Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 369
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
аз като се разрових Wink) по темата пъкк попаднах пак в форума в тема за "зимнината" .. Simple Smile)) , че вместо да месели тесто за козунаци , някои дами го опаковали подходяшо и го слагали в пералнята , но някоя не го била опаковала хубаво, та после Wink) се наложило да сменят барабана хаха

# 541
  • о`майна лунна нощ е
Мале, какъв народ броди по тая земя, мале .....

# 542
  • Пловдив
хахах ета даже линк към един друг форум , където си го обсъждат хорицата Simple Smile) http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1vmG2iPKOwA … ;client=firefox-a

# 543
Само едно ми е чудно - ако на Недялка мъжът й я спипа, че меси тесто за козунак в пералнята, дали няма да я омеси хубаво, по мъжки Laughing.

# 544
  • Пловдив
 Joy

# 545
  • о`майна лунна нощ е
Ей на такива колкото и бой да им хвърлиш, все ще им е малко и все ще си закъснял с него. Пералнята е необходимост. Да кажем, че миялната все още е в графата глезотия, обаче да ги имаш и така да се гавриш в тях, си е за линч направо. Не знам за мъжа й на Недялка, ама аз ако я хвана, три фурни козунак, ще изкарам от нея.

# 546
 Joy    оправихте ми следобеда! Joy Най-много ме кефи как съветва хората да месят смело в пералнята  Laughing

# 547
По темата тогава...мили ли сте филтри от абсорбатор?Много се изкушавам,значи. Thinking

# 548
По темата тогава...мили ли сте филтри от абсорбатор?Много се изкушавам,значи. Thinking
Да  Peace
Понякога ги напръсквам първо с обезмаслител, изплаквам и пъхам в миялната

# 549
  • Варна
И аз да кажа за пералнята и козунака - познавам една жена и с очите си съм виждала как слага тестото в пералнята и пуска центрофугата. Ей така се изцъклих  Shocked Получи се, да му се не види.
И да не е съвсем офф: ГГ таблетките излизат по-евтино от сайта. когато поръчаш две кутии няма доставка Simple Smile

# 550
ОК.Аз пък си мислех,че тестото за козунак не се блъска само,а си има специфични движения.

# 551
  • Балчик
А то в центрофугата блъска ли се? Според мен залепва за стената и си се движи заедно с  барабана там. За никакво месене не може да става въпрос.

# 552
Леле потресена съм  Crazy Crazy

# 553
  • Варна
Да  Peace
Понякога ги напръсквам първо с обезмаслител, изплаквам и пъхам в миялната
Да, и аз съм ги мила. На програма с висок градус. Peace

# 554
И аз във миялнята  ги пускам  филтрите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт