Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви,Любче,Биби. Hug
Алекс,много си сладка.Къде ги качи тези килограми?Не ти личат,а и как ти отиват. Laughing

# 166
Дейзи, поздравления за хубавите новини, а с Крис какво стана, е тя май няма време да пише напоследък. С толкова мъже в къщата.....

Алекса и аз не виждам къде освен на корем да качваш. Лицето ти не се променя, пък като съм виждала някой как подпухват....тъй е спокойно. Пък и вероятно и кистата дава някое друго килце. Кога ще ходиш в Пловдив.

Неви, аз май ще питам в моята аптека като отида да си взема биозина, е с моите коленца. Инае за зъбите някой беше споменал нещо, ама да не се изложа няма да споменавам какво беше точно. Една от съставките на пастите за зъби май.  newsm78

Аз с килограмите съм толкова, защото съм ниска - 163 см. Зимата за първи път бях качила и бях 50 и ми тежеше малко. Най-добре се чувствам 48-49. По-малко се чувствам като призрак. Иначе и аз като Танита подозирам някаква мистерия - коремът расте, бебето също, килата не, ама то така или иначе е някакви грамчета, а кантара ми не  е от електронните, прецизни до стотна.

Любче, като малка, пък и като се готвех за кандидатстудентските си пиех Саностол - сиропчето. Много е вкусно и полезно. Даже една сестра преди години ми беше казала, че го изписват на големи хора след операции. Не съм напълнявала от него, но укрепва организма. А и ако сменя зъбки е чудесно.

За обувките - аз само на една сватба си позволих токчета. Бяха доооста високи, но в ресторанта под масата си ги събувах да ми почиват краката. Добре, че бяха дълги покривките и никой не ме разбра

# 167
Мото,благодаря ти,много си мила. HugКрис е най-щастлива,че след двама младежа скоро ще се радва и на девойка.А аз съм доволна защото имах шанса първа да я поискам за снахичка. Laughing
Уф,оказа се,че нито един панталон или дънки не мога да закопчая свободно.Дано сестра ми скоро ми прати бременлийските си одежди.Иначе поне нося все още същия номер обувки. Laughing

# 168
  • София
Мами,имам питане-какви витамини да дам на Дарето,че ми е много скарана с храната и е слаба? Аз такова злоядо дете не съм виждала.Все и казвам,че е срамно да ходя с лъжичката и паничката по нея,защото вече е голяма и  бебето ще и се смее като се роди,ама на нея хич не и пука Mr. Green

Ние сме същия случай и давам на Ади Марсианци (съб. и нед. & по празници като е ваканция, не вс. ден). Като бяхме на море, ни свършиха, а ок. нас всичко се изпонатръшка със стомашно-чревен вирус и понеже не намерихме марсианците  Crazy , взех детски мултитабс (за деца над 1 г.). И от тях съм доволна, още повече че са с бифидус бактерия, т. е. съвсем подходящи за тогавашния случай.  Peace

# 169
  • София
Спящата Ама тези дето са в една зелена кутия ли?На таблетки?Само по два дни в седмицата ли да давам?Аз мислех,че всеки ден,ама пък да не я претоваря нещо newsm78

# 170
  • София
Давала съм й имунактив:

Вкус ягода и вкус портокал - и двата вида ги харесва.  Peace

P. S. Ади им вика "мрЪснианци".  Laughing

# 171
  • София
Спящата Ей,мерси.слизам моментално до аптеката.

# 172
Здравейте  и от мен тази сутрино-обед.

Аз от спане цял ден вчера заради това стомашно вирусче, днес кукнах в 5 и като реших, че вече съм добре с целия си акъл влезнах да се изкъпя. Че като ми стана лошо накрая, едвам се добрах до леглото. Завих си косата с кърпа и чак сега се събуждам.

