Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 309
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Много,много благодаря на всички!
И аз Боша си искам,но главата ми блокира заради избор
на 7 уреда едновременно и в миг на умопомрачение,за малко да
се предам.

# 121
  • Русе
Много,много благодаря на всички!
И аз Боша си искам,но главата ми блокира заради избор
на 7 уреда едновременно и в миг на умопомрачение,за малко да
се предам.

Еее, ти направо изби рибата със 7 уреда. Аз 4 само и пак взех да се пообърквам, добре, че имам  пералня със сушилня, че скоро само сушилня ще купувам и не ми се мисли. Но първо по-важните уреди.

# 122
В момента има добра оферта в една от големите търговски вериги на ел. уреди на една съдомиялна BEKO DFN 6833 S, на косъм съм да си я поръчам, някой може ли да изкаже мнение?!?! Дали някоя от вас дами ползва такава?

# 123
Може ли и аз с молба за съвет Embarassed
Исках Бош някой модел за към 900лв +-,но в магазина казаха,че за тези пари
по-добре е този Аристон.
http://nikon2007.com/plasters.html
Причината имала фул екстри и е по-безшумна.
Ееее не знам дали да вярвам?Какво да избера?

Май имаше много недоволни от Аристона ако не се лъжа.
Иначе не държа на фул екстри,но ако е и много шумна не е добре.

За колко комплекта става въпрос? Покажи ги да ги видим тези 2 модела. Аз иначе бих избрала качество и надеждност отколкото ''фул екстри'' Имам сименс за 9 комплекта за 1000лв. и работи повече от перфектно и има всички необходими функции и програми. А знаеш ли, че при боша можеш да махаш горната гошница и да миеш високи неща като тавите от фурната,а Wink Още една точка в полза на бош Peace Wink
НА АРИСТОНА СЪЩО СЕ МАХА ИЗЦЯЛО ГОРНАТА КОШНИЦА

Не ми се вярва! Confused На всяка миялна се маха горната кошница, но само при моделите на бош, сименс, и новите модели на уърпул можеш да миеш без горна кошница. При другите това е НЕВЪЗМОЖНО!!! За да можеш да миеш без горната кошница трябва да имаш специална приставка, която се слага отзад, където перката се свързва с водата, а такава имат само изброените по-горе модели!!! Naughty Wink Пробвай де, да пуснеш миялната без горна кошница и ще видиш каква беля ще стане Joy hahaha
ДА ТАКА Е - АБСОЛЮТНО ПРАВА СИ - АЗ СЪМ СЕ ЗАБЛУДИЛА ЯВНО ОТ ТОЛКОВА МНОГО ЧЕТЕНЕ    bouquet
ДОБРЕ ЧЕ МИ СЕ ПОБИРА СПОКОЙНО ВСИЧКО ХИ ХИ ХИ - НЕ ЧЕ ЩЯХ ДА ПРОБВАМ БЕЗ ГОРНА АМА...

# 124
  • Русе
В момента има добра оферта в една от големите търговски вериги на ел. уреди на една съдомиялна BEKO DFN 6833 S, на косъм съм да си я поръчам, някой може ли да изкаже мнение?!?! Дали някоя от вас дами ползва такава?

Аз имам Беко, не този модел, ако искаш виж ми мненията по-назад в темата, че да не се повтарям. Иначе тази е със супер характеристики.

# 125
Да и мен това ме впечатли съотношението характеристики-цена (ако може така да се изразя), за качеството по късно ще стане ясно Simple Smile

# 126
Здравейте момичета ,
имам съдомиялна Бумпани ( от която съм страшно доволна между - впрочем) но неволно съм изключила звуковият сигнал , за старт- стоп на цикъла. Така ми е много трудно да се ориентирам за краят на програмата и искам пак да си настроя алармата. Днес звъннах в сервиза да ми окажат съдействие като ми кажат коя комбинация от копчета е за стартиране на звуков сигнал ,но  те ми отказаха информация по тел. и ми казаха ,че можело да дойде човек - техник!!!! за да ми покаже. Аз 20- 30 лв не желая да им дам само за да ми покажат копчето , та идеята ми е някой ако има такава да ми помогне.
Благодаря!

# 127
  • в града на атомното слънце :)
 Hug

# 128
# 129
# 130
  • Балчик

Има отлични характеристики. Peace

# 131

Има отлични характеристики. Peace

Дори мисля, че имаше тема, посветена изцяло на този модел.

# 132
  • Пловдив
запис

# 133
Момичета моята миялна е Aeg на няма и месец, възможно ли е от по слабо напрежение на тока да спира? Не го прави постоянно, не е на едни и същи минути. Веднъж ми стоя така около час, иначе ако забележа, че не се променят минутите изключвам, включвам и си продължава. Вече 5-6 пъти се случва и то като я пускам вечер, като я наглася за рано сутринта досега не е имало проблем. А тока определено ни е слаб на моменти, та затова се чудя дали е от него или ще се наложи да ползвам сервиз newsm78

# 134
  • Балчик
А случайно да не ползваш автоматичната програма? Ако е така- нищо му няма на тока и на миялната също. Тя в хода на работа си изчислява и преизчислява колко време и е нужно и времето, и температурата варират според замърсеността на съдовете. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт