Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 28 060
  • 702
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Бубе, успокои ме с това, че се гледа от предполагаемия термин възрастта, че вече сериозно започвам да мисля, че моето диване нещо изостава - към храна не проявява интерес, едва отскоро започна да хваща по-координирано и куп други неща, които наборчетата отдавна правят. Но вероятно и аз скоро ще се пробвам нещо да му дам колкото да видя как ще реагира, само да мине в понеделник прегледа при гастроентеролог и да видим какво ще правим с неговия запек.

Днес му дадох убийствена комбинация - лактулоза, разредена с разхлабващ чай и резултатът беше взривоопасен Crazy. Аз по принцип от известно време му давам и двете, но поотделно, днес обаче ме домързя и викам айде наведнъж да ги смеся да видим какво ще стане... Обаче този път имаше и твърди нещица в иначе кашестото ако, та определено си е запек нашето, а не пълно усвояване на кърмата и бля бля. Отде се взеха такива лениви черва в това дете идея нямам, и двамата с таткото сме без такива проблеми ooooh!.

Аз пък завиждам, че във всички други квартали на Варна явно има бебешки панталонки, пък в нашия няма Crossing Arms.

# 241
Даная благодаря за бързия отговор.

Бубе, вече втора седмица яде пюрета. Но от една яде цяло бурканче и не иска мляко. Еди не плюе и не връща нищо попаднало му в устата... понеже все още не давам направо от бурканчето, а започвам с половин такова, той започва да мрънка и да търси още, тааа давам и другата половина. Даже на няколко пъти, след като не бях сигурна че се  е нахранил му предложих мляко, да ама глътна два пъти и до там, започна да ми го бута. Тааа момчето само си показа...  Peace
Но си хапва още пет пъти АМ....  Rolling Eyes само понякога издържа от 20.30 до 5.00 - 5.30 или 6.00 без да яде още веднъж.

# 242
Брей, днес голямо приспиване....... То не беше гукане, пеене, лапане на ръцете........ съответно го оставих да се спасява сам, а аз да вечерям, после обаче го полюлях да се омотае, след малко някакъв рев, че пак заспа........ Дали са зъбите  newsm78 Поизтънял е венецът от външния край, но като не му разбирам  ooooh!

Аз захранвам от 2 седмици, но не съм заместила изцяло...... Може би след седмица или 10 дена. Той и без това яде само 5 пъти, като заместя ще стане 4 приема на кърма...... да не вземе да заслабне горкото  Joy (но пък ще си починат малко ръцете ми) Питайте Даниели какъв бицепс съм направила  Rolling Eyes
И аз давам различно и зеленчуци и плодове. И това дето се почвало със зеленчук, че може да не яде след плодово............ всичко ОТНОВО СИ ЗАВИСИ ОТ ДЕТЕТО. Ела да видиш няма ли да яде и зеленчук и каквото му дадеш. И той се оглежда за втората половинка на бурканчето, но аз веднага давам цицката  Laughing

# 243
Ехо (тихичко).. съвсем да не ме отпишете.
Гледам много сте захранили вече Simple Smile Хубаво, че някои си хапват с кеф. Силно се надявам и моето да яде, че с още едно злоядо дете трудно ще е.
Бяхме болни с Митко, темп, хрема.. още не сме се оправили съвсем, но натам отиват нещата.
Зазка,  Praynig от мен!
Ученето за сега ок ми се отразява, на Митко също. Водя го да се разхожда из градинките в университета, барем прихване нещичко от сега  Joy

# 244
  • при палмите и алигаторите,FL
, ей това закупих днес за $4, от  една гаражна разпродажба.Моника е още малка, но след месец -два, три се надявам да влезе в употреба.

изчезвам по улиците Hug

# 245
 Аз па се включвам ни в клин, ни в ръкав с прилив на идея за заглавие за след 3-4 месеца  Joy

Тихо се сипе първия сняг, МАЙчето вече стъпи на крак

# 246
  • София

Гледам много сте захранили вече Simple Smile Хубаво, че някои си хапват с кеф. Силно се надявам и моето да яде, че с още едно злоядо дете трудно ще е.

Ох, Жени и аз съм с такива надежди  Praynig . Много е гадно да имаш злоядо дете. А колко е досадно и дразнещо постоянно да  ти дават съвети хора които никога не са се сблъсквали с такова чудо "как точно да го научиш да яде"   #Cussing out #2gunfire Twisted Evil
Бубе подобно заглавие беше предложила в миналата тема и аз съм си го записала в първия пост  Peace Виж как беше и избери едно от двете.

Нанди страхотна покупка за 4$   Mr. Green  Искам и аз  Wink

Гери С. ми то в Джъмбо няма хубави дрешки, много рядко може да се вземе нещо прилично. Личи си, че са китайски от далече .

