Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 675
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Undisclosed Desires, Софи и Крики, успешен старт Peace
Аз съм с жестоко главоболие и едвам си държа очите отворени Sad

# 451
bugito и аз съм с нечовешко главоболие откакто започнах инжекциите  Cry

# 452
  • Варна
kriki успешен старт ти си след darlena явно се наредихме цяла бригада от инсетата дано всичко е успешно и се прехвърлим скоро при мамите
bugito споко и мен в началото на симулацията много ме цепеше главата от хормоните е
Undisclosed Desires не го мисли до ЕТ минава що годе бързо но после голямо чакане така си пази нервите всичко ще е наред
ZVEZDA * и аз имам разни придърпвания казаха че нямало проблем тъй че споко
vasssi успех дано всичко да е наред

# 453
Ми аз днес реших да се поразмърдам навън  newsm68 и като ме почнаха едни такива режещи болки  и немога да мръдна,немога да си обуя чорапите,та моя се включи  Praynig .Та и един рев одарих  newsm45 ,ама излезнах,Нямах нужда от превоз много добре ми се отрази разходката.Но от страх звъннах на доки.Каза,че е нормално,ако болките нестанат поначесто.Все пак ималисме пункция и т.н.т   .Успокоих се,утре пак ще се разшетам,тя и без това след ЕТ ми каза да си живея живота да не лежа.Трябваше да им дам една  beer3  cheers на дребосъците и щяха да се успокоят и те  Laughing

# 454
  • USA
Звезда моите яйчници се възстановиха когато бях бременна в 20-та седмица,така че търпение Wink.А болките си ги имах мнооооого дълго.Ставах и сядах все едно в скута ми имаше една кутия сурови яйца  CrazyНо не се спирай от разходки обаче и от кафенца с позитивни хора за да може да се разсейваш колкото се може повече.
За витамините по време на стимулацията аз пиех някакви български неонатал дето ми ги изписа лекарката и фолиева киселина нищо друго Peace Дишай спокойно и всичко ще е наред.
На всички в стимулация успешна реколта и да завалят EFPЕто малко прашец от мен babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 455
Звезда моите яйчници се възстановиха когато бях бременна в 20-та седмица,така че търпение Wink.А болките си ги имах мнооооого дълго.Ставах и сядах все едно в скута ми имаше една кутия сурови яйца  CrazyНо не се спирай от разходки обаче и от кафенца с позитивни хора за да може да се разсейваш колкото се може повече.
За витамините по време на стимулацията аз пиех някакви български неонатал дето ми ги изписа лекарката и фолиева киселина нищо друго Peace Дишай спокойно и всичко ще е наред.
На всички в стимулация успешна реколта и да завалят EFPЕто малко прашец от мен babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
            Сърдечно ти благодаря,знаеш в такива моменти колко са важни и две добри думички   Kissing Heart ,ще ги разхождам всеки ден и после ще полягвам  Joy

# 456
Леле, каква група се събрахме, супер  Grinning
Kalalily, благодаря за прашеца   bouquet. на теб ти пожелвам много леко раждане и незабравима среща с малкото мъниче.
ZVEZDA, вече са ти отговорили, това което и на мен ми казаха - ами нали ги дупчихме яйчниците, ще болят  Crazy. Спряха да ме болят напълно около 10 дена след пункцията.
Момичета, заформяте се групичка с главоболие. Предния път нямах тази екстра, сега на няколко пъти нещо леко се опита, ама така не се и засили това главоболие, за щастие. На мен ми препоръчаха ацетаминофенови препарати (само дето докато ми подействат съм повърнала 2 пъти от болката, добре че не се е налагало досега). Честно казано не знам дали е от лекарствата или от това, че сега е есен и дните са много кратки в сравнение с лятото. Ставането рано и по тъмно никога не ми се е нравело и обикновено ми причинява леко главоболие.
крики, и на теб не ти е останало, скоро ще почнеш. Стискам палци за успешен старт.
Аз утре съм на първи естрадиол от началото на стимулацията и след това каквото кажат.
Прегръдки на всички и успех  Hug

# 457
Darlena,успех! Имаш здраво стиснати палци и от мен!

# 458
  • София
Момичета, заформяте се групичка с главоболие. Предния път нямах тази екстра, сега на няколко пъти нещо леко се опита, ама така не се и засили това главоболие, за щастие. На мен ми препоръчаха ацетаминофенови препарати (само дето докато ми подействат съм повърнала 2 пъти от болката, добре че не се е налагало досега).

Hi Darlena, ацетаминофенови препарати са Tylenol и сродните му pharmacy own brand pain relievers, а за Tylenol -а последните открития са, че не се препоръчва по време на бременност. Позволени са парацетамол и производните му. Извинявай, че ти влизам така косо и бързо, но реших да се намеся докато е време  newsm78. Това, че сега си пила, не е страшно, все още нямаш обмен на кръв, съответно токсични химии, с ембритата.

# 459
Момичета, четох че главоболието е от хормоните, ама си е друго да го усетиш Banghead
Днес ми е малко по-добре и се надявам да отмине.
scruffles дано ти мине бързо и на теб Peace
Darlena следвам те  платно, днес съм на преглед и ще видим Simple Smile успех ти желая!
Kalalily мерси за прашеца ще ни е нужен Simple Smile успешен край и на теб smile3504

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 18:01 от bugito

# 460
Много сте готини всички    Heart Eyes  ,понеже неискам да се разделяме........мисля да си приключите успешно  Praynig процедурите иииииииииииииииии       да събереме групата в другите темички с  EFP EFP EFP EFP EFP EFP   newsm44 нали се разбрахме  Laughing  неприемам отказ  Naughty  Naughty  Naughty

# 461
Много сте готини всички    Heart Eyes  ,понеже неискам да се разделяме........мисля да си приключите успешно  Praynig процедурите иииииииииииииииии       да събереме групата в другите темички с  EFP EFP EFP EFP EFP EFP   newsm44 нали се разбрахме  Laughing  неприемам отказ  Naughty  Naughty  Naughty
Мерси мила Simple Smile Твоето положително настроение влияе така и на всички нас! Надявам се съвсем скоро да се включим и в другите темичкиии Praynig И така заедно до края newsm32

# 462
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Здравейте и от мен. Днес започнахме стимулацията по къс протокол. Малко се притесних, защото пускахме СУЕ и се зачудих дали ще е в норма.Оказа се наред. При прегледа лекарката видя полип обаче Sad Бил с малки размери, но можел от стимулацията да нарасне. Учуди се и тя, защото на хистероскопията преди 4 месеца не се видя нищо такова. Та дано се редуцира. Ако не се махне ще замръзяваме. Стимулацията е с мерионал. От днес до неделя 2 ампули сутрин и 3 вечер. Хубаво е ,че ще ги слагат в клиниката- купих ги и дори ги  оставих там. В неделя след 2те сутрешни ампули съм на преглед отново и не знам какво следва. Някой има ли идея какво се случва след тези дни стимулация и прегледа? Не ми беше удобно да досаждам с безкрайните си въпроси... надух й главата и без друго с купища въпроси.  Crazy

# 463
  • София, Бургас
Някой има ли идея какво се случва след тези дни стимулация и прегледа? Не ми беше удобно да досаждам с безкрайните си въпроси... надух й главата и без друго с купища въпроси.  Crazy

На прегледа ще видите как се развиват фукитата и ще коригирате дозата на препарата, ако необходимо..след това пак ще те викне на преглед - може би след един, два дни и пак ще видите дали трябва корекция..това ще продължи до деня на прегнила..36 часа след него си на пункция..

# 464
Кате, ти нямаше ли две бебета ?

Общи условия

Активация на акаунт