Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 291
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Да Беко като марка и на нас ни е фаворит имаме няколко уреда и сме доволни,явно следващата машина ще е такава.Залитнах по Индезита защото ми я предлагаха на много ниска цена.Златна си Джемма,благодаря за помоща  Hug

# 91
  • Балчик
Е, щом цената и е ниска, не съжалявай. Колкото изкара, после ще я смениш. Дано не се налага да им ползваш сервиза, точно към варненския се обърнах аз, кошмар са.

П.П Или не съм разбрала- не си я взела още или си я взела?

# 92
  • Русе
Аз понеже точно съм с миялна Беко от 5 г и съм супер доволна, препоръчах пак такава. Пак щях да си вземам такава, но поради други причини се отказах. За сравнение моя приятелка има АЕГ на 2 г и всеки път като ми погледне лъжиците как са измити и се оплаква, че нейните все не са или пък по тавите остава зацапано. За сведение мием като цяло с едни и същи препарати, хубави, аз доста често купувам и прах на АРО, от който съм много доволна, но на нея й се струва едър и затова не го ползва. Имам и други неща Беко по на 7-8-10г вече , всичко е много добре и да не казвам голяма дума, не сме стигали до сервизи с тях,

# 93
Не съм я взела още,трябваше да дам отговор в понеделник,колкото и да е ниска цената ако не върши работа просто няма смисъл.Меги ти потвърди решението ми,благодаря  Grinning

# 94
  • Балчик
И в руските форуми са доволни от Беко.

# 95
Джемма  bouquet Пуснах си частите на фритюрника на 70 град. и излязоха чистички и здрави Simple Smile
Момичета, като чета толкова добри отзиви за Беко дали случайно някой има този модел:
http://www.technopolis.bg/b2c/details//680544/P11100501/%D0%A1%D … N-6833-S-/-SILVER
Доста добре ми се струва, а и цената е добре според мен. Трябва ми втора съдомиялна, а мъжа ми като чу #2gunfire, така, че трябва да съм много убедителна и задължително под цената на първата Laughing
Meggysan , ти не търсеше ли Беко с отложен старт?

# 96
  • Русе
Meggysan , ти не търсеше ли Беко с отложен старт?

Да, но за пълно вграждане.

# 97
  • Пловдив
Интересуваме мнението ви за таблетки SANO.

# 98
  • Варна
Може ли и аз с молба за съвет Embarassed
Исках Бош някой модел за към 900лв +-,но в магазина казаха,че за тези пари
по-добре е този Аристон.
http://nikon2007.com/plasters.html
Причината имала фул екстри и е по-безшумна.
Ееее не знам дали да вярвам?Какво да избера?

Май имаше много недоволни от Аристона ако не се лъжа.
Иначе не държа на фул екстри,но ако е и много шумна не е добре.

# 99
И мен с такива приказки във Варна ме разубедиха за Бош, и аз си купих Аристон, засега съм много доволна, ама да видим по нататък във времето.....

# 100
Може ли и аз с молба за съвет Embarassed
Исках Бош някой модел за към 900лв +-,но в магазина казаха,че за тези пари
по-добре е този Аристон.
http://nikon2007.com/plasters.html
Причината имала фул екстри и е по-безшумна.
Ееее не знам дали да вярвам?Какво да избера?

Май имаше много недоволни от Аристона ако не се лъжа.
Иначе не държа на фул екстри,но ако е и много шумна не е добре.

За колко комплекта става въпрос? Покажи ги да ги видим тези 2 модела. Аз иначе бих избрала качество и надеждност отколкото ''фул екстри'' Имам сименс за 9 комплекта за 1000лв. и работи повече от перфектно и има всички необходими функции и програми. А знаеш ли, че при боша можеш да махаш горната гошница и да миеш високи неща като тавите от фурната,а Wink Още една точка в полза на бош Peace Wink

# 101
Зависи какви са въпросните "фул екстри" и имаш ли нужда от тях, сравнено с тези, които има Бош.. Ако можеш пусни двата модела за по-добро сравнение.

Аз като мама Тин съм с Аристон - моята е от март месец и съм доволна, но хванах и някакъв бонус за 5 години гаранция, та ми е по-спокойно така. Иначе и аз се начетох на кофти отзиви, но едва след като я купих Whistling

На моя модел половината програми никога не съм ги ползвала - еко, половин зареждане, интензивна, за деликатни съдове (макар че последните две вероятно ще намерят приложение на по-късен етап; в момента нито съдовете ми са много хубави, нито пускам твърде замърсени тави или тенджери).. Стандартната и нощната са ми идеални засега, по-рядко пускам кратката; отложения старт обаче ми е безценен, както и ниското ниво на шум Peace

Колкото до тавите от фурната, аз си ги мия без проблем в 45-см Аристон.. Филтрите от 60-см абсорбатор - също. Горната кошница се вдига, пък и легнали или по диагонал се събират Peace

Искам да отбележа, че не съм върл защитник на Аристон, просто отбелязвам, че не ми се струва толкова черен, колкото го изкарват Whistling

# 102
Здравейте отново! Първо ви благодаря отново на всички за съветите bouquet Аз все пак поръчах съдомиялна,която се вмества в бюджета ми и най-вече в ограниченото ни пространство,дано не съм сбъркала,въпреки,че не е никоя от марките,които ми препоръчахте. ето я Редактирам се-мъжът ми ме разубеждава сега,на него му харесва ето това,още не са ни се обадили за потвърждение на първата поръчка,трябва ми спешно съвет!

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 22:45 от sladurka

# 103
# 104
Четох,четох,но никъде не видях,дали може миялната да се сложи, точно под мивката. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт