Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 370
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Джемма, пропуснала си Simple Smile.
Имало е щори и в предишните теми. Марули, корнишони - тоже.

Винаги съм си мислела, че съдомиялната машина мие чаши и чинии+тенджери и тигани. Явно предназначението й е доста по-всеобхватно.

Имам идея - на програма само сушене можем да си освежаваме вълнените пуловерчета и блузки. Тъй де. Що не?

# 526
  • Пловдив
хаха

# 527
  • Балчик
 Laughing

# 528
Момичета,идва Коледа,за  шаран разбрах,че не става да се мие в "Мими"
а за коледната пуйка какво ще кажете  newsm78
 hahaha

# 529
Пуйчицата става.
Добре я осоли отвън и настрой солта на машината на макс. И пускай на средно дълга програма.
Почти готвена излиза. Ако нахвърляш и кисело зеле по кошниците, Мими сама ще я напълни Laughing.

# 530
  • Балчик
Мими сама ще я напълни Laughing.

А,,нее, падам от смях вече, милост нямате. Joy
Имам и друга идея аз- на 30 градусова програма може и деликатно водно размразяване да му приложите на добитъка, че някой се чудеше колко време и трябва за размразяване на пуйката.

# 531
  • в матрицата
Вие се шегувате, ама няма да се учудя, ако някой си мушне пуйчицата У "Мими"  Mr. Green

# 532
Пуйчицата става.
Добре я осоли отвън и настрой солта на машината на макс. И пускай на средно дълга програма.
Почти готвена излиза. Ако нахвърляш и кисело зеле по кошниците, Мими сама ще я напълни Laughing.

после леко я запичам и ммммммм...вкусно  Joy
Съдомиялните са предназначени за миене на съдове!!!

# 533
  • Пловдив
оох , заболя ме корема от смях Wink

# 534
Пуйчицата става.

Joy Joy Joy колегите ме гледат странно, след като вече няколко минути не мога да спра да се смея

# 535
nikolovi, но ти не им споделяй защо.
Току виж харесали идеята и си развалили празниците поради аварирало Мими.

# 536
  • Пловдив
Ами тя темата е "всякакви въпроси относно съдомиялните" и за това..... хората се чудят да измислят незадавани до сега въпроси Simple Smile)))))))) , може научно изследване да се направи  Joy

# 537
ivelina2 , ами права си. Да няма да дъвчем все едни и същи неща- сол, гланц и препаратите ....

# 538
Ето от мен една рецепта:
http://www.google.bg/imgres?q=dishwasher+vegetables&um=1& … 7cCeAQ&zoom=1

Сьомга в съдомиялна  Joy

# 539
Веднага споделям рецепта за суши в съдомиялна Laughing.
Ще си оближете пръстите дами и господа!

Общи условия

Активация на акаунт