Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 202
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
  • София, Бургас
Darlena, много се радвам, че приемаш нещата от положителната им страна..важното е, че всичко е минало и сега ти предстоят само хубави емоции..при мен сърцето на второто бебче също спря около седма седмица..но това не зависи от никой..просто е имало грешка в ДНК..сега мисли само за малкото мъниче в теб и това, че след няколко седмици ще бъде толкова силно, че ще може да те подритва отвътре Laughing

# 751
  • СОФИЯ
ivankaka при д-р Андреева съм, наскоро смених предишната си докторка с нея. Дано да ми е на късмет, вярвам и, виждала съм я 3 пъти, но се надявам да е моята лекарка.
За д-р Юнакова междо другото съм чувала само хубави нещо, дано да ти е и на теб на късмет. Успех миличка  Hug Hug Hug

# 752
  • СОФИЯ
Хайде бе момичета, много сте срамежливи  newsm78 newsm78 newsm78 Няма ли някоя от Вас да пусне новата темичка  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Хайде като така стоят нещата, аз ще кажа коя от Вас ка я пусне  Joy Joy Joy, коя съм аз за да решавам, но .......................  newsm12 newsm12 newsm12 kateto_85 ти спечели мила, хайде пускай новата тема  hahaha hahaha hahaha

# 753
llullu, mierin, Apr, kriki, shoko, ivetinka, kate, ivankaka, Пантерка благодаря ви за подкрепата и разбирането  Hug Hug Hug
Всички сме силни или ставаме такива минавайки през тези изпитания. Пожелавам ви много скучни и нормални процедури и никога да не се сблъскате с усложнениета, а пък успеха да не се забави много.  Hug Hug Hug А на бременните, скучна бременност (на мен това ми пожелаха), да чувате само как всичко е нормално и леко раждане  Hug Hug Hug
Миеринче, давай зор душицо, някой ще я пусне новата тема.  Laughing

Лека вечер на всички  Hug Hug Hug

# 754
  • София
Darlena, сега прочетох за случилото се. Толкова съжалявам, мила. Пожелавам ти ужасно скучна бременност оттук натам. Трудно ми е да изразя с думи каквото и да било така, че  Hug Hug Hug Praynig

# 755
Darlena, сега прочетох за случилото се. Толкова съжалявам, мила. Пожелавам ти ужасно скучна бременност оттук натам. Трудно ми е да изразя с думи каквото и да било така, че  Hug Hug Hug Praynig

Hug Hug Hug

# 756
Не знам доколко мястото ми е в темата (не съм момиче  Embarassed ), но и аз ти пожелавам оттук нататък всичко да е наред, Darlena. Дано по-бързо се възстановиш от преживяното и да се радваш пълноценно на бременността си... напълно скучна, разбира се.  Peace

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 03:17 от Hipocampus

# 757
  • София, Бургас
Миеринче, сега съм на работа..ако никой не се престраши /визирам например Пантерка  Wink/ да пусне тема, когато се прибера довечера, ще сглобя една Laughing

# 758
  • СОФИЯ
Добре Катенце, ако Пантерка не ни изненада с нова темичка, чакаме ти да я пуснеш довечера  Hug Hug Hug

# 759
  • СОФИЯ
Кате предстои ми преглед в понеделник при Андреева и да почваме да действаме. Моля те, а и ако има още нейни пациентки да ми кажете тя пускали при започване на процедурата някакви изследвания ?? Спина, васервмана - те са ясни. Но някакви други ??

# 760
  • София
mierin сега се запознах по подробно със случая ти, и аз имам спонтанен аборт преди 4 години в 7-8 седмица. Доколкото разбрах вие сте с мъжки фактор. При нас нещата клонят към тубарен стерилитет- имам лапароскопия отпреди 7 год.-двустр.запушени тръби(въпреки,че преди 4 год.неясно как бях забременяла. Confused). Искам да те попитам правила ли си имунологични и генетични изследвания, на мен ми ги назначиха заради аборта, било добре преди Ин витро да се направят.Сега чакам резултата Confused и съм доста притеснена. Няма много инфо в нета за тези изследвания.

# 761
  • София
интересно, че Д-р Юнакова не ми спомена да трябва да пусна изследвания за Спин,Васерман... аз имам актуална ПКК, която включва и Хепатити...иначе имам актуални хормони, цитонамазка,спермограма, и няколко документи от прегледи...единственото,което каза допълнително да направя е имунол. и генетични....та предполагам и на теб тези изследвания ще ти искат...при положение, че всички лекари в Щерев работят по един тертип...

# 762
  • СОФИЯ
ivankaka, миличка ние сме с " неизяснен стерилитет ", което е още по зле дет се казва хем нищо ни няма, хем не се получава  newsm78 newsm78 newsm78 Ами знам, че преди инвитро задължително се пуска Спин, васерман и още нещо беше. Там за цитонамазките, микробиологиите също е ясно, че ще ми ги пусне. Имах впредвид точно тези изсрледвания - Имунологичните и генетичните  newsm78 Тях дали няма да иска да ми ги пуска. Не съм сигурна, че в Щерев работят по един тертип...ма това е друга тема, да не спамя  bouquet А, те казаха ли ти след колко време ще излязат резултатите ти ?? За колко време се правят тези изследвания ?? То така май ще пропусна януари месец ако реши докито да ми ги пуска newsm78

# 763
  • София
mierin имунологичните излизат за 2-3 дни(мойте трябва утре да излезат), а за генетичните се чака 3 седмици. Аз имам позната,която е на специализация в клиниката и каза, че всички доктори там работели по един и същи тертип. На мен за тези изследвания ми казаха, че не са задължителни, понеже са скъпи и се правят при повтарящи се аборти(аз имам 1), но все пак реших да ги пусна. Ако ще започваш дълъг протокол,не ти пречи да започнеш противозачатъчните,докато чакаш резултата от изследванията, но това докторката ще ти каже най-добре:)

# 764
  • София
иначе 2-те изследвания едновременно ти взимат кръв-на мен 3 епруветки ми взеха, имунологичните се правят при тях, а генетичните ги пращат в Геника- 265 лв. ми взеха за двете!

Общи условия

Активация на акаунт