Саностол сиропче и аз давах на моята госпожица, но е пъти по-скъпо от другите мултивитамини. Много е вкусно обаче и децата го пият с желание.

emka
вчера и аз надълго коментирах че все повече се ориентирам към Токуда именно заради неонатологията (сравнима с тази в МД) и заради двата бебока, но аз съм допълнително осигурена и не ме притесняват цените. Ако не бях, тези 2100 са си направо непосилно.
От друга страна и аз с  предишното раждане 98 преживях голям кошмар от отношението, но и следродилните грижи ме довършиха. Явно в болницата нямаха АМ и ако го накърмиш-накърмиш. Аз хем имах мляко, но като взимаха да мерят контролно бебетата след хранене, моята все я изкарваха че нищо не е наддала. Само ми крещяха че не го храня това бебе, че ще го уморя от глад и такава следродилна депресия ми докараха, че не ме пусна няколко месеца. Майка ми идва и се чуди що рева, та с познати уреди да ме изпишат на 2-ри ден, а по това време задължително държаха до 5-ти. Та от тогава държавна ли е болницата-НЕ.

# 173
Ето ме и мен след серклажа. Събудих се преди час, свежа като краставичка. Всичко мина идеално. Сега съм зверски гладна и с мамчето от моята стая чакаме обяда с нетърпение. Закачена съм за една система, която щяла да изтече до довечера. Много ме зарадваха акушерките. Целите ми бедра са омазани с йод, но не мога да си взема душ още. Но това е малък проблем. Довечера като ме откачат от системите ще се изкъпя. Важното е, че всичко мина както трябва и вече съм спокойна.

Благодаря ви за стиснатите палци! Hug

# 174
Браво Танче
Чудесно е,че всичко е минало както трябва
сега трябва ли нещо по-особено да правиш/не правиш?
Пази се!

# 175
  • София
Ох,Танитка ,браво,миличка!!!Слава Богу,че всичко е минало както трябва! Хапвай сега ,почивай и ни пиши,когато се присетиш!  remybussi  action032  remybussi

# 176
  • Sofia
Tanita 13 'браво на теб, смело момиче  Simple Smile

Днес ще заспя на работното си място и смятам да си посъкратя работния ден, а и таткото се завръща от командировка и бих го посрещнала на летището с отворени обятия Hug "Мили, къде са подаръците?"  Joy

Ще си взема девойката от училище към 16:30 и поемам към летището  Grinning В неделя сме на сватба  Two Hearts Очертава се готин уикенд.

Относно витамините за дечица и аз съм за любимия ми от детството Саностол, дъщеря ми го харесваше, но  не се е налагало да го пие освен веднъж, като съпътстващо антибиотик лечение. Слава Богу от години не боледува  Simple Smile

Прегръдки и весели почивни дни  Heart Eyes

# 177
Танита, радвам се за теб!
Гледам за килограми си говорите. Аз забременях 42, 160 съм висока. Миналия път качих 20кг, а дъщеря ми се роди 2850. Та бях ги трупала на мен, но пък бързо ги свалих без никакви упражнения.Само коремче имах малко, както казаха другите мами, от секциото остава. Сега идея си нямам колко съм, помня че се теглих преди 2 месеца и бях качила 2 кг.Но със сигурност пълнея по-малко, или поне така си въобразявам. Все още влизам в дънките си, макар да не мога да ги закопчея.

# 178
Tanita, много се радвам, че нещата са наред и всичко с теб е добре.

Къде е KRIS72  да и стисна ръката  за щастливия резултат...Браво! Много се радвам , че ще има момиченце и мечтата и се сбъдна!

Дейзи, браво и на теб за добрите резултати!

Аз след три часа съм на видеозон и дано ме зарадват и ми кажат пола на бебето.Между другото вчера за първи път усетих три ритничета. Ще кажа, ако има резултат.
Приятен ден , момичета!

# 179
a_tita,стискам палци. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Tanita13,много се радвам.Дано си и хапнала. Wink

Общи условия

Активация на акаунт