Биатлон, ски и още нещо......

• 22 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хаха, като заговорихте за братята Фуркад реших да отворя по една тяхна снимка - и първата ми мисъл, която мина през главата ми беше, че приличат на марокански емигранти Grinning, точно на мароканци ги оприличих Grinning
Иначе френският отбор ми е симпатичен на мен, още от времето на Рафаел Поаре и Сандрин Баи Simple Smile

Сандрин Баи не я харесвам заради Катя Дафовска  Joy

Абееееее вие що сте все от грешната страна, аууууууу  Mr. Green

# 256
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не сме, бре, всички сме за Бьорндален Mr. Green

# 257
  • София
Не сме, бре, всички сме за Бьорндален Mr. Green

А, така, щот виждаш ли Шлири как победи, а? Кой вика за него  hahaha

# 258
Тъй, тъй, знам аз Laughing

# 259

А ти с Ноле-то знаеш ли какъв нож в гърба ми заби Crossing Arms.....Поне да бе за Федя........

Обаче темата има напредък.......Джойчето ни направи фенове на ски-скоковете.......И Шлири, естествено........

Аз да питам - то в ски-скоковете не бяха ли добри по едно време японците?

За Стенмарк  - и аз помня баща ми как викаше за него, че и аз съм викала за него..........Бях на повече от 3г........

Браво на Краси!!!!!!

# 260
Маме, и сега не са никак лоши, Ито и Такеуши направиха фурор на тазгодишния турнир. А Касай отбеляза в Бишофсхофен своето състезание номер 400 за СК.

# 261
Ааа, аз не съм фенка на Оле, не ме бройте Wink

# 262
  • Mars Hotel
Касаи го помня отпреди 15 години сигурно.Заедно с Окабе и Сайто.  Тогава повече гледах скокове, май.  Embarassed

# 263
  • София

А ти с Ноле-то знаеш ли какъв нож в гърба ми заби Crossing Arms.....Поне да бе за Федя........

Ми Маме, тоз Федя ми е голяма скръб, дай по компромисна кандидатура  Grinning

Фреш, естествено, шегуваме се, просто  Grinning

# 264
Светли, а сега защо не гледаш, сякаш са доста по-атрактивни и с реална конкуренция в момента?

# 265
  • Mars Hotel
А, гледам и сега. Но и тогава, както и сега, гледах без да имам изявен фаворит или любимец. Затова си трая тук, в темата.  Laughing
Преди имах много време и гледах абсолютно всякакви зимни спортове подробно. Сега гледам каквото успея и не се чувствам много в час. Опитвам се да следя само биатлона изкъсо.

# 266
Аз си имам спортове, които гледам просто заради удоволствието от самия спорт, без да влагам фенски емоции. Със скоковете бях така, но откакто се появи Шлири, съм тотален негов фен, самият му стил на скачане е страшно атрактивен. Иначе харесвах и Малиш, и Ханавалд, и Якобесен (много се надявам да се завърне скоро Rolling Eyes).
Ски-бягането гледам, без да се паля, но пък също много ми харесва, и с кънки-бягането пак така.

# 267
  • София
Единственият спорт, за който се паля истински е биатлонът. Иначе гледам всичко - без кърлинг.

# 268
Разпалили сте се Laughing
Има ли алпийски ски мен ме отпиши. Земята спира да се върти. Пък и ги умеех навремето, ееех!
Днес, освен масовия мъжкарски старт, какво друго има за гледане?

# 269
  • София
Разпалили сте се Laughing
Има ли алпийски ски мен ме отпиши. Земята спира да се върти. Пък и ги умеех навремето, ееех!
Днес, освен масовия мъжкарски старт, какво друго има за гледане?

От 10 ч. до 17 ч. всичко що е в Евроспорт е за гледане - алпийски ски, ски бягане и двата масови старта в биатлона. При мъжете ще стартира Краси Анев.

Общи условия

Активация на акаунт