Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 205
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Няма нищо страшно ЗВЕЗДА. Спокойствие и вяра и напред. Писах ти на ЛС.
Аз днес отново бях на пргеглед и хормони. Доктора каза че хормоните били ОК, не обърнах внимание на стойностите. Фолекулите също много не ги запомних, имаше по 19,18,17,16 мм по няколко. Днес съм на Меногон 75*3,  довечера Цетроцид25*1, утре вечер Цетроцид25*1, Прегнил в 22 часа и понеделник съм на пункция.

# 46
Мацки,приключих със стимулацията,снощи в 21ч.прегнил и утре съм на пункция,стискайте палци за добър резултат.Ще пиша как е минало всичко!

# 47
Здравейте, дами
Не ми оставаше време да пиша, но ето как са нещата при нас. От 14 яйцеклетки, 10 са узрели, 8 оплодени. Вчера, 2 ден, имах 7 ембриона- 1- 1 степен, 2- 2 степен, и останалите 4- 3 степен. Разделени бяха между 2-5 клетки и трансфера ми е на 5 ден, т.е. в понеделник, както се бяхме уговаряли с докторите още преди началото на процедурата. Днес не знам какво е положението, дано се развиват добре. Силно се надявам да имам поне един бластоцист, който да трансферираме, макар че според вчерашните деления ще е по-скоро късмет, ако все пак някой стане бластоцист.
Лимиса, успех Simple Smile

# 48
  • Русе
Успех Limisa и dreaming. Praynig

# 49
Да ви докладвам,днес мина пункцията,само 4 яйцеклетки извадиха,утре ще разбера какво става,и ще ви пиша,стискайте палци,имам нужда сега от вас!

# 50
стискам палци и за развитието им, и за успешен трансфер  newsm10

# 51
  • Русе
Limisa стиснати палци, да се оплодят, да ти върнат ембриончета и после едни хубави и спокойни 9 месеца с хубав финал.

# 52
Момичета аз съм с вас,повичето сте в периода на пункция.Вълнувам се заедно с вас и се моля да се похвалите.УСПЕХХХХХХХХХХХХХХ!!!!!!!!!!!!! Praynig   Hug   bouquet

# 53
Здравейте, запис и от мен:) !
Днес ми е вторият ден от стимулацията, но като чета тук моята май е най- лека. Чувствам се за сега много добре и се надявам да остане така до края Simple Smile.

# 54
  • Русе
Момичета стискайте ми палци. Днес ми извадиха 8 качествени яйцеклетки. Дано да се оплодят, и да се делят правилно и да ми върнат поне двечки, които да се хванат. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 55
Петя78 стискам палци,кога ще разбереш колко са се оплодили?Аз днес разбрах,че и 4 са оплодени но нищо повече не казаха,как се делят!В сряда в 11.30ч.трасфер дано до тогава всичко е на ред! Praynig Praynig Praynig

# 56
  • Русе
Стискам палци  всичко да е наред и с 4 ембриончета.
Аз утре сутринта ще разбера колко са се оплодили.

# 57
Айде Петя78 и Limisa айде да се хванат бебешоците и да сте ни на късмет.....  Praynig

# 58
здравейте, дами.Ние днес си прибрахме бебчето Simple Smile Хубавата новина е,че все пак направихме бластоцист, а лошата, че не е перфектно качество.Докторите казаха, че е средно качество, може да стане, може и да не стане. Не бяха така радостни и развълнувани, както предния път, когато имахме перфектен бласт, макар и на 6 ден, което ме навежда на мисълта, че шанса не е голям. Теста ми е на 14 октомври и силно се надявам да е +. На всичко отгоре това ни е 3 опит, последен безплатен и ако сега не стане, всеки следващ ще ни струва 10,000, което си е сериозна сума, особено когато закона, дори при частните процедури, те ограничава да се трансферират максимум 2 ембриона, според качеството. Имам нужда от стиснатите ви палци. Има ли сред вас забременели със средно качество бласт? Казаха, че е 4В степен, като 1 е най- доброто, а 5 - най- лошото, демек средна работа. На всички останали успех.

# 59
dreaming, тук съм чела всякакви истории. Чудесни бластоцити- отрицателен резултат или успешни бременности след трансфер на ембрион с фрагментации на 2-ри ден (сигурно твоят лекар би го определил като 6-то качество  Laughing). НЕ се отчайвай, надежда има. Все пак средно качество никак не ми се струва лошо...Но вяра трябва!

Общи условия

Активация на акаунт