Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • На Дунава
Четох,четох,но никъде не видях,дали може миялната да се сложи, точно под мивката. newsm78
Най-малките миялни (настолните) може и да се съберат под някоя мивка, ако сифонът и тръбите й не слизат твърде ниско. За другите не виждам как ще стане! Височината няма да стигне.

# 106
Може ли и аз с молба за съвет Embarassed
Исках Бош някой модел за към 900лв +-,но в магазина казаха,че за тези пари
по-добре е този Аристон.
http://nikon2007.com/plasters.html
Причината имала фул екстри и е по-безшумна.
Ееее не знам дали да вярвам?Какво да избера?

Май имаше много недоволни от Аристона ако не се лъжа.
Иначе не държа на фул екстри,но ако е и много шумна не е добре.

За колко комплекта става въпрос? Покажи ги да ги видим тези 2 модела. Аз иначе бих избрала качество и надеждност отколкото ''фул екстри'' Имам сименс за 9 комплекта за 1000лв. и работи повече от перфектно и има всички необходими функции и програми. А знаеш ли, че при боша можеш да махаш горната гошница и да миеш високи неща като тавите от фурната,а Wink Още една точка в полза на бош Peace Wink
НА АРИСТОНА СЪЩО СЕ МАХА ИЗЦЯЛО ГОРНАТА КОШНИЦА

# 107
по-добре е този Аристон.

На мен ми излизат някякви мазилки и не мога да видя за кой аристон говориш.
Всъщност от тук пишещите с Аристон, никой не се е оплакал , включително и аз.  Но много често се дава като съвет да не се купува аристон. Като главна причина се дава, че са скъпи частите и сервиза не е добър.
Аз бих препоръчала Аристон, защото съм много доволна. Друга не съм имала и не мога да сравня обаче . Моята е от малките- 45 см и си събирам тави и филтрите на ширм-а без проблем  Peace

# 108
  • София
В моята машина Candy тавите от пичката се събират и в долната кошница. Машината ми е 60см. По-високи тенджери мия в горната кошница.

# 109
  • Варна
Опс,извинете,но хиляда неща са ми на главата.Аристона е:
http://www.techno-mix.com/product/1444/ariston-lft-3214-hxha

Освен другия Бош,може и този:
http://www.techno-mix.com/product/1252/bosch-smv-43-m-10-eu

А първо мислех за този:
http://electron.bg/bosch-smv-40m00eu-p-19804.html?cPath=22_335_105

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 12:40 от Just Eva

# 110

Взимайте боша!!! Хубав модел е, няма какво да се чудите Peace

П.С. И аз се редактирам: модела на аристон не излиза Thinkingмисля, че втория бош, малко по-скъпия дето е е по-добър заради вариоспиид, тоест намалява времето на програмата наполовина

# 111
  • Русе
Вчера си поръчах миялна Бош - този модел. Цената му е 900 лв и мисля, че си има всичко без накисване (ще го преживея някак си Wink). Поръчах и котлони и ми направиха 5 % отстъпка. Доволна съм, дано след 5 г съм поне толкова доволна колкото и от сегашната ми миялна (много я хваля напоследък, дано не предизвикам нещо).

# 112
по-добре е този Аристон.

За колко комплекта става въпрос? Покажи ги да ги видим тези 2 модела. Аз иначе бих избрала качество и надеждност отколкото ''фул екстри'' Имам сименс за 9 комплекта за 1000лв. и работи повече от перфектно и има всички необходими функции и програми. А знаеш ли, че при боша можеш да махаш горната гошница и да миеш високи неща като тавите от фурната,а Wink Още една точка в полза на бош Peace Wink
НА АРИСТОНА СЪЩО СЕ МАХА ИЗЦЯЛО ГОРНАТА КОШНИЦА

Не ми се вярва! Confused На всяка миялна се маха горната кошница, но само при моделите на бош, сименс, и новите модели на уърпул можеш да миеш без горна кошница. При другите това е НЕВЪЗМОЖНО!!! За да можеш да миеш без горната кошница трябва да имаш специална приставка, която се слага отзад, където перката се свързва с водата, а такава имат само изброените по-горе модели!!! Naughty Wink Пробвай де, да пуснеш миялната без горна кошница и ще видиш каква беля ще стане Joy hahaha

# 113
  • Балчик
Смешно е да се препоръчва Атистон пред Бош. Явно за Аристона ще вземат някакъв процент тези продавачи. И за горната кошница е вярно- маха се, но какво от това-не може да се мие без нея. Peace

Ауу, за Мидея и то малка- категорично не, по-добре Финклукс-а.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 18:56 от Джемма

# 114
Ауу, за Мидея и то малка- категоично не, по-добре Финклукс-а.

+1 Peace

# 115
  • Варна
Вчера си поръчах миялна Бош - този модел. Цената му е 900 лв и мисля, че си има всичко без накисване (ще го преживея някак си Wink). Поръчах и котлони и ми направиха 5 % отстъпка. Доволна съм, дано след 5 г съм поне толкова доволна колкото и от сегашната ми миялна (много я хваля напоследък, дано не предизвикам нещо).

А от къде поръча машинката ако не е тайна?

# 116
  • Русе

А от къде поръча машинката ако не е тайна?

Представителите на Бош и Сименс за Русе - Виктор Електрик. Но си е такава цената и по-другите сайтове, мисля, че в Електрон.бг я има също.

# 117
  • Варна
Благодаря ти   bouquet

# 118
Аз си взех Финлукса в крайна сметка Peace Дано да съм довонла! Ще пиша за впечатления като я свържем.

# 119
Аз си взех Финлукса в крайна сметка Peace Дано да съм довонла! Ще пиша за впечатления като я свържем.

Честито!!! Със здраве  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт