Дано от тук нататък само хубави неща да ви се случват! 

ето такъв
(нека това не е повод за спор, просто споделям личното си мнение, както всички останали )
с тези рими...

Добре дошла на новата мама! 

отивам да правя суфле от тиквички, докато по една случайност "Мрън" спи 

. Дали е вариант за вас да и се довериш както и досега и да я оставиш тя сама да покаже готовност за приемане на храна, различна от кърмата? А и в тази възраст основното, от което бебетата се нуждаят е кърма.
)
. Но това не винаги е индикация за проблем, още по- малко за намаляла кърма. Т.к. производството на кърма е на принципа – търсене – предлагане
. Ако до момента нямате заместени кърмения (а вие нямате, т.к. още не си захранила), или разредени по някаква причина (стрес при теб, прием на лекарства, на които вторичното действие би могло да е намаляло производство на кърма) – реално няма причина изведнъж да намалее производството й
. При някои кърмачета, макар и по-рядко да се среща, се случва да се изхождат дори на по-голям интервал от време дори и 10 дни, когато има 100% усвояване на поетата кърма. А има ли рязка промяна в броя напишкани памперси за денонощие? Цвета и миризмата на урината? 

Излязохме от кабинета, качихме се в колата и откърти. В 15:30 тярбваше да яде, ама едва ли ще се събуди пред 17:00ч. 
Иначе Trihomonas vaginalis и Candida са отрицателни
И азко не я взема целият квартал разбира 

, мислех още ама времето пак се намръщи, та се отказах да излизаме пак след като дзверо се наяде. Даже взе че заспа преди малко, ама една тъпа муха ме съботира и го събуди
.
. Аз замразих малко печени в чушкопека червени чушки, специално за чоко, ама се чудех кога мога да му ги включа в пюренцето
. За нас ги пекохме с горелката, за по-бързо.
. Вече за съветите от нея ще си имам едно голяяямо наум.

Като я обърна по гръб - реве и се обръща пак по корем. Еееееееей, опасна е! Еми да си седи нас**на

Според него няма проблем детето е свикнало да пътува. Да, свикнало е но все пак това беше почивка, а не гостуване за няма и 48 часа. Освен това тя категорично отказва да пътува в столчето и през цялото време се правя на шут, за да стои в него или виси в мен. 
Според него няма проблем детето е свикнало да пътува. Да, свикнало е но все пак това беше почивка, а не гостуване за няма и 48 часа. Освен това тя категорично отказва да пътува в столчето и през цялото време се правя на шут, за да стои в него или виси в мен. 

, та се прибрахме сравнително "безболезнено". А на отиване понеже беше вечер, той си спа, че и Габ с него , през цялото време в колата 

Но сигурно е така, защото сме малко встрани от вашия континет 

Лошо ми стана- веднага я вдигнах и я обърнах наобратно, тупам я по гърба да продиша, а сърце то ми ще се пръсне! После изпищя и постепенно се оправи- изкара ми акъла моето момиче!!Идеше ми да се
Вече никога нищо няма да работя, докато Маги е малка!Ще си гледам само децата, пък каквото ще да става и каквото ще да си мислят другите за мен!
Сега вече Магеланка е добре, но явно със захранването ще имаме проблеми!
. Аз замразих малко печени в чушкопека червени чушки, специално за чоко, ама се чудех кога мога да му ги включа в пюренцето
. За нас ги пекохме с горелката, за по-бързо.
Предполагам, че печена съвсем ще е яко, ама не смятам да давам повече за сега. И аз имам доста замразен печен пипер(дори на огън, съвсем ароматно) но зимата ще вадя и ще давам
Искам да разнообразявам, но то няма кой знае с какво.