Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 306
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Аз нямам неразтворена таблетка с Бекото на 4-та програма, независимо дали натискам бутона или не (и аз предимно нея ползвам), просто като е включен този бутон забелязах, че не са изсушени добре, както ако не е натиснат.

# 601
  • Sofia
Имам малка миялна от 6,5год.Досега не ми се е запушвала,но вече е факт,какво да правя,мога ли да сложа от препаратите за отпушване на канали....или има друг начин newsm78

# 602
Доли, викни техник най-добре.
Филтрите са чисти, нали?

И моля! Без каналин и подобни!

# 603
  • Sofia
Значи не се слага...Тя всъщност работи,но след приключване отдолу остава доста вода,цедката е чиста,не слагам съдове с остатъци,но понякога някое бурканче с етикет и мисля,че от хартия се е позадръстила...На доизживяване е,ако нещо по-сериозно и се случи с радост ще се отърва от нея...външния пластмасов капак и падна доста отдавна,искат ми 130лв.,грозна картинка е без него,но не ми се дават пари за резервни части...направо ще я сменя когато се наложи

# 604
  • Балчик
Направо приемай, че се е наложило и си купувай новогодишен подарък. Simple Smile

# 605
  • Варна
Здравейте момичета. Някой има ли отзиви за този модел съдомиална и мнение?http://www.technopolis.bg/b2c/details//687355/P11110301/Съдомиялна-за-вграждане-AEG-F-78002-VI0P
благодаря предварително за отговорите

Сестра ми има такава, доволна е много. Дано се включи да напише лични отзиви, да не препредавам думи. Simple Smile

Тук съм. Да, доволна съм, направо съм влюбена в нея  Simple Smile

# 606
  • Бургас
какво значи да се "ресетне" миялната? имах проблем скоро - само започваше изпомпването и копчетата бяха блокирали. за да спре помата трябваше да я изключвам от контакта. в сервиза само я "ресетнали" и се оправила.  Rolling Eyes та какво е това - да знам за в бъдеще поне да си спестя разнасянето до сервиза? явно не е изключване от контакта. защото много пъти го приложих  newsm78

# 607
Ами аз на бутона с който избирам програма,най в ляво имам "reset". Ползвам го ако без да искам я пусна на програма която не искам. Просто нулира/отменя програмата и избирам на ново.
Явно при теб се ошашкала електрониката нещо,а пробва ли да я оставиш изключена от контакта за 20-30 минути.

# 608
  • Бургас
хм аз нямам такъв бутон - имам един за пускане/изключване и един за отложен старт.
да стоя много време изключена от контакта. то по друг начин не можеше да се спре.

# 609
  • София
Ох и моята стоя вчера изключена от контакта ooooh!

# 610
  • Балчик

Защо? Каква марка е машината ти?

# 611
  • в града на атомното слънце :)
Честита нова година на всички! Бъдете живи, здрави и много щастливи!
Включвам се с въпросче, като се надявам някой да ми помогне  Praynig. След последните две измивания от машината, съдовете излизат някак си бели, все едно покрити с прах. Като мина с кърпа например - изчезва. Използвам таблетки, сол и гел на СОМАТ. Някакви идеи?

# 612
  • На Дунава
Честита нова година на всички! Бъдете живи, здрави и много щастливи!
Включвам се с въпросче, като се надявам някой да ми помогне  Praynig. След последните две измивания от машината, съдовете излизат някак си бели, все едно покрити с прах. Като мина с кърпа например - изчезва. Използвам таблетки, сол и гел на СОМАТ. Някакви идеи?
Направи една профилактика на машината - измиване на филтри и перки и пускане празна с препарат за почистване на миялни. При мен вече на 2 пъти това беше проблемът   bouquet

# 613
  • в града на атомното слънце :)
Мерси, ще го пробвам веднага.

# 614

Какъв е проблемът.На моята в упътването си пишеше след ползване да се изключва от контакта. Така и правя и не само заради упътването,а и поради страха ми от инциденти.И крана за вода затварям.

Общи условия

Активация на акаунт