Биатлон, ски и още нещо......

• 22 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Всъщност в момента въобще не се ядосвам, утре ще е по-критично Laughing Hug

# 466
Добре дошло за норвежците е това състояние на Шлири, а тоя техния треньор много емоционален бре, още го помня как се прегърнаха с неговия колега на отборното като станаха първи  Laughing забавен тип

# 467
Аз много, много харесвах Коняковски, но не мога да си кривя душата и да не призная, че новият треньор прави чудеса с норвежците. Винаги много съм ги харесвала като отбор и ще се радвам да натрият носа на Австрия и Пойнтнер, когото хич не уважавам, но нека, нека не бъде норвежец носител на СК Whistling Whistling Whistling

# 468
Норвегия вече им лази по нервите на  Йостерайх тийм, голямото превъзнасяне падна, като че ли те са измислили ски скока и той си е само за тях, също съм на мнение, че в какъвто и да е спорт не може и не трябва да побеждава само един. Губи се интригата, няма я тръпката не е същото. Така, че похвално е това  което прави Норвегия, невероятни машини са  тези момчета, въпрос на година или две е превземането на призовите места именно от тях.

# 469
Поне според мен Норвегия винаги е разполагала с по-талантливи скачачи от Австрия. Изключвам Шлиренцауер, естествено, който може би е най-големият талант в този спорт въобще, но Якобсен, Хилде, след тази година и Бардал са доста по-впечатляващи от прехвалените Моргернщерн и Кофлер. Трябваше им треньор, който да ги вкара в пътя, и сега го имат.

# 470
Да, Грегор е изключение от прехваления австрийски елит, но може би именно не добрият тренер би се превърнал в причина за цялостния упадък на тийма който наблюдаваме по настоящем. newsm78

# 471
Какво става, момичета, пуснат ли е "Евроспорта" Whistling?

# 472
Уххх, добре засега, втори Embarassed

# 473
Сега очакваме втория скок  Simple Smile

# 474
На Бардал въобще не му отова да е лидер в полетите, добре, че сега нещата ще се намесят след съдийската победа в Кулм Rolling Eyes. Много по-добре би стоял Ито на негово място, Грегор с отнетите чисти 100 точки няма шанс.

# 475
Великолепно състезание днес, Кох се очертава един от фаворитите на започващото другата седмица световно първенство.

# 476