Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
О, на мене коремът над белега от секциото така и не ми се прибра за цели 6 гг.  Sad А кг свалих мн. под тези, на к. забременях тогава (корем преди да забременя, въпреки качените заради хормоните кг, нямах), почнах пак и да спортувам (била съм в отбора по аеробика на СУ едно вр., колкото и да не ми личи вече, даже тапия за инструктор имам, т. е. не е като да не знам какво и как натоварвам, та да няма резултат).  Peace

# 121
Shada и за колко време успя после да ги свалиш тия 30 кг.? Аз не искам и малко слонче да ставам, как по дяволите има жени, които качват само по 10 кг., завиждам им благородно  Embarassed
И аз се чудя на такива,дето само 10-12кг.качват.Първия път забременях 50кг,влязох да раждам 76кг.За 4 месеца станах 54,и тези кг си ги поддържам вече 5 г. Сега забременях 56кг.,,,,вече съм 63,така,че съм качила 7кг.Качих снимка за тези които искат да видят.

Смъкнах ги за година и половина, близо две ...  Rolling Eyes Трудна работа се оказа, накрая ме налегнаха тревоги и проблеми, та ги свалих от раз Crazy Сега ще съм от тези, за които се чудите ... качила съм 5 кг .... Та, има надежда, желая ви другия път и вие така да качвате, пък и нищо не се знае  Rolling Eyes после може да намалите качването на килца  Hug Важното е да сме живи и здрави, ние и децата ни, пък после ще му мислим за талията   Simple Smile

Спящата , това с прибирането на корема е индивидуално. Моя се прибра напълно, пък не съм правила никакви упражнение за това  Rolling Eyes

# 122
С килограмите и аз съм +7.5 Определено нямаше да е така,ако се движех повече.От както съм бременна,не ходя на работа и това си оказва влияние.По цял ден седя,не се разхождам..абе грозна картинка ooooh! По принцип нищо не ми се лепи,преди съм се хранела супер нездравословно,хранех се по 1-2 пъти на ден,което предразполага за пълнее,особенно като се натъпча преди лягане,и грамче не съм качвала.Винаги съм варирала 43-45 максимум.Много се надявам,бързо да сваля килцата след като родя..

# 123
Това е пълен ужас, хем съм ограничила до минимум хляба и сладките неща, от време на време само хапвам сладолед......имам по принцип страхотен метаболизъм и никога не съм била повече от 51 кг., без да се ограничавам какво ям. Варирах 49-51 кг., като 51 бях преди да забременея, а дотогава максимума ми беше 50 и то с много зор. Все съм яла тестени неща, абе супер нездравословен начин на хранене, но никога не съм се замисляла, защото нищо не ми се лепеше. А сега какво стана не знам......имам чувството, че вода като пия качвам  #2gunfire
До 9 месец ще стана като хипопотам!

# 124
Да се разпиша и аз по темата.
С двете си бременности преди напълнях точно 15 кг. После  влязох в дънките си на втория месец след раждането. Раждала съм нормално и двата пъти( сега пак искам така) и това ми даваше възможност много да се движа  и изразходвам калориите, натрупани през деня.
Сега дотук съм +3 кг, но не спирам да се движа. На ден вървя по 3-4 км. Иначе ям всичко вече, за разлика от първите 3 месеца, когато повръщах.

Между другото знам отпреди, че кг се мерят сутрин като станеш и вече си минал през тоалетната.Тогава се качваш и отчиташ положението, защото иначе е ясно, че през деня като ядем и винаги ще ти отчита поне +2 кг.

# 125
  • Сфия
ммичета, споко бе, не се шашкайте с тези килограми, сигурна съм, че ще ги върнете много бързо след това. Да му мислят тези, като мен, които са с повечко килограми по принцип, които все си вървят нагоре, назависимо какво и колко яде и никога надолу. Значи, с първта бременност до края на 4-ия бях 4 минус. До началото на деветия-3,4 плюс вече. А последните 2 седмици качих 4-5 кила. Абе общо си бяха 10-11 отгоре. Оставих в родилния дом 6-7 и това е. После ни кило надолу. Та ме изписаха на 67 кила, които почнаха да растат с всяка изминала година. Сега няма да казвам колко съм, че ме е срам, но съм качило общо 1 кг от началото на бременността. Обаче аз си знам, че всяко кило отгоре, си остава кило отгоре при мен. Освен, ако терапията за Хашимотото, на която съм от скоро не промени нещата, защото явно, че безпричнното качване е било от това и то, при положение, че започнах да внимавам какво ям и колко и въпреки всичко кантарът беше безмилостен.

