Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 321
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
7 в 1  Shocked Shocked Shocked И сега,ако не ползвам такава значи,че тенджерите няма да ми се измият и стъклото,и петната от чай и яйца..... Sad А аз си представях как си слагам една таблетка в съдомиялната и край! Сами изкарвам чисти и сухи съдове....Отивам да чета съседната тема...

# 151
Сладурка, спокойно, аз използвам таблетки 2 в 1 на Кларо и всичко ми е измито перфектно. Май е повече рекламен трик това много в едно ooooh!

# 152
Добре, а трябва ли да увелича степента на солта, защото в момента е на най-слабото

Няма нужда.

# 153
Вероятно има значение водата. Все още в някои райони на София водата е от витошкия водопровод.
Т.е. по-мека или по-твърда от останалата в града? Питам, тъй като живея в един от тези райони Flutter

# 154
Водата от водопровод Витоша е много мека и вкусна.
От Искър е гадна на вкус, отново е мека, но не толкова.
Зареждайте машините със сол, независимо от района, в който живеете.

# 155
  • Балчик
7 в 1  Shocked Shocked Shocked И сега,ако не ползвам такава значи,че тенджерите няма да ми се измият и стъклото,и петната от чай и яйца..... Sad А аз си представях как си слагам една таблетка в съдомиялната и край! Сами изкарвам чисти и сухи съдове....Отивам да чета съседната тема...

Споко де, ще се мият. Белтъчните замърсявания не с еизмиват добре при висока температура и при липса на ензими, но това беше със старите препарати, с новите- всичко се измива. Peace

# 156
Sourcherry, благодаря Hug Вкусна е определено, но изобщо не мога да преценявам твърдостта на водата по вкуса Blush

Иначе аз сол съм си сложила и чат-пат досипвам, че ми се вижда странно за половин година да не запали индикатора newsm78 Главно заради настройката питах, че тия дни я сложих на 1 и сякаш по-добре мие.. А може и да си въобразявам Whistling

П.С. Джемма, много хубав аватар, откак си с него все ми тегли погледа Hug

# 157
Здравейте,
да се похваля и аз си имам нова придобивка. Относно твърдостта на водата, когато я разопаковах днес имаше едно пакетче с лакмусова хартийка, според това как се оцвети да направя настройките за солта Simple Smile . . . дали мога да разчитам на това?!?! Оказа се, че водата в квартал Красно Село е много мека Simple Smile ако има някои заинтересован от този район Simple Smile

# 158
Много бързо ми свърши солта.След първо зареждане ми светна индикатора за един месец.
 newsm78  Моля, ако някои има Аристон с дисплей, да сподели как се настройва солта.

# 159
Задържаш бутона за програмите няколко секунди, докато ти даде да избираш настройка, после със същия бутон минаваш през различните степени Peace

# 160
И аз съм с Аристон и първия път ми свърши много бързо солта, допълних и сега вече два месеца и половина още не е светнал индикатора.

# 161
Sourcherry, благодаря за пояснението.Тя тази е на майка ми и само нещо да излипсва и веднага слага  Simple Smile  Много си я глези и обича и само ми благодари, че съм я убедила да я купи  Simple Smile

# 162
Много благодаря на Пух и   mama Tin ,но не ми дава никакви настройки  , много ме е яд.  Макар,че мие добре.
И искам да попитам забеляза ли ли сте,когато пълните вода в чаша има малки частички. Когато направих разследване разбрах, че е от таблетките?????   Мислех , че е от водопровода, но когато сипя минерална е същото......??????

# 163
Не може да не ти дава, просто задържаш по дълго време бутона Р и ти се появяват настройките за солта.
Иначе аз не съм забелязала такива частички - използвала съм Кларо таблетки 2 в 1, сега използвам най обикновен прах на Бинго и слагам на чертичката за минимума прах. Мие си супер, гланца го намалих на 1, само солта ми е на максимум, че ни е много твърда водата.

# 164
Ехо аз направих първо зареждането трябвало да бъде на най-кратката програма,например чаши и леко замърсени чинии за 30 мин е. Е,доволна съм! Ама чистички и гланцирани Heart Eyes Сипахме първо 1кг сол,взех на Калгонит. Сложих 1/2 таблетка от All in one на Лидл. Сега направих второ зареждане и сложих и тенджери и по-замърсени неща. Ще споделя Peace

Общи условия

Активация на акаунт