Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 207
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
да не би по време на лапарото да не е имало ендометриоза, после да се е появила?

# 31
да не би по време на лапарото да не е имало ендометриоза, после да се е появила?
Не, Персенска имаше съмнения за ендо и хидросалпингс, затова и правихме лапарото...
Ще трябва да говоря със Стаменов задължително...

# 32
Ето ме след прегледа, др. Персенска също видя ендометриозна киста....
В  петък съм на пункция и вероятно ще замразяваме.
Освен ендометриоза се видя и още нещо в матката отляво. Може да се наложи пак да правя биопсии или хистероскопия... /...нямат край.../
Знае ли някой когато слагат лепило как се процедира - изваждат Я, след това, предполагам, се дава кръв за "лепилото" ....?!?!?! после?!?!

# 33
Здравейте, прибирам се от командировка и бързам да се запиша в темичката!
Биренка,   bouquet Дано ни донесе много късмет Simple Smile
Аз утре съм на преглед, уж за да започнем процедура, но трябваше да ми е втори ден, а още чакам... Винаги след дуфастон, цикълът ми е по часовник, но този път (понеже го чакам) и не идва Sad Дано довечера да ме зарадва.

Успех на всички!

# 34
Кале когато ембриолозите ти се обадят ще ти кажат дали ще имаш;; лепило,;;и ако да ,те ти казват в колко часа да отидеш в клиниката,пиеш водичкааааа ,след това влизаш ,и ти вкарват лепилото;,няма кръв ,няма болка ,Успех

# 35
Pepapet, благодаря!!!
 newsm10

# 36
Здравейте и от мен момичета.
Днес ми е 6 ден от стимулацията, дълъг протокол с декапептил и пурегон. Утре съм на преглед.
Притеснена съм, че нещо май съм настинала  Confused. Стискайте палци да ми се размине  Praynig

# 37
  • Пловдив
Фиксче,сега все още можеш да пиеш всякакви лекарства,по-важно е да се стабилизираш до трансфера, а иначе и тогава доколкото знам разрешават парацетамол при температура над 38 градуса. Все пак си питай утре доктора. Оправяй се бързо Hug

# 38
здравейте, дами
Днес беше пункцията ми. Изкарахме 14 яйчица, но предполагам, че максимум 10 ще са узрели. Прокървих по време на процедурата, но след това всичко беше наред. Дадоха ми инжекции прогестерон и така чакам утрешното обаждане, да кажат колко са узрели и колко са оплодени.
Между другото докато чаках, погледнах файла ми и видях че при новите ми хормонални изследвания, правени  в началото на август на 3 ден от цикъла, имам ФСХ 9.25, при референтни за фоликулярна фаза- 2-9, а лутеална фаза-9-11, а естрадиола  ми е бил 95. Не са ли малко високи тези стойности? Какви са нормалните стойности за тези хормони за 3 ден от цикъла? Имам някакви спомени че нормалните стойности на ФСХ са до 9 максимум, а за естрадиол – до 80, но може и да греша. След като лекарите получиха резултатите ги питах всичко наред ли е с хормоните и те казаха че всичко е наред, но нямах реалните стойности до днес. Сега малко ме притеснява това покачване на ФСХ и естрадиола, понеже знам че ако са извън нормалните граници, може да се дължи на намален яйчников резерв. На изследванията ми преди около година ФСХ беше 7.65, а  естрадиол- 77. Какво мислите, има ли повод да се притеснявам за тези хормони?

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 00:30 от dreaming

# 39
dreaming, поздравления за яйчицата, дано всички узрели се оплодят. За изследванията, не знам какво да ти кажа, защото всеки лаб и клиника направо си работят с различни референтни стойности. При мен искаха ФСХ под 10 и естрадиол под 50 на 3-ти ден. Най-добре си ги дискутирай (пожелавам ти изобщо да не се наложи) с лекарите. Но каквото и да показват изследванията, не знам има ли смисъл да се тревожиш за резерва при положение, че отглеждаш приличен брой яйцеклетки на стимулациите и си млада. На твое място не бих ги мислила в момента (знам, че е лесно да се каже  Peace), почивай си и си представяй успеха от настоящата процедура  Hug.

# 40
Добро утро!
Gugito, благодаря за пожеланията, по- добре съм днес. Температура нямах, но ме болеше главата, ухото, леко гърлото, носът ми леко прочече и пр. Днес съм по- добре!

# 41
  • Русе
Момичета, днес ми е 6ти ден стимулация по къс протокол. На вчерашния преглед видяхме 14 фолекула, по 7 във всеки яйчник. Като големина имаше по 7,8,9,13,14,16 и останалите бяха по 10 и 11мм. Лигавицата ми беше 10 мм. Продължавам с Фостимон 75*4 , като ми добавиха и Меногон 75*2 и Цетротид25*1. Ами това е за сега от мен. Утре отново съм на хормони и преглед.

# 42
Пожелавам на всички вас спокойствие и радостни резултати.И аз отивам другата седмица да се видя с доки,да видиме кога да стартираме,страх ме е.

# 43
Няма страшно ZVEZDA *, по- страшно е да стоим и да не правим нищо.

Мен вече си ме болят яйчницитее и то добре, ден 7 е. Стискам палци на всички!

# 44
браво момичета всичко което правим е за хубаво.стискам ви палци.и аз в понеделник съм при доки да видим кога започваме с втория опит.тази година два опита ми се събраха дано да е за хубаво.петя и f(x) стискам палци за хубава реколта момичета. Hug Hug Hug Hug 

Общи условия

Активация на акаунт