Биатлон, ски и още нещо......

• 22 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не искам да съм зла, но за мен Владо е далеч от впечатляващ скачач, и не мисля, че имаме кой знае какви основания да възлагаме големи надежди на него. Иначе да, евала на него и екипа му за ентусиазма, жалко само, че не е придружен с особен професионализъм.

# 451
  • София
Аз не искам да съм зла, но за мен Владо е далеч от впечатляващ скачач, и не мисля, че имаме кой знае какви основания да възлагаме големи надежди на него. Иначе да, евала на него и екипа му за ентусиазма, жалко само, че не е придружен с особен професионализъм.

Ама чакай сега, ако го сравняваш с Шлири, който и сега е крехък юноша бледен, може и да не е впечатляващ скачач. Но пък и за Катя Дафовска никой не вярваше и се подозираше, че ще стане олимпийска шампионка, нали?

# 452
Не, не, Нанче, такива сравнения са безумни, говоря генерално. Постановката му е средна ръка, обикновено не успява навреме да влезе в най-добра позиция след отделянето от шанцата, рядко разполага ските паралелно, оттам често страда и дължината на опита. При един Фрайтаг например всички тези компоненти бяха на много по-добро ниво още в първия му сезон за СК. ще видим как ще се развива занапред, дано да успее да се подобри и развива, но затова трябва много работа, а не постоянно оплакване от съдии, федерации и т.н.

# 453
  • София
Не, не, Нанче, такива сравнения са безумни, говоря генерално. Постановката му е средна ръка, обикновено не успява навреме да влезе в най-добра позиция след отделянето от шанцата, рядко разполага ските паралелно, оттам често страда и дължината на опита. При един Фрайтаг например всички тези компоненти бяха на много по-добро ниво още в първия му сезон за СК. ще видим как ще се развива занапред, дано да успее да се подобри и развива, но затова трябва много работа, а не постоянно оплакване от съдии, федерации и т.н.

Разбирам.
Но аз разсъждавам като лаик в ски скоковете и генерално като принцип при развитието на един състезател. В смисъл - не знам дали ми я правилна логиката, но мисля, че на 18 години тепърва един състезател се изгражда като такъв. Тоест сега може и да не е блестящ, но при добра работа и повече тренировки си мисля, че Владко може да има успехи т.е тези неща, които изброяваш според мен са коригируеми.

Тъй де, задълбах.

# 454
  • Mars Hotel
Лично за мен ще е успех дори ако Владо успее да стане средна ръка скачач. Ако дори успее да се задържи в елита, да печели точки от време на време. Всчико работи против него, така че и малко да се подобри в следващите 2-3 до 5 години, пак ще е успех.  Peace

# 455
  • София
Джойче, какво стана пак днес бре? Тез шанци според мен ги сторят там, дето духа най-много, нарочно.

# 456
Охх, мъка голяма, утре баш в работно време ще трябва да се редя пред стрийма Blush. Много отложени и пренасрочени стартове тази година, бляк Tired. Иначе страхотната новина от тази седмица- Хилде се завърна, и то в убийствена форма Party.

# 457
Значи са отменили скоковете от днес, остават утрешните?

# 458
  • София
Джойче, кво му става на тоз Григорчо бре? Нещо много посредствен опит, май.

# 459
Много даже посредствен, колкото да прескочи квалификациите. Нямам идея какво му е, може да е отнесен от любов Laughing Whistling

# 460
  • София
Много даже посредствен, колкото да прескочи квалификациите. Нямам идея какво му е, може да е отнесен от любов Laughing Whistling

Малииииии, бая любов ще е  Mr. Green

# 461
Нали Joy? Да го видим утре, на тази шанца е ставал световен шампион, не е като да не му е удобна.

# 462
Не успях да догледам последните 5/6 опита, но те са тренировъчните на топ 10 #Cussing out лош опит на Шлири, не вярвам да е от любов, те и другите може да са влюбени ама скачат по 220 метра Heart Eyes

# 463
Това с любовта в кръга на майтапа Wink. Не изглежда в кондиция Шлиренцауер в последните три състезания, има нещо най-вероятно.

# 464
  • София
Това с любовта в кръга на майтапа Wink. Не изглежда в кондиция Шлиренцауер в последните три състезания, има нещо най-вероятно.

Споко, Джойче.
Виж аз колкоз нерви изхабих, ма дочаках  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт