Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 923
  • 702
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро набързо от нас!

Марта много неприятно! Hug Знам какво ти е.Аз го изживях два пъти.Бях до него когато се задави и пак се стигна до момент в който не можеше да си поеме въздух,така че не се обвинявай Peace Сега много ме е страх като съм сама с него с колата,да не се задави.

Хера щастливка си с трима прекрасни мъже Peace

За детската кухня само исках да ви кажа,че като разпитах в парка майките,те казаха,че в кухнята се готви със сухо мляко.Така че не е проблем да се дават десертите  

Ние отиваме на разходка.Хубав ден ви пожелаваме! Hug

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 10:07 от Tedy

# 601
  • До морето :)
ДУ  Sunglasses
Така да ме е яд значи на това време. Сега не мога да си начеша крастата за летния кош  Crossing Arms
Онази вечер дадохме на Елито ударна доза вит. С  Crazy Дадохме й да си близне лимон. Ей, така му хареса на това дете. Нито се мръщи, нито нищо. Реве и иска още   hahaha Че така. 10-та пъти си близна  Crazy А вчера пия чай и тя пак се сърди и ме гледа в устата. Много й е интересно всичко това. И щях да й дам (без това й давам вода от чаша), ама бях подсладила чая с мед и не посмях
Още щях да пиша и не помня какво  Mr. Green Кърмата, кърматааааааааа, с нея изтича акъла  Whistling

# 602
  • Стара Загора

Хера, знаем го ние МТ (мъжа ти) . Току що ти разглеждах снимките във фейсбука и не посмях да  харесам този кадър за да не си помислиш нещо   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Така като гледам Слави прилича на теб, а Борис на МТ  Peace
Малееее стига бе...! Гледай ква съм добра...и съм малко ревнива само Mr. Green Hug
Карнавал кидс имат хубава колекция...дори в Мол-а в Стара Загора имат магизн...отбивам се често там...а за момичета какви истории имат...ех не е истина Mr. Green

За детската кухня само исках да ви кажа,че като разпитах в парка майките,те казаха,че в кухнята се готви със сухо мляко.Така че не е проблем да се дават десертите  
АЗ почти съм сигурна, че дестката кухня в наия град е с прясно мляко...и застроени супи.
Бисквитке...ти да не мислиш, че чистя денонощно Mr. Green Просто сега се налага да изчистя заради попа...да не ми гледа паяжините Mr. Green

Още щях да пиша и не помня какво  Mr. Green Кърмата, кърматааааааааа, с нея истъча акъла  Whistling

И с адаптираното изтича Mr. Green
Ох Борис се събиди в 5,30ч. да гука...баси пича Twisted Evil

# 603
Бисквитке...ти да не мислиш, че чистя денонощно Mr. Green Просто сега се налага да изчистя заради попа...да не ми гледа паяжините Mr. Green
Майка ми и тя като дойде първо паяжините ми вижда  Mr. Green Затова каня само ниски хора, да не оглеждат много-много таваните   hahaha

Абе вашите бебоци нормално ли дишат? (Лусинда, зарази ме с твоята параноя  Mr. Green ) Елито понякога като си поеме въздух и забравя да издиша. Задържа си въздуха и по някое време го изпуска. Но това като че ли го прави умишлено  newsm78 Например се е съсредоюила в някоя играчка и докато не си свърши работата с нея (например да си я хване по-удобно) и не издиша  ooooh! И аз седя на тръни до нея и я чакам  Tired

# 604
  • София
ДД! Laughing Laughing
Още веднъж благодаря за милите думи!Много,много ви обичам!  bouquet Магеланка е добре, мама не се отделя от нея и вчера и накупи един куп нови дрехи от радост, че е жива и здрава!
Днес ще ходим на рожден ден на дядо и ще се киприм, та после ще се показваме!Още не съм ви изчела, но скоро пак ще се включа, вече позитивна и спокойна! bowuu Laughing

# 605
Добро утро!
Бързам да понапиша няколко реда и да излезем, че следобед може и да завали. Rolling Eyes

jenajena, много неприятна ситуация с Маги. Сега как е? Дано всичко да се е разминало само с уплах. Hug

Аз така вчера си изкарах акъла - оставила съм Нико на дивана леко повдигнат, че да гледа докато си взема нещо за хапване и след 2 мин. Рая ме вика: "А, мами беби пана" - преобърна ми се корема и на мен...а той от шаварикане се обърнал по корем и се оглежда...е, на дивана си беше още, но вече не е за оставяне сам на високо - от днес го оставям да се въргаля по пода...та поне не може да падне...

Тъй като при нас млякото е в промишлени количества, мисля да дам на малката кисело мляко след 10-тия месец, а прясно - след годинката. А това ограничение само за кравето мляко ли е? Козе може ли по-рано?  newsm78

Лече-Буболече, може би е добре да обсъдиш това с педиатъра си. Peace Все пак това са млека от различни биологични видове и ако детето приема адекватен прием на майчино мляко, едва ли е нужно да приема друго животинско мляко.

Хера, много са ти хубави всичките мъже - отивам да гледам снимки във фейсбук. Peace

# 606
Тони, благодаря за съвета. Аз мисля до годинката да съм я отбила, а след това ще й давам първо козе мляко (то тъкмо тогава ще има)  Grinning
Иначе и аз Елена я оставям на земята. Едно дебело одеало на няколко ката, една пелена отгоре и хайде на черешата  Laughing Ако е на спалнята - ограждам я с възглавници  Mr. Green

# 607
Уф,че гадно време,тъкмо напече,облякла съм Мариела,слизаме пред входа и то заваляло,айде обратно у нас...сега пак пече,но тя хапна тиква с морков и малко мляко и заспа,полкова и се спеше ,че с лъжицата в устата заспиваше...и пак ще проспим хубавото време.
Марте,дано всичко е наред с Маги,неприятно е,но както казва Теди и до тях да сме пак ще се задавят,мен най ме е страх когато не се  е оригнала ,ама понякога не иска и 1 час да я държа.Вашите деца всеки път ли се оригват?
Днес Мариела се обърна от гръб по корем цели три пъти  newsm32 и последния път си извади дори ръчичката,свърши ми рахата с оставянето на леглото без надзор.
За пътуването,Шени ние сме още по зле,тръгваме събота сутрин към 9ч,и се прибираме в София обратно в неделя.Г.з път да види,ама кво да се прави и само събирай багаж,после разпределяй багаж... Sad
Друго кво щях да пиша  newsm78,както спомена Хера акъла изтича и с адаптираното мляко.

# 608
И тука тъкмо напече одеве. Зарадвах се, простях дрехите на малката вънка и докато сменя коша на количката и то за смрачи пак. Даже сега отивам да събирам дрехите, че да не запраска някой дъжд.
ПП: Стига сте писали, не мога да си публикувам поста  #Cussing out
- вие пък взехте, че ме послушахте и сега само дебна да пише някой нещо и аз съм втора  Laughing По принцип мога и сама да си говоря, не ми пречи  Crazy

# 609
Ние пък бяхме един час навън-тъкмо излязоме и запръска, но след малко времето се оправи. Сега обаче е още по-смръщено и повече няма да излизаме.
Вашите деца всеки път ли се оригват?

Не се оригва всеки път, пък и аз не я държа. Но не знам до колко е правилно newsm78

# 610
Ами ще стоим и ще си пишем тук,наистина стана по намръщено времето.
Аз я държа да се оригва ,че иначе понякога се оригва легнла и повръща.
Аз стоя и ровя разни бебешки грейки и се чудя дали да поръчвам онлайн  newsm78

# 611

Да се отчета днес - биха на Валентин само едната ваксина, защото нямало от другата и сега ще върви назад с едната ваксина, ама карай, свикнала съм вече, и без това вървим назад заради проточилата се жълтеница. Сестрата пак ме издразни, пита ме дали съм започнала с кашите, казах й, че не съм започнала с нищо и тя леко подигравателно "Значи твърдо сте решили след 6 месеца да захранвате." Казах й, че аз ще преценя кога и онази започна "Първо дайте сокове, после плодови, после зеленчукови пюрета." Реших да си замълча, че мисля да направя точно обратното на казаното от нея. Обаче поне 5 пъти каза да давам сокове, какъв е тоз зор да давам сокове, не можах да разбера ooooh!.

Малкият беше доста крив днес след ваксината, но го очаквах. Вече обаче започна да проявява интерес към храната, от вчера няколко пъти се опитва да ми вземе храна от ръцете, та може и аз да се пробвам скоро да дам една лъжичка пюре, да видя дали е готов. Започна и някакви жалки опити за надигане да прави, не е истина за колко малко време се промениха нещата, само преди 2-3 дни се притеснявах, че изостава в развитието си Laughing.

И мен вече ми писна да ме гледат тъпо като кажа, че ще захранвам след шестия месец   #2gunfire Тези лекари книги не четат ли, по семинари не ходят ли... какво е това чудо не знам  #Cussing out  Навсякъде пише, че до шестия месец, стомахчетата на бебетата са недоразвити и е добре да приемат само мляко, а след това - мляко с оризово брашно. Както и да е... Всеки сам си решава кога да захрани, но под това непрестанно повтаряне на лекарите, аз разбирам и майките, които захранват рано.
Хубав ден на всички   bouquet

# 612
  • на североизток
Още веднъж, благодаря ви на всички за топлите думи и подкрепата, момичета! Страхотни сте и много, много ви обичам! Hug Hug Hug

Марте, прегръщам те силно Hug Радвам се, че всичко се е разминало и с Маги всичко е наред. Голям ужас си преживяла. Нацелувай малката бонбонка и от нас!

Бисквитке, ние имаме същия уолкър, като този дето си го показала още от каката и съм много доволна от него.

За пътуванията - Ния по принцип не е от децата, които стоят мирно в столчето за кола, та и аз както е описала Бисквитка се правя често на шут или малката виси отгоре ми. По-страшното при нас е сегашното положение, тъй като пазим пустия нефростом, а той излиза отзад от бъбречето, минава странично по крачето и въобще пада голямо пазене. А Ния милата иска да се обръща, да си скача в нас, но не може, та се пазим дори когато спим. Броя ги пустите му дни до 25 и се моля всичко да е наред и да се опазим.

За киселото мляко и за прясното - смятам да ги опитаме след годинката - засега се кърмим. Вече сме захранени с картоф, тиква, морков, тиквички, ябълка и банан. Но сме доста далеч от замяната на едно кърмене с пюре или каша. Пък и не бързам. Малката се храни добре - вече е почти 8 килограма. Спокойна е, прави си нощна пауза, ака редовно.

Хера, и тримата ти мъже са прекрасни, а ти имаш талант да снимаш bowuu

Нелка, и на мен акъла ми изтече, ама не знам дали с кърменето или вече от ЕГН - то....

На разходка - излязохме едва днес, че тук при нас валя и духа и вчера. Иначе каката е при нас, за да не ми довлече нещо от детската градина точно сега, та се гледаме трите през деня Laughing

Усмихнат ден, момичета!

# 613
  • София
Ехо- ето ни и нас! Laughing Laughing
 Ние, сутринта бяхме на разходка, но сега не става за излизане!Направихме няколко снимки с поредния тоалет (във Фейса са, който го интересува Laughing) и сега чакаме батковците да си дойдат, да учим и да ходим на гости до дядо, който днес става на 62г.! Hug
 Гледам  дрешки разглеждате- аз, ако видя нещо хубаво направо го купувам, ooooh! та затова е противопоказно да вися на PC-то, че вече място нямам за дрехите на Магеланка Heart Eyes Тя е добре-следя я непрекъснато, не кашля и не хъркори-май е бил '' малкият дявол'' дето се казва!
Трябва да понакупя дрешки и за момчетата, ама те са с много претенции и се налага да са тук като избирам! Hug
 Вики, вчера се върна и казва:'' Обади се на класната!"-Олеле мале..обаждам се аз, а тя:''Вики 15 мин. гледа в една точка и не работи по задачите, питам го аз защо, а тои: Защото мисля за играта! Освен това е хиперакривен в междучасията и седи по турски в час!'' ooooh! ooooh! ooooh!
 Ами сега newsm78-играта е на PC-то, казва се  племенни войни #Cussing out и като се опитах да я забраня настана ужас-рев и отказва да учи!Накрая, след като ме направи #Crazy реших да му дам да седне за 5 мин. и той откачи от радост-дойде чак ръцете да ми целува Twisted EvilЗакъсало се е с това дете- вманиячил се е и сега не знам как да постъпя newsm78 Май ще го водя на психолог да помага!Ако някой тук има идея да я сподели-приемам всякакви съвети! Peace
За оригването:Задължително всеки път, дори по няколко пъти, но въпреки всичко стана проблем-явно е от рефлукса Twisted Evil
За пътуването:На мен пък ми се пътува, но няма мърдане от тук, поне докато не дойде ваканция! Cry
За захранването: Днес ядохме картоф- бе приет по-добре от моркова, дори не повръщахме! Hug
ХераКато гледам децата ти.... скрий си мъжа веднага! Mr. GreenОнзи ден на снимките на Кики казали на ММ-''Кой е таткото на това хубаво детенце да ни направи и на нас по едно''-Ще ви кажа аз на вас, само да ми паднете! #Cussing out
За чистенето:Вече чистя основно само, когато ММ е тук-иначе всеки ден чистя, но не си личи Mr. Green
Хоупи Да спира с тази работа и да се вясва по-често тука на отчет, че ще му забравим очичките на Фифо! Hug
За детската кухня:Започвам я аз след 10, 11 месец-хубава, лоша..това е, трябва и да се работи!А и на мен, с 3-то дете ще ми е почти без пари-май 60 стотинки на ден.Батковците са я яли и Маги ще я хапва! Peace
Еййй-написах цял роман hahaha
Зазка: Hug Hug Hug Всеки ден се моля за вас!

# 614

За пътуването:На мен пък ми се пътува, но няма мърдане от тук, поне докато не дойде ваканция! Cry

Бе то и на мен ми се пътува, ама за няма и 48 часа 800 км му се събират на детето, че и от гости няма да се оттървем...
 А за Вики - нали той ти беше Лъвчето? Е там със заплахи и забрани не става, трябва погал по козината...За съжаление само толкова мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт