Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 213
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, вирусологията - СПИН и т.н. е с давност 6 месеца, само микробиологията е 1 месец. Разбира се, че може да са по ЗК, на мен едното микро ми беше от друго АГ, а вирусологията просто ме домързя да ходя до джи пи-то за направление и после до лаборатория...
ZVEZDA, едното ти лекарство сигурно е Мерионал (той е в дози от по 75 единици) и се бие между 1 и 5-6 на ден според стимулацията.
Другото сигурно е Оргалутран, но него не съм го слагала - само знам, че е предварително подготвен разтвор и е от типа на гонадотропините (стимулира образуването и зреенето на фоликулите).
Мисля, че дори да се самофинансирате, ако ходите да ви слагат там инжекциите, никой не иска пари. Иначе се слагат лесно и ако сте далече не си заслужава разкарването.

# 76
Биренкааааа поздравления за бързото съдействие,за разчета,да едното е оргалутран,ама М-то май не е.  Heart Eyes ще го видиме ние утре  Heart Eyes Още несъм се запознала за действията им понеже незнаех кои са.

# 77
Открих гоооооооооооооооо,МЕНОПУР....   Joy  Heart Eyes    някой знае ли цените им..

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 22:06 от ZVEZDA *

# 78
  • USA
Ние също се само-финансирахме в Щерев.Бях по кратък протокол,но стимулацията ми беше дълга и заедно с изследванията ни излезе 6000лв. като всички си ги бях донесла от тук там само правихме хормони,микробиология,днк анализ за тромбофилия и повторихме и двамата инфекциите.2 се оплодиха инвитро и 8 икси.В тази сума влизат и 4 замразени за 6 месеца. Peace

# 79
  • Русе
Здравейте момичета. Относно цената на опита, за всяка клиника е различна. Моя опит ми струва 4036 лв, без да се включват вътре вирусологиите и микробиологиите.  Вчера ми беше ембриотрансфера. Замръзяване на ембриони нямаме, върнаха ми всичките 4 ембриончета. Сега се моля и вярвам теста на 19ти октомври да е положителен. Между другото в моята клиника казаха че има промяна на правилата и вирусологиите НЕ ВАЖАТ 6 МЕСЕЦА, А  3 МЕСЕЦА

# 80
Между другото в моята клиника казаха че има промяна на правилата и вирусологиите НЕ ВАЖАТ 6 МЕСЕЦА, А  3 МЕСЕЦА
В Малинов - 3 месеца е срока.

# 81
Явно са настъпили промени....

# 82
Здравейте момичета. Относно цената на опита, за всяка клиника е различна. Моя опит ми струва 4036 лв, без да се включват вътре вирусологиите и микробиологиите.  Вчера ми беше ембриотрансфера. Замръзяване на ембриони нямаме, върнаха ми всичките 4 ембриончета. Сега се моля и вярвам теста на 19ти октомври да е положителен. Между другото в моята клиника казаха че има промяна на правилата и вирусологиите НЕ ВАЖАТ 6 МЕСЕЦА, А  3 МЕСЕЦА
Стискам палци Петя на 19.10 с трицифрено ЧХГ,аз съм малко преди теб на 14.10.Дано успеем всички чакащи!

# 83
  • Русе
Мерси Limisa Hug Дай Боже всички да станем щастливи мами на сладки бебчета.  Praynig Praynig Praynig

# 84
 Heart Eyes И аз се записвам в тази темичка! Пожелавам накрая да сме с много сладурски бебчета!!!!! stork-boy 1stroller stork-girl
Заинтригувана съм от финансовата част, като повечето от вас! По фонда съм, но нещо ми се струва, че ще се плаща и доплаща над 5000 лв. Тук не броя кръвни изследвания, хормонални и прочие..
Но все ще се справим някак! Sunglasses

# 85
ЦЕНОРАЗПИС ПРИ КЛАСИЧЕСКО ИН ВИТРО ОПЛОЖДАНЕ
Ехографски прегледи - 6 бр. х 30 лв. = 180 лв.
Хормонални изследвания - 10 бр. х 18 лв. = 180 лв.
Фоликулна пункция под ехографски контрол - 400 лв.
Класическо ин витро оплождане - 1300 лв.
Ембриотрансфер - 340 лв.
Криоконсервация на предимплантационни ембриони - 200 лв.
Лекарства - 2400 лв.

Надвиши ли се лимита на посочените по-горе се доплаща.
Аз доплащах за 2 хормона и замразяване.

# 86
  • Русе
Аз още не съм си взела фактурата с опис, но опита ми излезе 4036 лв. Тук влизат лекарствата, икси оплождане, ехографските прегледи, пункцията и ембриотрансфера. Не съм плащала криоконсервация, защото ми върнаха всичките ембриончета и не сме замръзявали. Хормоналните изследвания съм ги плащала отделно 168 лв. Отделно са и другите изследвания като вирусологии, микробиологии, ПКК.

# 87
  • Варна
здравейте, момичета наближава началото на нашия първи опит инвитро ще стартираме около края на месеца бих искала да попитам има ли специален режим който да спазвам опитвам се да се храня здравословно със СПКЯ съм за последните 3м свалих 13 кг пия фолиева киселина и метфогама старая се да консумирам повече плодове и зеленчуци не знам ако има още нещо което би увеличило шансовете ми бих се радвала да го споделите

# 88
сигурно са ти казали да не ядеш от плодовете банани и грозде, както и храни с високо въглехидратно съдържание (бял хляб, бял ориз и т.н.).
Метформина подобрява качеството на яйцеклетките. Това ми обясниха. И аз няколко месеца преди опита го приемах, преди седмица го спрях.

# 89
  • Варна
да избягвам хляба и сладкишите ориз не обичам много много наблягам на фрешове от ябълки и моркови пилешко на скара риба сирене някъде из форумите четох че протеините и белтъчините са полезни та наблягам на тях

Общи условия

Активация на акаунт