Ин-витро в Истанбул 2

• 55 956
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
здраве те момичета,най после успях ме  имаме час за 10.11.Много се притеснявам,дано мине добре.Жалко че  нямам никакви изследвания. Само една цветна снимка от 2010година и какви лекарства съм получавала по  времето на 3 стимулациите.Знаели някой как. протича прегледа при. такава ситуация

# 571
Добро утро, момичета  Hug

Като чета, ще се съберем групичка за преглед и стимулация ноември, декември  Grinning. тъкмо ще е по-весело  Peace

Нова жена, и ние така отговаряхме като ни питаха за подаръци - имаме си всичко (което си е така), предпочитаме пари, ще трябват за опита и меден месец в Истанбул - две в едно - хем опит, хем почивка  Grinning

Не знам дали ви бях споделила, че ако ни дадат зелена светлина, опита ще е през декември, там ще сме за Коледа и ще се върнем съвсем малко преди нова година. Но не ми се отлага. Ще видим какво ще кажат докторите, да не си правя сметката без кръчмаря.

Аз съм предупредила в работата. Дори намерихме девойка да ме замества, но колегите се държат все едно няма да се върна повече  и работя на супер бързи обороти сега, но това да е. Ние мислим цялата стимулация да е там.     

Днес чакаме Лулу с хубави новини  Praynig Praynig Peace

# 572
Мили момичета , днес летя...теста е положителен! Много ме е страх да го споделя, но сте толкова мили, че не мога да се сдържа! В събота направих първия, резултата 469.40, днес втория 871.1!!!!
Това се случва за пръв път в живота ми след 5 год.борба! Не зная какво да кажа, още е много рано за поздравления, дай боже всичко да е наред! Писах на Кубра, но още нямам отговор за да разбера какво да правя сега.
Благодаря на МаргоПетрова от цялото си сърце, ако не беше тя никога нямаше да знам за Мемориал, ИМСИ и техните успехи. Марго да си жива и здрава, честита ти шаренка радост!
Бамбооо, страхотна новина! Hug Честито и от мен и да знаеш, че са близнаци, защото имаш достатъчно високо ЧХГ и се е удвоил резултата за 48 часа, което говори че всичко е нормално и няма нужда да потваряш изследвания!! Желая ти лека и безпроблемна бременност и ще правим събиране на бебетата заченати в съседна Турция Simple Smile! Ей така искам да ми започва деня винаги с такива новини!  Simple Smile

# 573
момичета, току-що си получих резултата от рубеолата. И на мен ми излиза положителен - >350, референти стойности  >10  положителен. Това нали беше, че имаме ваксина.

И моля ви, посъветвайте ме пак за този пуст естрадиол, вчера ми беше 10-ти ден, при 23-25 дневен цикъл, ето това е резултата -   

Estradiol 488.90 pmol      -реферетни стойности - М:28-156;Ж:от1-10г.22-99.1,фол 46-607,овул.315-1828,лут161-774,мен. до201)

Нали е ОК, че нещо зациклих  newsm78

# 574
  • София
Благодаря Ви за хубавите пожелания! Ееее много ще се радвам да се видим след известно време!
Момичета май се заформя супер групичка от нашия форум за този месец в Истанбул  Grinning А вие сами ще видите колко много бълг.двойки има там, жалко че не пишат тук. Ще стискам палци и ще се моля за успех на всички   Praynig Praynig Praynig
Лулу, успех  Hug Hug Hug

# 575
bamboo.ag, просълзих се от щастие като прочетох новината Hug, леки месеци до края на бременността и се пази сега.

# 576
  • София
Люси,идеален е естрадиолът,вече трябва да имаш голям фоликул и да си пред ову,с тази дължина на цикъла

# 577
  • Пловдив
bamboo.ag , честито и от мен  bouquetПрекрасни месеци ти пожелавам до срещата с човечетата и дано и ти ни зарадваш като Марго с шарени гащи Grinning Hug

# 578
Хриси, благодаря много  Hug  bouquet И аз така уж го разбрах, но за по-сигурно реших да споделя с дружките си  Grinning Да, аз си усещам,че сигурно скоро ще се спука фоликула - побоцква ме от време на време.

# 579
  • софия
Bamboo, честито и от мен-много хубаво чхг, малко на близнашко бие Grinning Grinning
Леки и безпроблемни месеци до края Hug Hug
Докато се свържеш с Кюбра само да ти кажа да не спираш прогестероновия препарат-не знам на какво си, на гел или на нещо друго, но не го спирай.Ако си била на инжекции, може да ги смениш с Утрогестан например, но трябва да имаш прогестеронов препарат.

Ако организирате среща да предупредите по-рано, да се спретна и аз, може и калпазаните да доведа, ако обещаете да тичате и вие след тях Grinning

# 580
Luce, кой те посъветва да изследваш естрадиол на 10-ден, по-добре би било да е на 2- 3 ден от цикъла? Иначе за деня за който си го пуснала съответства на реф. стойности.
За рубеолата резултата ти е такъв ,че вероятно си преболедувала вече или както пишеш имаш ваксина- т. е. имаш вече изграден имунитет срещу нея!

# 581
Марго, аз го бях пуснала  естрадиола на трети ден, но беше много висок. После ходих на ултразвук, но нямаше задържан фоликул и казаха, че сигурно е имало, но междувременно се е спукал. И вчера, като Тома неверни, когато пусках за рубеолата, реших пак да го проверя и затова е на 10-ти ден.

Момичета, аз и преди бях писала за среща, но нещо не се получи. Но аз все още съм за  Peace 

# 582
  • София
Бамбоо, с огромно закъснение да ти честитя и аз прекрасния резултат - направо настръхнах от вълнение, като ти четох поста  Hug Hug Hug
 Така се радвам за твоя успех, в който впрочем бях сигурна newsm44 newsm44 newsm68
И, също като Марго и Mozzi,  "виждам" две бебетата  twin_neutral  Още веднъж - честито и дано САМО ТАКИВА ХУБАВИ НОВИНИ ДА ИМА ОТТУК НАТАТЪК  Praynig Praynig Praynig Praynig

luce,
и аз съм ЗА среща и предлагам да постъпим така - да пуснем една-две дати тук и момичетата да кажат устройва ли ги или не, и ако - не, да предлагат други ... и така лека-полека ще стигнем до конкретен ден и час, удобни за максимален брой мацки.
То, че всички няма да можем да се съберем, е ясно, но поне да опитаме да сме повече от нас двете с теб Laughing Laughing Laughing...
Като първа стъпка предлагам дискусия по въпроса "Срещата в делничен ден /вечер/ ли да е или в почивен?"

# 583
  • Sofia
УРААААААААААА УРА УРА УРА!!!

Бамбоо  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 smile3501 smile3501 preggo

Бамбичке, нямаш представа какво значи бременността ти за нас ----- истинско вдъхновение, радост, надежда!! Браво, смело момиче! Леки и безпроблемни 9 месеца!  Hug Hug

Мило Лулу, хайде и ти да се похвалиш ... Дано дано дано Praynig Praynig Praynig

Луцее, моля те пусни ми на лична снимките, че аз не съм влизала от онзи ден и ги изпуснах.

Аххх, Бамбиии, you made my day!!   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 584
  • Sofia
Luce, кой те посъветва да изследваш естрадиол на 10-ден, по-добре би било да е на 2- 3 ден от цикъла? Иначе за деня за който си го пуснала съответства на реф. стойности.

Марги, аз нали съм с дебела лигавица и като бях в Селена при Ставрев той преди да каже, че трябва хистеро пожела да види Естрадиола във всички 3 фази на цикъла и ми назначи да го пусна на 2, 12 и 22 ден като на 12 изследвах и ЛХ а на 22 и Пролактин и Прогестерон. Така че има смисъл от изследване по всяко време, за да се види в коя фаза на цикъла е проблема  newsm78

Целувки на теб и на твоите мънички маргарит и маргарита Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт