Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Благодаря ви  Hug
Определено не искам прекрасните ми шоколадови мъфини с Нутела   Heart Eyes да имат дъх на таблетки  Simple Smile

# 571
  • Пловдив
Simple Smile) някои хора са на диета  Joy аз в тема за миялни дойдох , а то сега за мъфини си говорим, че и с НУТЕЛА Simple Smile))))) айде ако обичаш рецептата на лични   chef

# 572
Simple Smile) някои хора са на диета  Joy аз в тема за миялни дойдох , а то сега за мъфини си говорим, че и с НУТЕЛА Simple Smile))))) айде ако обичаш рецептата на лични   chef

И аз искааааммммм Whistling Ама ме беше срам да питам Crazy Embarassed

# 573
# 574
# 575
Само да добавя нещо: най-добре използвайте наистина Нутела, а не Нукрема и подобни.
Нутелата е най-вкусна, а оттам и мъфините.

И да продължим към темата за миялните машини и всичко свързано с тях, че иначе има опасност да ни се скарат Laughing.

# 576
Само да добавя нещо: най-добре използвайте наистина Нутела, а не Нукрема и подобни.
Нутелата е най-вкусна, а оттам и мъфините.

И да продължим към темата за миялните машини и всичко свързано с тях, че иначе има опасност да ни се скарат Laughing.

hahaha Байа сИ УспамихмЪ hahaha И да не е напълно офф... Една приятелка си избира миялна и гледахме аристон лст 800 и нещо. Най-новия модел тясна съдомиялна на аристон. Ама много са им хлабави дръжките. Имам чувството, че ако дръпна, ще се пукне пластмасата. УЖАС!!! ooooh! Whistling

# 577
Не грешиш. Пука им се пластмасата.
Ей я на мойта Мара. Всичките им модели са така.

# 578
  • Варна
Точно тези от първия линк на Sourcherry правя  Simple Smile Брилянтни стават (изпитана е многократно рецептата), а като се разполовят, шоколадът изтича, просто нечовешко и на вкус и на вид  Laughing Слагам по много Нутела  Crazy
Ще ги правя за Коледа, чудя се дали да не добавя едро счукани лешници в сместа.

Монтираха ми днес новата машинка. Сега зор да я напълня с нещо  Laughing, че ми беше неудобно техникът да ми свари натрупаните чинии в мивката и ги измих на ръка. В пълна бойна готовност седи и чака.

# 579
Точно тези от първия линк на Sourcherry правя  Simple Smile Брилянтни стават (изпитана е многократно рецептата), а като се разполовят, шоколадът изтича, просто нечовешко и на вкус и на вид  Laughing Слагам по много Нутела  Crazy

Монтираха ми днес новата машинка. Сега зор да я напълня с нещо  Laughing, че ми беше неудобно техникът да ми свари натрупаните чинии в мивката и ги измих на ръка. В пълна бойна готовност седи и чака.

А модела какъв беше? Thinking

# 580
  • Варна

А модела какъв беше? Thinking

Беко 6833.

# 581
Тука някаква мафия с Беко-та  6833 се заформяме Laughing

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 17:01 от Zornichka

# 582

Благодаря за полезните линкове! Дъщеря ми ме е емнала от вчера да изпечем някакви сладки, ще и предложа да направим тези мъфини, ние всички в къщи обичаме Нутела и винаги имаме в промишлени количества, но не съм се сещала да ги употребявам за сладкиши.

# 583
Здравейте! Купих си съдомиялна Беко 6833 и това ми е първата съдомиялна изобщо и съм в чуденка.... Никъде не видях и не прочетох на каква степен да си настроя солта и от къде се настройва. Водата при нас е много твърда, почти на максимума. Сега съм я пуснала празна, като за първи път, но когато пусна съдовете искам солта да ми е настроена така, както трябва. Моля, някоя от вас, която притежава Беко да ми разясни нещата. Благодаря предварително!   

# 584
Здравейте! Купих си съдомиялна Беко 6833 и това ми е първата съдомиялна изобщо и съм в чуденка.... Никъде не видях и не прочетох на каква степен да си настроя солта и от къде се настройва. Водата при нас е много твърда, почти на максимума. Сега съм я пуснала празна, като за първи път, но когато пусна съдовете искам солта да ми е настроена така, както трябва. Моля, някоя от вас, която притежава Беко да ми разясни нещата. Благодаря предварително!   

Shocked Голем бум с'таа машинка бе Shocked

Общи условия

Активация на акаунт