# 126
  • София
О,я спокойно!Аз съм най-тежка от вас Grinning Тежа точно,ама точно 86 кг,а забременях на 76-78,просто винаги съм си била едра жена.Ама изобщо не ми пука на този етап.После ще му мисля.Искам да си видя детето живо и здраво ,пък килограми се свалят.Е,не лесно ,но не е и невъзможно.Я не се косете излишно.  bouquet И за белега от секциото да кажа-Дари като я извадиха и след 2-3 дни набрах смелост да погледна надолу към корема си  Mr. Green и направо гадост-белег,дълъг 1 педя ooooh! Какво е било това юнашко клане и до ден днешен не 
разбрах,ама карай-нали извадиха бебето ми,та си го гушнах.После,както каза другата мама по-горе ,  коремът така и не ми се прибра .Остана си някак по-издаден напред над белега точно.Ама и това не е болка за умиране.Този път да ви кажа,очаквам поне белегът да е по-малък,ако не режат върху стария де.Нямам си идея дали на същото място режат,или не.

# 127
  • Сфия
Любче, не си най-тежката!!! Аз пък да кажа...

# 128
  • Варна
Любче, не си най-тежката!!! Аз пък да кажа...
и аз така ше кажа Embarassed Laughing Laughing

спящата, и моя не изрева като го извадиха /нормално раждах, не секцио/. аз се притесних и питах защо, казаха ние не му даваме да плаче, да проверим първо да няма нещо в устата  Simple Smile

# 129
POLISIA,мерси,че ме насочи къде да питам за моя проблем HugЗададох си въпросите,дано по-скоро отговорят,че усещам аз тежест от някокло дни,а точно в тези форуми има и други жени с такъв проблем-на някои даже след операцията са им казали да не забременяват,че има риск за здравето им,да не казвам живота им...леле.. Shockedтея тъпанари тук,безхаберни ли са,или наистина не виждат в това проблем,но то тепърва може да стане проблемно,че бебе расте и натежава и...да не го мисля ли,ама пусто мира не ми дава........и май да взема да лежа,не да си търя работа из нас,че вчера с всичкия си акъл преобразих хола-местих,търкалях тука дивани, маси...голям идиот съм #2gunfire

# 130
Старлет само да ти кажа имала си -УЖАСНО РАЖДАНЕ!Много смел човек си за да се решиш на второ след такъв първи опит,браво!
А за бягството да ви разкажа и аз че вуйна ми като дойде момента за ръждене всичко беше спокойно и и зведнъж като видяла какво е в родилно и избягала от болницата от страх и се прибрала в къщи по пижама....луда работа къде ще ходи:)
Старлет ти обаче си имала основателна причина,аз ако бях на теб щях по спешност да се цопна в някоя друга болница,егати идиотите,все още си ги има и такива де.

Елси,
може може да има много сериозни поражения от спинална  и епидурална упойка.като увреждане на таза и дори си спомням по мое време 2006 като раждах имаше в майчин дом в варна смъртен случай на родилка със епидурална упойка.
Винаги има риск и при упойките и при ражданията,за това и казват старите хора родилката си е с единият крак в гроба...ама хайде да не мислим такива лоши неща всички ще си гушкаме здрави и пухкави бебенца:) Peace

# 131
Люцканова, правя само малка корекция. Мисля, е не умря родилката, а стоя в будна кома, но може и да бъркам.

Като ще се мерите коя е по-тежка, да вземем и другите да се измерим - 49 кг първи път.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 18:55 от she_moto

# 132
ше_мото смъртен случай беше ако не се лъжа по това време бяха 2,но не помня за втория.зас това и се бях навила нормално да раждам но пък в последния момент ми се обърна седалищно бебето:)

# 133

КРАСОТА!

# 134
Като ще се мерите коя е по-тежка, да вземем и другите да се измерим - 49 кг първи път.

Ти за последното място ли ще се кандидатираш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт