарадваш, че много време вече се замотахме на етап 0

# 601
  • СОФИЯ
kriki мила вече 3 месеца съм подала документите и даже не са ме одобрили, а за заповед не мога и да мисля явно преди октомври догодина. Ще се самофинансирам в началото на другата година. Февруари ще направя всички изследвания и ако всичко е наред март ще стартирам. Ами омръзна ми да чакам... #Cussing out #Cussing out #Cussing out А, за фонда не ми се говори, мъчна работа  ooooh! ooooh! ooooh!

# 602
...Аз за 4 процедури при нея все ми викаше, че по добре малко фуликули но качествени отколкото 100 бр. и за нищо да не стават
А с нещо може ли да се повлияе на качеството на фоликулите?Мислех,че с лекарствата се стимулират яйчниците да произведат повече на брой фоликули и съответно яйцеклетки,а качеството си зависи от организма,възрастта и т.н. Rolling Eyes С нещо може ли да се подобри годността на яйцеклетките?

# 603
имам едни такива дерзания, за което моля малко помощ  Praynig
трансфера с узд или без ви е правен и ако може клиниката.  Hug
успех на всички  Grinning

# 604
kriki Hug Hug Hugдай боже до коледа да имаме добри резултати.и аз първия опит го финансирах сама,но той не стана,сега съм по фонда,да наистина много бавно стават нещата.аз съм в стимулация пак днес ми е 7 ден,много добре се чувствам за разлика от първия път.още малко и блокажа и да ги вадим да разбера каква е реколтата

# 605
имам едни такива дерзания, за което моля малко помощ  Praynig
трансфера с узд или без ви е правен и ако може клиниката.  Hug
успех на всички  Grinning

да, с УЗД и в Надежда беше. 1 опит по ФАР.

# 606
kamito ти си с 3 дни по напред отмен. как растат фоликулите? надявам се да имаш и ти късмет най после. аз засега не усещам нищо съществено, леки придърпвания, но това е нормално..утре ще видим какво и колко бр яйчица си отглеждам

# 607
kriki доки каза че има засега 9 големички и по малки.стимулацията е много добре,някак ми е по добре от предишния път,единствено че ходя по малка нужда повече.аз се надявам да нямам престимулиране както предния път,и да не се отлага трансфера. Hug Hug Hugстискам ти палчета и на теб.  bouquet  bouquet  bouquet

# 608
Здравейте момичета,

След една неуспешна инсеминация и една анулирана на ЕЦ поради проблеми при мъжа ми, онзи ден ми се обадиха от фонда да си взема заповедта на 12.12.2011г.

Днес бях на лекар за уточняване на нещата, преглед, микробиология и т.н.

Вчера навърших 35г и като за подарък сега имам киста. Преди 2 месеца я нямаше. Как така изведнъж се е появила?

Направо се шашнах....точно когато ме одобриха. Страшен късмет.  Thinking След една седмица трябва да ми дойде и от 2-ия ден почвам противозачатъчни.

Изписаха ми и Аспирин Протект, Pregnacare conception за мен и за мъжа ми, Neoxid и фолиева киселина, но нея си я пия от много време.

По принцип съм оперирана от ендометриоза 2009г. Tired и от няколко дни съм като буреносен облак, дори счупих една чиния Embarassed

Не знам дали има връзка с кистата в момента

Да си пожелаем успех Hug

Здравейте момичета Simple Smile
Най накрая и аз започнах сле 7 месечно борене на кисти.. правих 2 пункции, накрая отидох на лапароскопия, и когато таман си мислех че всичко вече е наред и оп.. нова киста на другия яйчник, правихме нова пункция и най - накрая този месец стартирахме. Сега съм на Гонал 150  единици сутрин, почнах с 112.5 обаче го увеличиха. Новата изненада е че в десния яйчник реагира добре според доктора обаче левия не, а там е правена лапароскопията. Така че най вероятно ще разчитам на един яйчник. На всичкото отгоре трябваше да правя  вливане за нк клетки и изведнъж изниква повишен холестерол та отложихме и вливането. Ревах, тръшках се най накрая реших, че каквото такова, ако имаме късмет ще стане. Пожелавам на всички успех, и дано накрая да имат всички щаслив финал и да гушкат по едно здраво бебе. Това е най страхотното нещо на света и няма по голямо щастие. Имам си една принцеса, да ми е жива и здрава Grinning на 1 година и 9 месеца пак направена инвитро.

# 609
И аз се прибирам от контролен преглед. ЛХ1.64, Е-279. от утре започваме с Гонал 225 сутрин , Менопур 225 вечер и Цетротид за блокиране на овулацията. на прегледа имаше 6-7фоликула с размери 10мм-11мм и др малки които не мерихме. Сл. контрол на ЛХ И Естрад. в събота.По принцип знаете ли колко  е ЛХ за да сме в овулация?

# 610
Е2 е различен според броя на фоликулите. Доколкото помня трябваше да е 300 или 500 на фоликул преди пункцията. Моят преди пункцията беше над 9000, но извадиха 15 яйцеклетки.

ПП: извинявам се за грешката.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 13:02 от anichka.bs

# 611
  • София
LH е различен според броя на фоликулите. Доколкото помня трябваше да е 300 или 500 на фоликул преди пункцията. Моят преди пункцията беше над 9000, но извадиха 15 яйцеклетки.
Малко ги обърка  Mr. Green
Това горното е за Естрадиола..

# 612
упс, извинявам се, значи не помня изобщо правилния отговор. Embarassed

# 613
kriki, добре вървиш, естрадиола ти е много добър за толкова рано в стимулацията. ЛХ-то ще го подтискате с Цетротида, да не се качи и да не овулираш спонтанно. При ин витрото пункцита се решава на базата на естрадиола и най-вече размерите на фоликулите. На различните места го правят леко различно, но обикновено искат около 2 фоликула с размери около 18 мм и тогава ще ти бият Прегнила (или нещо друго подобно на него). Успех, мила и ти благодаря за палчетата, утре е теста.
ками, хубаво е, че се чувстваш добре, всеки път може да е различно. Успех и на теб.
mierin, дано ти дойде реда по фонда много по-рано отколкото предполагаш  Praynig Praynig Praynig. Може ли така да се излагат и защо въобще е нужен специален фонд? Не може ли просто да се покриват опитите от касата по препоръки на лекарите, кой ли пък е тръгнал да прави ин витро от кеф, та и специални одобрения и не знам си какво и то в държава с такива сериозни демографски проблеми. Извинявам се за отклонението  Embarassed

# 614
Момичета правя първи опит ин витро и много неща не са ми ясни. Да попитам дадоха ми на 21 ден от цикъла синарел да пръскам в ноздрите и ми казаха като ми дойде менструацията на 1 или най-късно на 2 ден да отида да ми изследват Е2? Може ли от синарела да ми закъснява цикъла?

Общи условия

Активация на акаунт