Биатлон, ски и още нещо......

• 22 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добро утро, дружина.

Гледам всеки си отчита спорта, та и аз да си кажа - днес две преследвания - жени от 14.30 и мъже - веднага след това. И двете пряко по Евроспорт.
Много се надявам Оле да успее да направи четири чисти стрелби. Изходната му позиция е много добра.

# 361
Mъжете ще успея да погледна, Нана.

Джой,
в Шамони са правилно се информирана. Аз думах за Кандахар в Гармиш. В Китцбюел не съм бил, но за мен е най-интересното. А най ми харесва в Кортина. Мнооого слънце - кат за мен, на припек с червено италианско. Никакви спускания!
Ох, за какво говорехме Joy

# 362
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахахах, ясно, а аз съвсем буквално те разбрах, че днес е щрайфа в Кицбюел, нали той се кичи с титлата най-страшен hahaha. Иначе аз най-много харесвам спускането във Венген, понеже пейзажът наоколо е толкова страшен и красив, че допълва идеално невероятно стръмната писта Heart Eyes.

Не следя особено редовно състезанията тази година, чакаме ли още Кицбюел или съм го пропуснала Embarassed?

# 363
Много беше хубаво състезанието в Шамони, а канадците- великолепни Simple Smile.
Сега чакам Грегор и сие Mr. Green

# 364
  • Mars Hotel
На линия съм за двете преследвания.  Flutter
Хубаво състезание стана при жените. Можеше Тора и по-напред да завърши, но нищо.

Ще чакаме силен мъжки старт за норвежците.

# 365
  • София
Днес отново ще се повтаря - И кой каза Нойнеееееееееррррррррррррр  newsm44 newsm44 newsm44

Много добро състезание при жените, макар и реално да нямаше кой знае колко истинско преследване  hahaha
За пореден път Тора показа, че няма при нея отказване до последно. Страхотен дух има това момиче.

И разбира се - 38-мото място на Емилия Йорданова и първи точки за Световната купа. 19 от 20 успешни изстрели.

Хубаво мъжко преследване - двойно доволна съм. Хем харесвам Арн Пайфер, хем Емилчо изяде това руско гномче Гараничев преди финала  Mr. Green
Мартенчо обаче нещо хич не е в добра бегова форма.
Което пък не е валидно за Оле, който въпреки 4-те пропуска е само на минута и 40 след Пайфер. Щеше да е хубаво да не ги беше направил. Ма...тва е, няма пълно щастие.

Тарей Бьо обаче не е във форма никаква. Ни бегова, ни стрелкова.
Мишо Клечеров - никакво представяне тоз път. Грешки на рубежа, слабо бягане. Не му беше ден.

Но и много студено в Осло бееее - минус 16 градуса. Как се бяга в такива условия не е ясно  ooooh!

Джойче, ще викам ли сега?  newsm78

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 16:56 от nana77

# 366
Вал Ди Фиеме- хубаво състезание с дълги скокове, Шлири само на два метра от рекорда. Най-накрая състезание с идеални атмосферни условия, дано и вторият кръг задържи така.

# 367
Само при мен ли спира звука на евроспорт, който като цяло е проблемен

# 368
Аз гледам от стрийм Евроспорт-Европа, който сече леко, но проблеми със звука нямам.

# 369
  • София
Не съм имала проблеми със звука днес. Нито пък предишните дни.

# 370
и моя сечеше а сега съвсем спря

# 371
Пробвай тук http://www.sportlemon.tv/v-2/16/26/v-362700.html

# 372
Размазваща 40-та победа за Шлири, в уникална форма е в момента. 46-те изглеждат все по-близо Grinning

# 373
  • Пловдив
Джой, честито!
Много шантаво състезание с грешна стартова позиция още в началото, но Шлири беше невероятен.

# 374
Мерси Hug. Май напоследък приемем поздравления като за мое лично гардже Laughing Laughing Laughing.
Първият кръг беше точен, но във втория почнаха прекалено ниско, и само местеха нагоре. Глупави съдийски решения наблюдаваме вече няколко години , това не е изключение...

Общи условия

Активация на акаунт