Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 350
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Такаа,зареждам миялната за 4-ти път вече Mr. Green Определено мие по-добре от мен,имам впредвид,че сложих една средно захабена тава и един доста захабен тиган,не излезе перфектен,но му е за пръв път все пак Laughing Чинии и чаши няма да коментирам-идеални са! Само,че на индикатора имам един символ като снежинка,който не изчезва и в упътването не можах да разбера за какво е Thinking

# 166
  • София
Символът"снежинка" е за гланца.Ако ти свети ,явно трябва да си добавиш.

# 167
  • Балчик
Такаа,зареждам миялната за 4-ти път вече Mr. Green

Ето, затова всички препоръчват големите машини.  Peace

# 168
Такаа,зареждам миялната за 4-ти път вече Mr. Green

Ето, затова всички препоръчват големите машини.  Peace
А,това не е за един ден. Тъй или иначе нямам място за друга.

# 169
Здравейте момичета  Simple Smile Имам за първа година миялна машина в къща, която не се обитава зимата и се притеснявам водата в отделението за сол да не замръзне и да спука там някъде машината. В душ кабината и тоалетната чиния слагаме антифриз за да не замръзват, но за миялната ми се струва неподходящо, да не се развали, а е и отровен препарат. Знаете ли дали може да се източи водата от там, дали е свързано с маркуча отзад и въобще, ако има някой в подобна ситуация нека сподели своя опит  Praynig

# 170
ние слагаме едра сол, макар и не за миялни точно в тоалетна, която не се ползва зимата. Така че, ако ти е пълен резервоара няма да замръзне. Обаче остава въпрос ако има вода някъде другаде по тръбите на машината, не знам. Нека се включат още момичета с мнения. Peace

# 171
Дедо ще е от полза в този казус Peace.
Дано се появи със съвет.

# 172
Здравейте момичета  Simple Smile Имам за първа година миялна машина в къща, която не се обитава зимата и се притеснявам водата в отделението за сол да не замръзне и да спука там някъде машината. В душ кабината и тоалетната чиния слагаме антифриз за да не замръзват, но за миялната ми се струва неподходящо, да не се развали, а е и отровен препарат. Знаете ли дали може да се източи водата от там, дали е свързано с маркуча отзад и въобще, ако има някой в подобна ситуация нека сподели своя опит  Praynig

Случайно морето да замръзва? Солената вода има доста по-ниска температура на замръзване. Не правете нищо, няма да замръзне, споко Peace

# 173
  • Балчик
А, замръзва, замръзва. Peace Затрила съм снимките си от зимата преди две години да видиш как замръзва. Но естествено при много под нулата. Simple Smile

# 174
  • Варна
Момичета да се похваля,вече имам така мечтаната придобивка,дано ми помага в домакинството-http://www.idealo.de/preisvergleich/Relocate/168112298.html?productid=2469662&type=offer&sid=5180&price=626.9&categoryId=2160&pos=14

# 175
  • Варна
А, честито! Със здраве и безпроблемно да си я ползваш!
Едно въпросче: от idealo.de ли я поръча?

# 176
И аз се включвам в отбора на щастливите домакини с помощници.
http://electron.bg/ariston-ldf-12314-euha-p-56158.html
Само,че е черна. Още не съм я тествала, но тази седмица ще има бая работа за нея  Grinning .

# 177
  • Балчик
Честито на щастливките с нови придобивки, да ги ползвате дълго време и със здраве. Hug

# 178
Браво, честито!!!  bouquet Страхотни машинки! Peace

# 179
А, замръзва, замръзва. Peace Затрила съм снимките си от зимата преди две години да видиш как замръзва. Но естествено при много под нулата. Simple Smile

Ха, ха... ВЕрно ли? Да не ме будалкаш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт