Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 347
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Балчик
Изобщо даже, тази зима ако е студено ще снимам специално за теб. Peace Разбира се, замръзва там, където е малко водата, не цялото море, но и в миялната е малко. Но пък в помещение никога не е толкова студено като навън.

# 181
  • Варна
Мерси на всички за хубавите пожелания!Нашата е от магазин Технохит във Варна..и цената и е супер Wink

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 21:36 от aalko

# 182
Мерси за съветите! Ще я напълня с повечко сол, ще източим маркучите и се надявам да презимува така 

# 183
И аз да помоля за съвет, поразгледах няколко модела, но така и не можах съвсем да преценя, каква точно да бъде. Някой има ли Уърлпул или какво мислите за тази - http://www.technopolis.bg/b2c/details//683136/P11100501/Съдомиялнa-WHIRLPOOL-ADP-5310-WH
В момента е на промоция, успях да видя, че вътре има 3 перки, ако така се наричат, откъдето се впръсква вода т.е. на 3 нива. Консултанта каза, че това е само при новите модели, предишните го нямат това.
В описанието пише, че няма защита от преливане и регулируема кошница. Има 5 програми и 3 температури, но това не е ли малко?
Не съм наясно какво точно трябва да държа да притежава миялната, ще съм благодарна, ако ме насочите   bouquet

# 184
Дедо ще е от полза в този казус Peace.
Дано се появи със съвет.

Справили сте се чудесно със съветите. Няма нужда от дедовци да натякват.  bouquet

# 185
На колко време се чисти миялната?

# 186
На колко време се чисти миялната?
на колко години ти е машината?
колко често я пускаш/всеки ден?
колко са замърсени съдовете/0т 1 до 10 ? Laughing
какви препарати ползваш?
каква ти е водата в района?

# 187
Дедо Hug
*машината ми е на около 10-ина дни
*всеки ден я пускам
*замърсени са ми-поне 8
*мека

# 188
Дедо Hug
*машината ми е на около 10-ина дни
*всеки ден я пускам
*замърсени са ми-поне 8
*мека
17-18 декември са събота/неделя, направи тогава едно почистване. За Коледните и новогодишни съдове ще сте във форма  Laughing

# 189
  • На Дунава
Коментарите на Дедо все ме карат да се усмихвам Simple Smile
Малко Офф-топик, дано не ми се сърдите: открих (....топлата вода вероятно...) в нашия магазин препарат за профилактика на перални. Прави, естествено, сходни неща, като този за миялните - чисти от наслоявания камерата, маркучите и т.н. Вие таквоз чудо ползвате ли?

# 190
Аз съм купувала препарат за перални от ДМ - не мога да видя какво е изчистил във вътрешността й, но предполагам, че се е справил.
Като имаш предвид, че пералнята съм я купувала в края на 90-те, а във Вн. водата е твърда - и нищо да не й помогне този препарат, все едно съм я почерпила за дългите години служба.

# 191
  • Русе
Момичета,
да попитам и аз. Имам машина Мидеа. Ползвам я от почти година - най - много дв пъти в седмицата я пускам. От известно време чашите излизат на петна - като прегорени стоят. В машината нямам гланц, само сол. От Русе съм.

# 192
  • в града на атомното слънце :)
Имам един проблем или поне така си мисля. Съдомиялната ми е вградена. На 3 месеца е. Не я пускам всеки ден, но от 2 седмици започна да дрънчи ( не се сещам за друга дума ) , когато налива вода и каквото там вътре прави, без сушенето. Като я удари половинката веднъж по вратата и тя престава, ама след 10 минути пак. Някакви идеи ( освен да извикам техник, какъвто в нашия град няма) ?  Shocked

# 193
  • Балчик
Миялната вероятно е гаранционна, щом е на 3 месеца, обади се в сервиза. Или на тези дето са ви монтирали кухнята, може и нещо и от монтажа да е.

# 194
  • в града на атомното слънце :)
Да, ще го направим, защото друго не остава.

Общи условия

Активация на акаунт