Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
EMA ES, дано ти отговорят!  Peace

Момичета, според вас може ли да пия Парацетамол?
Боли ме гърлото и имам чувството, че ме наляга настинка. За гърло имам смучещи таблетки Кофлет, те са ми предписани от гинеколога преди 1 месец http://www.ayurveda.bg/index.php?page_id=7&record_id=21.
Обаче за друге лекарства не зная кое може и кое не... И леко се притесних...

А за килограмите аз стартирах от 59-60 някъде и сега съм 72. Shocked Висока съм 164 см. Мисля, че водя класацията по наддаване, а това изобщо не ми харесва, даже ме ужасява.  И в момента мисля коя храна да огранича. Уж не ям много, какво е това чудо... Вярно е, че термина ми е в началото на февруари и  с някои от вас имаме 2-3 седмици разлика, но все пак...

she_moto, твоите 49 кг. са уникални...  Peace Ти колко беше преди да забременееш? 

# 136
  • Варна
Момичета, според вас може ли да пия Парацетамол?
можеш Simple Smile аз го пих преди месец, док ми го изписа

# 137
she_moto, твоите 49 кг. са уникални...  Peace Ти колко беше преди да забременееш?  [/b]

Ами 49 кг. Да чукна на дърво, въпреки залежаването си и непроменения си апетит си стоя на тия кг. Гледам да не се хваля много, че да не стане изведнъж избухването. За сега съм доволна от показанията на кантара, док също

# 138
POLISIA,да отговориха ми от СЕЛЕНА.Отговорът долу-горе задоволителен,но прави са хората-дистанционно няма как подробно да ме информират и да се доверя на колегите им тук Simple Smileта имам ли избор-в техните ръце съм Simple Smileто ясно,че докато не го гушна живо и здраво няма да мирясам,само да не лудна предварително,да не дочакам следродилната депресия Laughing А за килограмите-аз вече гордо заявявам,че си вазвърнах моите си,сега трябва да качвам-57кг.съм Simple SmileА за раждането-Стар е права-тогава едни хайдушки времена бяха-овикват те,обиждат те,едни дълги списъци изпълнявахме-един за майката друг за бебето.Спомням си с какъв сак влязох да раждам,и накупила съм аз марковки мазила и сапунче за бебе,а акушерката проверява по списък чантата-и като видя сапуна-"мммм,разкошно мирише" и го разпечата за мивката в предродилна #Cussing outДобре че родих за два часа,караха ме да се напъвам,то затова се разкъсах така жестоко,ама бебе с къса връв и по корема скачаха...абе,дето вика Люцканова-с единия крак си в гроба,да пази Господ,пу пу.Дълго стана,сори Simple Smile

# 139
polisia  И аз съм като теб - от 61 на 72 ... как е? хахах  Joy
До 9ти месец колко ли ще сме?  ooooh!  Сега ни се е паднало да ядеммм... после ще е голям глад за да ги свалим, но си заслужава! Аз сега като видя някоя готина и стегната мадама си викам
" Чакай да родя принцесата и ще съм като теб" хахах  Simple Smile Simple Smile

# 140
Привет от болницата в Стара Загора! В една стая съм с едно вчерашно бебче, страшен сладур, ама малко сърдит. Mr. Green Изглежда решиха, че ми трябва тренировка. Mr. Green

Виждам за килца говорите. Аз забременях на 58, сега съм 57. Как стана тая работа, не знам. Нали първоначално свалих 5 кила, като беше периода на якото гадене. После почнах да ги качвам. На 13 септември бях 57, днес пак толкова. А корема ми растееее, бебчовците също. Чак вече на мистерия ми избива. newsm78

Преди малко дойде една акушерка с подвижен ехограф да види бебешорите. Ръце, крака, глави, всичко събрано в дясната страна на корема ми, който е приел една супер крива форма с бабуна отдясно. Mr. Green Иначе, се чувстват добре, забавляват се цял ден и ме подритват. Laughing

Серклажът ще е утре сутринта. Болницата е страхотна, акушерките са усмихнати и мили. Имаме си голям плазмен телевизор в стаята и безжичен интернет.

# 141
Tanita успех утре, стискаме палци всичко да мине добре  Hug

# 142
  • Варна
танитка  Hug

леле много се смях тая вечер. първо с един клипчета на сина ми като беше малък, после с едно предаване, не знам дали го гледахте снощи, аз го пропуснах заради "столичани в повече", ама сега реших да видя какво го хвалят толкоз и наистина си заслужава - http://play.novatv.bg/play/254947/?autostart=true  Simple Smile

# 143
Здравейте мацки,
последните дни страшно много работа ми се отвори, та не знам какво правите

ама успях да се запиша за новата тема на 10та страница - йупииии  Laughing

Надявам се всички да са наред... Ние сме добре, бебока мърда все повече и все по-активно, аз продължавам да дебелея и на обем на корема и на килограми вече не ми се мисли....

Айде утре ще се опитам да прочета поне малко от 10те страници....

Лека нощ!  Heart Eyes

# 144
  • Sofia
 Laughing Здравейте и от мен,

какъв екшън спретвате тук само за 24 часа, много интересно четиво се получава  Hug

Да се рзпиша и аз - днес паднах насред ул.Оборище #2gunfire,
Колежката ми беше на метър-два пред мен, а аз ситнех с едни пантофки(4 см ток) след нея и направих образцово падане като на герой след експлозия във филм, при което не изпуснах нито чантата си, нито новите си ботуши, помъкнати в другата ръка в голям плик. Няколко издайнически разбити плочки срещу Испанската гимназия ме изстреляха за части от секундата и добре, че имам добри рефлекси, приземих попивайки с ръце, но без да изпускам любимата си чанта. Обаче спирачният път бе дълъг няколко см... Laughing които отнесоха коленете ми - без предна кръстна връзка съм на едното, а другото е с разширена вена от бременността.Болеше. Оцеляхме Слава Богу - с колене разбити, скъсах остатъците от чорапогащника си и го скъсих до клинче, докато колежката ми правеше параван и с мокри кърпички подсушавах раните. Изхвърлих раздраните парчета в близката кофа, глътнах две таблетки магнезий и гордо се изправих  Mr. Green в малката си черна рокля, подръпвайки я, така че да прикирие току-що залепените лепенки. bowuu
 Поех към дежурен гинеколог, за всеки случай, за да си видя бебката. Оказа се, че майка ми, баба ми и приятелка, която е бременна, също са правели плонжове и то по дупе, а бебетата са били ОК, но аз нали съм паника и реших да надзърна "в корема". Прелестна гледка Hug

Плацентата ми се е покатерила т.нар. миграция и вече е на 2,7 см от шийката, чиято дължина се мери ехографски и беше в норма bouquet Имам 6-7 седмици до финалното преместване на плацентата, надявам се да е "все нагоре" Grinning

После си взех от училище "каката" и оттогава ме боли ухото, а нея гърлото - дълъг ден с елементи на  #2gunfire Joy

# 145
  • София
... И за белега от секциото да кажа-Дари като я извадиха и след 2-3 дни набрах смелост да погледна надолу към корема си  Mr. Green и направо гадост-белег,дълъг 1 педя ooooh! Какво е било това юнашко клане и до ден днешен не 
разбрах,ама карай-нали извадиха бебето ми,та си го гушнах.После,както каза другата мама по-горе ,  коремът така и не ми се прибра .Остана си някак по-издаден напред над белега точно.Ама и това не е болка за умиране.Този път да ви кажа,очаквам поне белегът да е по-малък,ако не режат върху стария де.Нямам си идея дали на същото място режат,или не.

Бубе, на същото място режат.  Peace Така си и трябва, защ.-то мястото вече е отслабено и не е нужно да нараняват матката и на др.-о място.

major, аз винаги съм се чудела на бременните с токчета. Аз мн. обичам, даже вчера малката питаше кога пак ще сложа, като видя една жена. И сега, и с предната бременност обаче не мож ме качи на такова нещо. Аз по принцип и преди, и в момента вместо да се пъча, придобивам една маймунска, леко прегърбена походка. Заради спортовете ли, то така си и трябвало да се ходи, ама аз един вид си пазя кръста.  Laughing

# 146
Добро утро,прохладно време е на вън,тази сутрин..
Танита,стискаме палци всичко да мине гладко.
major ,щам бебето не е понесло удара,няма за какво да се притесняваш,аз така в 9 месец паднах в банята.
Но аз никога не съм се качвала на токчета,честно признавам си,не мога и това е....Обувките ми са супер равни,нося маратонки,ботуши и леки обувчици.
Вчера прибрах доста зимнина от червен пипер и тази нощ спах като окъпане/не че не бях/. Wink

# 147
Танита, успех  Simple Smile

major, смях се със сълзи  Joy Извинявай, на теб не ти е било смешно вчера, нооооо .... имаш дар слово и така си го описала, че няма как  Peace Радвам се, че си добре!

Преди да родя сина си, носех токчета постоянно Whistling Обаче от 3 години насам не ми се случва често. Няма как в парка да се изтипосам с кокилки и да тичам след хлапето, но не пропускам удобен случай да си припомня елегантната визия  Wink

Пепито ,аз вече приключих със зимнината. Държим я на вилата, че в апартамента няма мяста. Та онзи ден така ми се приядоха мариновани камби /на Селма/, че си направих и сама си ометох 3 буркана за два дни  Laughing Реших зимнината да продължи да си стои на вилата, че тук е малко вероятно да оцелее покрай мен. Мноооого киселко ми се яде ... и трите бременности съм така  Crazy

# 148
Добро утро мами!
Леле major внимавай, на мен още от самото начало като ми диагностицираха бременността ми казаха "никакви токчета", иначе си бях купила преди една седмица обувки с ток за 250 лв. Не успях да ги нося, хвана ме шубе да не падна да се пребия някъде. И сега непрекъснато си гледам в краката, зимата ще съм абсолютна паника, по принцип съм страшна шейна и сигурно няма да смея да мръдна навън  Confused

# 149
Здравейте,момичета.
Ние вчера се завърнахме с добри новини от София и умора да е имало не се усети осезателно.Пътувахме много добре,стигнахме навреме,но спазвайки правилата за движение по пътищата позакъсняхме от "бродиране" в района на кабинета на Томова.Бяха поразместили графика и ни вместиха една след друга.Видяхме се с viki_88,която се оказа голяма сладурана.Вики,успех на изпита,чакаме новини и от теб.Много съм доволна от Томова.Излязох от кабинета щастлива и уверена,че всичко е наред.Нали не съм правила ранна ФМ и БХС си имах леки притеснения,но тя ги обори,че няма никакви индикациии за хромозомни аномалии.Момчето ми се развива перфектно и е с дълги бедра,което при татко със завидните 190см височина си е нормално.Томова обясняваше бързо,точно и ясно абсолютно всичко,което виждаше.Имам си страхотен диск със снимки и клипче.И така,много се радвам,че се доверих на нея и в крайна сметка ще се размина само с една ФМ и без БХС.Там имаше едно момиче в напреднала бременност,млада,млада,а с лош резултат от БХС и с прегледи при Кременски и Томова.Каза,че всичко е наред с бебето й и дано е поредният случай на невярно висок риск.
Хубав ден ви желая и чакам добри новини за серклажа на Танчето. Peace

Общи условия

Активация на акаунт