Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 195
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
Не се притеснявай! И да има задържан фоликул този цикъл, той няма как да нарастне до чутовни размери, които да налагат чак аспирация и отлагане. Ако до сега не си имала такива проблеми, такива малки кисти заминават още с цикъла.

# 721
  • СОФИЯ
Момичета наближаваме 50 страница, нека тези който успяха да си помислят и да пуснат новата тема. Ние чакаме, искаме прашец, предстоят ни процедури  Praynig Трябва да посрешнем новата година с Вашият късмет и успех поръсен в/у нас Hug Hug Hug

# 722
И аз мога да я направя, но може би е по-добре някоя в по-ранна бременност да го стори Simple Smile

# 723
Не се притеснявай! И да има задържан фоликул този цикъл, той няма как да нарастне до чутовни размери, които да налагат чак аспирация и отлагане. Ако до сега не си имала такива проблеми, такива малки кисти заминават още с цикъла.
Мерси за отговора, миличка
Още си чакам и вече не знам какво да мисля Sad

# 724
  • СОФИЯ
Момичета мили, пожелавам Ви весело посрещане на Новата 2012 година, дано тя да е много по добра от изминаващата за някой от нас, който все още чакаме нашето бебче и година изпълнена с много детски глъч за тези които вече успяха  Hug Hug Hug Целувам Ви и нека в 00.00 часа тази вечер всяка една от нас да се помоли и пожелае това което най-много желае   bouquet  bouquet  bouquet

# 725
  • Варна
Момичета весело и щастливо посрещане на новата 2012 и дано всички да получим така мечтания подарък  през новата година  EFP preggo newsm32 newsm32

# 726
  • СОФИЯ
Здравейте момичета, вече сме в новата 2012г., хайде казвайте на коя какво и предстои ?? Нещо около тези празници се загубихме/ и е логично /, но да живнем малко и да действаме Hug Hug Hug

# 727
  • Варна
аз съм на линия чакам да ми дойде към 16-17 и стартирам 2ри надявам се успешен опит с кого ще си правим компания

# 728
  • СОФИЯ
Ами може и с мен, аз на 09.01 съм на преглед и ако всичко е наред и в зависимост от това какво ще каже доки може и този месец да започнем. Но ако не смогнем февруари  Praynig Praynig Praynig

# 729
  • Варна
Ами може и с мен, аз на 09.01 съм на преглед и ако всичко е наред и в зависимост от това какво ще каже доки може и този месец да започнем. Но ако не смогнем февруари  Praynig Praynig Praynig

хайде дано този път да ни е на късмет  EFP Praynig Praynig Praynig

# 730
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте , момичета честита нова година , много успехи желая на всички Praynig . А сега да се оплача  малко, пети ден от стимулацията с Гунал ми е , и днес имам боли в корема и кръста /доста неприятни, дори ми се гади от тях/ , незнам дали е нормално  , утре съм на преглед и ще питам , но се чудя дали мога да взимам нещо за тази болка , ако на някой му се е случвало , моля да каже.

# 731
  • СОФИЯ
ivetinka аз съм нова в тази процедура и не мога да ти дам съвет, но има много момичетате ще ти пишат и ще ти кажат. Успех  Hug Hug Hug

shoko миличка дано да ни е на късмет, дано  Praynig Praynig Praynig Hug

# 732
  • Варна
Здравейте , момичета честита нова година , много успехи желая на всички Praynig . А сега да се оплача  малко, пети ден от стимулацията с Гунал ми е , и днес имам боли в корема и кръста /доста неприятни, дори ми се гади от тях/ , незнам дали е нормално  , утре съм на преглед и ще питам , но се чудя дали мога да взимам нещо за тази болка , ако на някой му се е случвало , моля да каже.

Спокойно няма нищо старашно нормално е да те понаболява това е стимулация развиват се много фоликули и яйчниците нарастват затова понаболява успех Hug

# 733
ivetinka, нормално е, фоликулите растат и започваш да ги усещаш. За болката на мен тук нищо не ми изписаха (първия път и при мен беше доста силна на моменти след 5-ти ден), но в България ви изписват Но-шпа, който изглежда е безопасен по време на процедурите. Успех!  Hug
shoko, mierin, стискам ви палци много силно за успешни процедури  Praynig Praynig Praynig

# 734
  • СОФИЯ
Дарленка мерси миличка, ще имаме нужда. Дано да поемем по твоя път/много го искам и вярвам, че този път ще успея/ Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт