Биатлон, ски и още нещо......

• 22 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Да права си Grinning

# 436
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нане, Поаре за мен е най-великият биатлонист, просто защото го обичам Grinning.

# 437
  • София
Нане, Поаре за мен е най-великият биатлонист, просто защото го обичам Grinning.

Джойче, изрично подчертах, че изключвам личното пристрастие и емоция. Не говорим емоционално, говорим като статистика, като постижения и въобще всички останали критерии. Няма как Поаре дори да стъпи на малкия пръст на Оле.  Grinning

# 438
Сигурно, ама на мен ми беше къснотийнейджърска любов, а от биатлон знаеш колко отбирам Laughing. Бьорндален доколкото знам е сред най-великите не само в биатлона, но и в белите спортове въобще, сравнения всякакви май са неуместни.

# 439
  • София
Сигурно, ама на мен ми беше къснотийнейджърска любов, а от биатлон знаеш колко отбирам Laughing. Бьорндален доколкото знам е сред най-великите не само в биатлона, но и в белите спортове въобще, сравнения всякакви май са неуместни.

Именно.
Както и преди съм писала - Оле е явление в спорта. Не просто страхотен биатлонист.
Такива са малцина.

Апропо сега съм в абстиненция до 29-ти. Поне скокове ще има май през уикенда да гледам.

# 440
И в сряда, Нане, и в сряда Party

# 441
  • София
И в сряда, Нане, и в сряда Party

Ааааааааа браво. Дай сега повече инфо - къде ще са скоковете.
Аз иначе си знам за кого да викам  Mr. Green

# 442
Клингентал, на ето тази красота Heart Eyes

Рекордът се държи от Михаел Урман, а този, за който викаш, има там 4 победи.

# 443
  • София
Верно е красиво. А кога ще са скоковете на любимия ми Холменколен?

Апропо Владко ще стартира ли на Клингентал?

# 444
23.02-26.02 Peace

Ще стартира, ако мине квалификацията Grinning

# 445
Той обикновено скача, колкото да мине квалификацията Laughing

# 446
  • София
Той обикновено скача, колкото да мине квалификацията Laughing

Не претендирам, че разбирам от скокове, тук професионалистката е Джойчето, но винаги много се дразня на подобно отношение към Зографски. Момчето е само на 18 години и има талант. Трудно ли е да го подкрепяме?
В крайна сметка на всички ни е ясно, че пари никой не му дава, а ако има средства развитието му щеше да е много по-бързо. А у нас дори шанца няма, а Владко стана световен шампион.

Не искам това да се приема като заяждане, а просто като молба поне веднъж да оценяваме постигнатото и да гледаме реално на нещата.  Peace

# 447
Това го казах в кръга на майтапа не случайно придружено с "  Laughing " аз също го подкрепям като спортист и е похвално, че е единствен в този спорт и се бори срещу всички онези дисквалификации и опити за отказ от елита, но до колкото може да се вярва на коментаторите от Евроспорт на квалификациите прави големи скокове а на състезания далеч не, вярвам има психологически проблеми

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 21:54 от reality_girl

# 448
  • София
Това го казах в кръга на майтапа не случайно придружено с "  Laughing " аз също го подкрепям като спортист и е похвално, че е единствен в този спорт и се бори срещу всички онези дисквалификации и опити за отказ от елита, но до колкото може да се вярва на коментаторите от Евроспорт на квалификациите прави големи скокове а на състезания далеч не, вярвам имам психологически проблеми

Не, мила, точно това исках да кажа. Просто още е дете. Факт неоспорим във всеки спорт. Не случайно най-добрата възраст за всеки мъж спортист е между 24 и 29 години.

Апогеят на Бьордален бе Олимпиадата в Солт Лейк Сити- четири златни медала - тогава бе на 28  Wink

# 449
По принцип в биатлона е така около 30-те се постигат по-значими победи, но в скока ако си на 30 си ветеран, възрастта не е толкова определяща тук, по-скоро е напрегнат от това, че очакванията към него са много, че е сам самичък там и единственият му близък е баща му, в интервюта разказва за пренебрежителното отношение на "големите" с глупави въпроси от типа "България в Африка ли се намира?". Не исках да засягам никого с този си пост, както вече казах си беше чиста шега.

Общи условия

Активация на акаунт