Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 773
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Любoмира, deyzi, she_moto, Момичета, казах ви и миналия път, че на снимката и 40 килограма може да приличам, но всичко зависи от ъгъла на снимане, мен ме снимат от горе винаги и така ханшът и краката ми излизат по-слаби, освен това панталона е широк и черен и смалява. Лошото е като се видя без панталон, само по целулит и сланини... От 10кг -поне 7 са ми в краката и дупето. Последният 1 месец съм качила 3 кг, защото ми се ослади пак сладкото и тестеното  и сутрин ям и бейкролс, и по някой линцер и отделно тестена закуска..
После наобяд , следобяд и вечер не ям чак толкова много, но то стига сутринта да изядеш толкова колкото някои хора ядат за цял ден.  Mr. Green
М-у другото най-сетне си разбрахме кръвните групи - аз съм 0- , а мъжа ми 0+ .
Нали няма никакъв проблем за първата бременност и кръвните групи нямат значение?

Tanita13  Praynig Praynig Hug Hug Hug

polisia Къде го чете това, че докрая ще качиш още 9? В линка на английски за препоръчително тегло, който е публикуван на 1ва страница ли? Защото аз вървя със 3кг повече от максималното което уж досега трябвало да кача, апък ми излиза че ако сега съм с 3кг по-лека, накрая ще съм 82 хахаххх, значи стават 85 минимум  ooooh!

viki_88 , [color=magentа]KRIS72[/color] Честито! Добре дошли в отбора на женските майки Simple Smile Simple Smile Прекрасно е да знаеш, че ще си имаш малка сладурана!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Leandrin Много си забавна  Mr. Green Grinning Grinning Явно скоро почти всички ще приличаме на Бидони!  Joy

# 211
Ама Алекс, те къде те видяха всички, аз май нещо изпуснах,

бидон е меко казано при мен и лошото е че все още има хора, които казват - “ама теб що така, още не ти личи съвсем“
и аз вече взех да се ядосвам....
с 5 кила напред, като и без друго преди си бях с 10тина над нормата.....абе ко да говоря, не знам, за сега се надявам да закотвя на 77, тъй както бях задържала на 75 цял месец и се моля да не стана повече от 80 до края.

# 212
Алекса, проблем по-често няма, но трябва да се следи. На мен този месец ми пуснаха за антитела, другия няма, но вероятно по-другия пак ще пускаме.

# 213
Хе,хе, a_tita,колежке,как се уредихме с теб с по две момчета и едно момиче.Честит ти юнак!
She moto, ама как издържаш само да не питаш за пола,браво на волята ти,аз се раздирах от любопитство Mr. Green

# 214
Хе,хе, a_tita,колежке,как се уредихме с теб с по две момчета и едно момиче.Честит ти юнак!
She moto, ама как издържаш само да не питаш за пола,браво на волята ти,аз се раздирах от любопитство Mr. Green

А, това е защото е първо Joy
И аз така не исках да знам предният път и умрях от щастие, че е момиченце като ми каза израждащата.
Сега обаче умирах да разбера възможно най-рано, че три моми щяха да са ми множко.
Малко ми е чудно, че мамите с първо женско пак искат момиченца (или обратното). Според мен е най-добре да си имаш различни, да те радват по своему

# 215
 Здравейте!

Минала съм през секцио, но няма нужда от разяснения - всичко е индивидуално. При мен възтановяването беше бързо, белега не личи, корема го няма. Още един съвет, ако позволите - каквото и раждане да преживеете - нормално или секцио, приемете го нормално и не мислете какво е щяло да стане АКО.... няма смисъл от това, решете какво искате и гледайте позитивно напред  Simple Smile

Да споделя, че моя позната е родила онзи ден - момиченце 4300кг и 54см  Grinning Трето й е, трудно раждане , но без крясъци и притискане от персонала в МД ... та има светлина в тунела , не се плашете  Simple Smile

# 216

Малко ми е чудно, че мамите с първо женско пак искат момиченца (или обратното). Според мен е най-добре да си имаш различни, да те радват по своему

За това ще говоря живот и здраве след 5 г.....,дали още ще мисля,че искам и второто да е момиче.Аз все още пиша в отчетната на Януарчрта 2006.......,нали няма да прекъсваме след първата годинка.....?!