Даная чесалката която си показала е като на Хоупито. Вчера изнамерих от Алекс една такава ( той не я е ползвал защото не я харесваше) , измих я и я стерилизирах. Ами и на Елена не и допадна изобщо. Това  до колкото си спомням се използва докато избият първите зъбчета, после има една друга пластмасова такава май беше

Имаше и трета  , но нея не я помня  newsm78

Да ви се оплача и аз сега, в петък бихме двете ваксини  и уж нищо и нямаше , но в събота сутринта вдигна температура около 38,5- 39 . Цял ден реве и спи   Tired чак вечерта се пооправи и започна да се усмихва

# 247
  • Стара Загора

Хера къв беше начина за да не избутва навън поетата храна?
Тя Жени го беше споделила....вкарваш лъжичката към бузата отвътрешната страна...ако съм разбрала и аз правилно де. Не челно отпред към езика а странично...макар, че пробвах ама Боримечков избутва и това...та съм спряла всякакви опити до след две седмици Crazy
Събирам багажи и тръгваме за Трявна...ще си вея там чаршията три дена  Mr. Green  двет ремъркета и мъж съм де...да не си помислите, че някой ми е пуснал фъндък да си почина Mr. Green

Ох, Жени и аз съм с такива надежди  Praynig . Много е гадно да имаш злоядо дете. А колко е досадно и дразнещо постоянно да  ти дават съвети хора които никога не са се сблъсквали с такова чудо
АБсолютно...и аз във вашия отбор Blush

# 248
  • София
ДД телеграфно и от нас! Laughing Laughing
Зазка Praynig Hug за утре!
За захранването:Ние сме на другият полюс: 2 момчета, ящни колкото си щеш, без мярка и вкус ( и печена киселица да им дадеш ще я изядат до 2 годишна възраст Joy), след 2г. неописуема злоядост и капризи и.. от 10г.-пубертет ooooh!-хранене през половин час и все сме гладни! Mr. Green
Магдаленка още си е само на цица, но моите плахи опити да я огранича почти се провалиха Mr. Green-гладно си е детето и си иска и 2-те цици, няма да заслабва я?Предполагам, че ще ако скоро не и дам нещо, ще се захрани сама, взимайки си нещо от масата тази гладница на мама! Grinning
 Днес и утре  Криско е рекламно лице-стискайте му палци, после ще разказвам!А в сряда снима рекламата за България с татко си- вече се изживява като кинозвезда-''Искам това, не искам онова, така ще съм облечен, така ще съм сресан!...'' ooooh! ooooh!
Айде до скоро...и това ако е телеграфно какво ли ще напиша ако не е... Crazy

# 249
Привет за днес  Hug,
Честита месечинка на Гери, Ралфи, Габи, Борис и Аврора! Живи и здрави и много усмихнати дечица бъдете и мама и тати веселете!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 baloni baloni baloni baloni baloni
ЕЕЕЕЕЕЕ Броколи не ядем!!! Много са му гнусни на детето, иде му да повърне. Изяде само половин бурканче и си дояде с млекце! Амааа утре пак ще го пробвам с другата половин бурканче, пък да видим  Heart Eyes Grinning
Сега прочетох за плодовите, че пише че са за междухраненията или като десерт. Ще питам педи и ще реша какво ще правя.

Интересно като трябва да яде по 150 гр пюре, пък едните буркани са 125гр, а другите 190гр, к`во ще го хвърлям ли другата част от голямото бурканче  newsm78

Нелили, дааа китайското си е китайско. Аз имам доста американски подаръци, просто страхотни... добре че имаме роднини в Америка и ни изпращат от там.

Марта, стискам палци и да се похвалиш коя е рекламата!  Hug

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 15:39 от Гери С.

# 250
Я, каква Калинка си имаме в темата  Grinning
Честита месечинка на всички бебоци, родени преди цели 5 месеца! Hug

# 251
  • София
Я, каква Калинка си имаме в темата  Grinning
Честита месечинка на всички бебоци, родени преди цели 5 месеца! Hug

Еййййй, веднага ме разконспирира. Отдавна си го бях решила, само се чудех кое да бъде  " Nelly the elephant" или "Ladybug". То първото по ми отива де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green .
И сега за тези които не са ни видели във Фейсбук да досадя и тук ( тц, тц даже  го написах с рима  Mr. Green )

# 252
 Eййй, Нелли, страхотна е Елена, завиждам  Blush

Качих малко снимки от студийната фотосесесия (която се състоя на 2 август 2011, точно на 3-я месец на Рафаел) , верно 2 месеца по-късно, ама..  Mr. Green
Нанди и ако има други любопитни, заповядайте в сайта на моите момчета  Heart Eyes :

# 253
бубе иска парола Simple Smile
нели - хубавата Елена от София е страхотна бонбона  Heart Eyes

приспах зверо  Peace

# 254
  • София
Бубееее прекрасни са ти момчетата   Heart Eyes  bouquet Страхотни снимки сте направили

Eййй, Нелли, страхотна е Елена, завиждам  Blush

Пожелавам ти от все сърце след време да ни се похвалиш с една такава госпожица  Hug

Ние днес купихме първите пюрета и каши, винаги взимам по много за да си имам  Mr. Green . Правя си един списък - меню за целя месец. Така ми е по-лесно и не се чудя утре какво ще яде детето. Ще започнем с тиква. Бях решила с оризова каша, но тя запича , а пък Ели от месец  ходи през ден- два та се отказах. Днес видях една нова марка (поне за мен) пюрета . Bioland се казват, немски са и мисля по натам и от тях да взимам. За сега съм взела на Хип , Сънвал и Бейбивита. Каши взех на Хип -първата каша на  бебето и на Лактана Био - оризова с ванилия и двете са млечни. Сега само ще изчакаме да дойде 15-ти и почваме  smile3508

Хера приятна почивка и хубави снимки да направиш  Hug
Зазка, стискам палци за вас , дано всичко мине бързо и леко  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт