. Аз по принцип от известно време му давам и двете, но поотделно, днес обаче ме домързя и викам айде наведнъж да ги смеся да видим какво ще стане... Обаче този път имаше и твърди нещица в иначе кашестото ако, та определено си е запек нашето, а не пълно усвояване на кърмата и бля бля. Отде се взеха такива лениви черва в това дете идея нямам, и двамата с таткото сме без такива проблеми
.
. 
Поизтънял е венецът от външния край, но като не му разбирам 
(но пък ще си починат малко ръцете ми) Питайте Даниели какъв бицепс съм направила
Хубаво, че някои си хапват с кеф. Силно се надявам и моето да яде, че с още едно злоядо дете трудно ще е.
от мен!
Хубаво, че някои си хапват с кеф. Силно се надявам и моето да яде, че с още едно злоядо дете трудно ще е.
. Много е гадно да имаш злоядо дете. А колко е досадно и дразнещо постоянно да ти дават съвети хора които никога не са се сблъсквали с такова чудо "как точно да го научиш да яде"
Виж как беше и избери едно от двете.

чак вечерта се пооправи и започна да се усмихва
. Много е гадно да имаш злоядо дете. А колко е досадно и дразнещо постоянно да ти дават съвети хора които никога не са се сблъсквали с такова чудо
за утре!
), след 2г. неописуема злоядост и капризи и.. от 10г.-пубертет
-хранене през половин час и все сме гладни! 

,

Страхотни снимки сте направили

Препоръчани теми