# 217
Крис, аз пък това нетърпение не го разбирам. Нито ще тръгна да купувам поли и рокли от сега, нито пък ще купим мотор и каска. Тъй че като излезе тогава.

# 218
KRIS72, като по поръчка! Между другото на теб кога ти е термина, че гледам, че си с неизяснен засега, но не те ли определиха вече?

# 219
bibilyana  И аз искам да съм до 77-80 ама май няма да е...
Оххх, сърцето ми е на топка и само се моля да идва по-бързо понеделник и да разбера какво ще правят с моя проблем.

she_moto Ти 0- или А- беше? И на мен ми направиха изследвания за антитела още щом разбраха че съм 0-, но ако не бях настоявала за изследвания за кръвна група нямаше и да знаем коя съм! Нямам думи просто.... Дано най-сетне попадна на свестни лекари!

KRIS72  Двете ти момчета как реагираха за новото попълнение?
Спомням си как се смях преди седмица, когато гледахме запис от изписването на третия син на леля ми - тогава средния син дърпал леля ми за полата и я молел:
" Мамо, махай го тва грозното, закво ти е? Виж какво е сбръчкано! Айде да го продадем! "
 Grinning Grinning Grinning

# 220
Ох, доста се посмях, докат оизчета последните пет страници  Laughing Вече не помня какво исках да пиша.
Танита, радвам се, че всичко е минало добре, дано малкия юнак в стаята ви не те тормози много  Simple Smile
Радвам се за всички добри новини от прегледите вчера  Hug

Аз пък паднах с първото ми дете, като го носех в кентуруто отпред... беше на 6-7 месеца и се захлупих върху него .. няма такъв кошмар, искам да ви кажа, не искам да си спомням. В следващите дни какво съм изживяла... добре, че си останахме само със траха.

Много целувки на всички, не се тормозете, момичета, за нищо!   love001

# 221
Добро утро.Днес е събота и доста от вас ще си поспят,но аз нещо немога.Явно свикнах да ставам в 6:50,и всяка сутрин се събуждам.А вечер дали съм изморена в 22.30 вече заспивам пред телевизора.Снощи си сложих и одеялото,че ми се стори хладно.
Вчера мъжът ми помолил баба си да ни навие една баница/с точени кори/,ние само да си я изпечем сутринта.Та трябва сега като съм по свободна да отида да ме научи да ги точа тези кори,че само това не знам...Преди ми беше зор да се науча да меся високи погачи/а то било проста работа/.Още удържам фронта с това тесто,че миналата зима вкъщи миришеше на пекарна....То не бяха различни хлябове,покачи,тутманици,кренвиршки,кифлички и накрая козунаци.......
Така ми се лепи това тесто,а пък детето милото като се върнеше от градина и все гладно.
Иначе аз съм добре,бебето подритва,не ми тежи.....само се задъхвам ако изкачвам стълби или баира за детската градина,докато е хубаво времето ще се разхождам до там пеша да я вземем...
Лек и спокоен ден ви желая,аз от сутринта се залавям със задачки/в къщи/,но ще ви наглеждам .

# 222
  • София
Аз да благодаря   bouquet на Elileni за  stork-boy на I-a страничка!  Hug

# 223
Аз да благодаря   bouquet на Elileni за  stork-boy на I-a страничка!  Hug
Честито,честито!Няма изненада. Wink Hug

# 224
she moto,и аз не го разбирам,ама знаеш ли как ме ядеше отвътре любопитството,макар че май си знаех, че ще е момиченце.Пък и с толкова пишки около мен Mr. GreenА за моторите и каските  как съм се запекла като магаре на лед,че сега с баткото ще се избием на тази тема-щял да вади книжка и дядо му да му взима мотор,ама някакъв пистов бил(не разбирам) Те постоянно обикалят състезанията в Севлиево и къде ли още не,но сега се сблъскаха с крокодила в мое лице.
Al3xA, моите момчета все още не знаят за бебето,то и аз съм една...... #Cussing out А ти,миличка до понеделник само положителни мисли и всичко ще е о кей Praynig
a_tita,как да ми определят термин,като преди да забременея нямах цикъл,чудя се и как съм забременяла,невероятно,но факт.Иначе ехографа на бургаската ми лекарка определя термин- 29.02, а доц. Томова онзи ден ми каза от 23 до 26.02,май трябва да си избера една дата,а? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт