Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 206
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
dreaming стискам ти палци. Вярвай. Това е най-важното. Limisa и на теб много късмет. На мен днес ми се обадиха, имаме 4 оплодени. Утре чакам ново включване от ембриоложката. Стискайте ми палци момичета. Дано всички да се похвалим с хубави новини  Praynig Praynig Praynig

# 61
Петя, стискам палци.

# 62
  • СОФИЯ
Момичета преди да задам въпросът да кажа, че проверих данните в сайта на клиниката и не можах да си сметна нещата поради простата причина, че не съм наясно. Та въпроса - имам намерение през ноември/ живот и здраве и ако котка не ми мине път  Joy/ да си самофинансирам един опит на Инвитро. Искам да знам горе-долу колко парички ще ми трябват ??? Без никакви изследвания, само стимулацията, пункцията и транфера.??? Или ако има задължителни изследвания ги включвайте в цената

# 63
1) според клиниката ценоразписа на трансфер и пункция е различен, в сайта на клиниката има цени;
2)стимулацията може да ти струва 2 хил и 5 хил лева. Зависи как реагира организма ти;
3)задължителни изследвания - СПИН, Васерман, Хепатит В и С за двамата, цената е от 50 до 80лв на човек, според това къде ще ги направите е цената.

# 64
  • СОФИЯ
Тези изследвания ги имам и те са от преди няма и месец. Но в сайта на клиниката както написах преди малко не е описано всичко. Сега пак ще погледна, но все пак ако някое момиче си е финансирало опит може и да сподели. Аз съм в Щерев

# 65
mierin, най-добре ще ти кажат момичетата, които са се самофинансирали. Аз бях по фонда в Щерев, но накрая, като разписвах описа по талона погледнах сумата - 4900 и нещо лв.
може да изпускам нещо, но по мои сметки това включваше 5 прегледа (по 35 лв.) и 5 пъти хормони ЛХ и Е2, пункцията и трансфер и упойките към тях, самата процедура (при нас беше инвитро и Икси) и лекарствата след трансфера за първите 2 седмици.
Стимулацията ми беше умерено силна на Гонал (6 дни) и Мерионал (4 дни) + Цитротид 5 дни и Прегнила.
Грубите ми сметки показаха, че половината от парите са за лекарствата за стимулацията. Ако е по-лека евентуално може да се спестят 500-800 лв.
Отделно са изследванията за микробиологии, вирусология и ПКК - някъде над 200 лв. може да ги минеш по здравна каса някъде другаде. При нас имаше и асистиран хечинг - 200 лв.
Надявам с еда съм била полезна  Hug

# 66
  • СОФИЯ
Birenka благодаря ти миличка, беше доста изчерпателно и много ми помогна. Добре е да знам горе-долу каква сума да си подготвя. Да определено половината пари са за лекарства, но такава е процедурата. Аз принципно искам силна стимулация или поне такава каквато да ми подейства добре в смисъл да се произвеждат повече яйцеклетки. Защото при инсетата макар, че е различна процедура със 5 стимулации правех по 1 фуликул #Cussing out

Още веднъж ти благодаря, а на теб пожелавам безпроблемен завършек и много детски глъч newsm32 newsm32 newsm32

# 67
Благодаря Миерин, да ти се връща  Whistling
на някои момичета стимулацията е 8-9 дни, зависи от отговора. моята беше 1 ден повече, че имаше 3-4 фоликула, за които се надявахме да наедреят достатъчно. иначе от 11 извадени яйцеклетки имах 7 оплодени, така че количеството не е решаващо  Wink
успех!

# 68
  • СОФИЯ
Вярно е, че количеството не е важно а качеството  Simple Smile Дано качеството при мен да е добро Praynig Praynig Praynig

# 69
да, и при нас количеството не беше решаващо, от 15 яйцеклетки, накрая на 5-ти ден върнаха 2 ембриона и на 6-ти забразихме 2. Останалите не оцеляха.
Успех на момичетата в процедури!

# 70
Ние вчера бяхме при нашата док. и обсъдихме вариантите за действие,чрез самофинанс..Първите изследвания и на двамата като микробиология,за спин ,хив и др. може и по ЗК,надявам се личната да ми съдейства(но трябва изследванията да не са на повече от месец).Само,че немога да си разчета сега лекарствата за да ви кажа,ще проверя в аптеката и в Гърция също и ще ви споделя цените.Ако мога да съм полезна на някого.Ще сме по къс протокол и дано господ е с нас.

# 71
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Ние вчера бяхме при нашата док. и обсъдихме вариантите за действие,чрез самофинанс..Първите изследвания и на двамата като микробиология,за спин ,хив и др. може и по ЗК,надявам се личната да ми съдейства(но трябва изследванията да не са на повече от месец).Само,че немога да си разчета сега лекарствата за да ви кажа,ще проверя в аптеката и в Гърция също и ще ви споделя цените.Ако мога да съм полезна на някого.Ще сме по къс протокол и дано господ е с нас.
ZVEZDA * , здравей. И ние ще правим другия месец икси по къс протокол и самофинансиране. Няма как да е сега защото половинката ми е на хормонална терапия с инжекции и тя свършва на 3 ноември. Видях, че си при Коновалова- аз също съм при нея.
И на нас ни каза да пуснем същите изследвания, но не спомена, че може по ЗК... Спомена ли ти д-р Коновалова с какво ще те стимулира? И какво изследвания си правила до момента? Ние сме с мъжки фактор, който се разбра преди една инсеминация, която така и не се състоя. Аз имам правени  хидротубация, цветна снимка, диагностична хистероскопия, различни хормонални изследвания...Но все ми се струва, че може още неща при мен да се проверят,защото така или иначе не е никак малка сумата и не ми се рискува, а чакането за фонда е дълго-пред нас има около 3300 номера.. Sad

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 19:10 от Undisclosed Desires

# 72
Миеринче, с теб се следваме от край време. Та аз последно реших не октомври а ноември месец да си дойда в БГ за ин витро, тъй като съпруга има ваканция по коледа и ще дойде отново да замразява сперма а аз ще остана така и за празниците. Та тъкмо днес говорих по тел. с Коновалова.  С къс протокол ще сме и трябва да пия противозачатъчни месеца преди процедурата тоест от началото на ноември 21 дни и 3/4дни преди да ми дойде среща с докторката за микробиология и ако ми липсва някакво др изследване. Сега попитах и колко ще ми струва процедурата при положение че имам всички необходими изследвания. Спин, хепатит Б, хепатит С, рубелоа, Сифилис, хламидии, уреаплазма , микоплазма,тест за алоантитела, кръвна група... и тя ми каза да си приготвя 5000лв за цялата процедура. дано това да е нашият път към успеха..

# 73
Ми ние зададохме доста въпроси,попитай дали там можеш да ги направиш или другаде.Аз ще помоля личната да ми даде направление ,ако е възможно,ако не ще плащаме.Иначе немога да си разчета рецептата,много съм смотана
едното е с М,75Е.......а другото О...,ще попитам утре в аптеката.сякаш несъм виждала до сега момичетата да пишат.Ще съм по къс протокол.

# 74
  • София, Бургас
mierin, ние първия път бяхме с пурегон и излезе 4500, но изкарах малко фоликули и доки го писа като лимитиран цикъл, затова ми излезе със 700лв. по-малко..така, че ако имах повече Я, щеше да е 5200 лв...в тази цена включвам абсолютно всичко, даже и лекарствата след трансфера..ако имаш направени някои изледвания, които трябват преди пункция, може би ще си спестиш 100-150 лв...при втория опит бях с мерионал и ми излезе 4900 също с лекарствата след трансфера..сега пак продължавам да си купувам лекарства, но вече не ги смятам..първия път се стимулирах 11 дни, а втория 12..дано да съм била полезна Hug

Общи условия

Активация на акаунт