Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Добър ден, мами!
    Станала съм още в 7 часа, а чак сега взех да се разсънвам... моят мъж ми каза, че съм като ленивец  Embarassed Милият той се надяваше сънливостта ми да премине към 4-ти месец, но уви, като заспи малкия и му викам на мъжо: "Айде бързо ....., че и на мен ми се спи"  Embarassed А понякога заспивам с Роско още в 22 часа.
  Аз болки в гърба нямам толкова, ама кръста, таза и ставите направо ме скъсват, може би защото е втора бременност и по-рано и по-рязко се разширява тазът. Имам чувството, че ако си тръсна крака и ще ми падне  Laughing

# 571
she_moto ,звъннах на майчето за да разпитам...
Та на ВИП етажа стаите са с по 1 легло,пускат близки за свиждане,има едно кресло може някой да остане при теб .Заплаща се 1000/или 1000 и нещо/,за избор на екип  и престои 5 дни,така се води...
Стаите на 5 етаж са платени по 60 лева на  ден,пак по 1 легло,и отново може да ти идват на свиждане....Ами това е ,ако имаш възможност отиди  да разгледаш и да прецениш.

# 572
  • Варна
she_moto ,звъннах на майчето за да разпитам...
Та на ВИП етажа стаите са с по 1 легло,пускат близки за свиждане,има едно кресло може някой да остане при теб .Заплаща се 1000/или 1000 и нещо/,за избор на екип  и престои 5 дни,така се води...
Стаите на 5 етаж са платени по 60 лева на  ден,пак по 1 легло,и отново може да ти идват на свиждане....Ами това е ,ако имаш възможност отиди  да разгледаш и да прецениш.
е къде е тогава разликата между ВИП-а и 5-я етаж, щом леглата и посещенията са същите? в избора на екип ли? щото разликата в парите не е хич малка Thinking

# 573
БобоДес, аз като гледам разлика в парите почти няма да има. 5 дни х 60 лв са 300 лв, избор на екип е към 250-300. Отделно на 5-ия етаж имаш списък който е към 100 лв (поне). И отделно ако има още нещо и то пак стават 1000 лв. Та разлика нещо не виждам аз. Пък от друга страна, ако наистина е минал ремонта като нищо 5-ия етаж ще е по-вип от випа. Вероятно разликата е по-голяма, ако раждаш естествено, но при мен 99% няма да е така.

Пепито, много благодаря за инфото. Аз все пак ще отида да поогледам.

Неви, аз от време на време се хващам да спя по гръб. Не че искам да правя реклама на матрака ни, но това е първият матрак, на който мога да спя по гръб. Иначе най-често си спя и аз в ембрионална поза. Едното, обаче от което ме е страх да не ми липсва съня, че сме си говорили с теб как си поспивам и ако не мога да спя нощем ще се измъча много. Другото, което ме притеснява е гладът след секциото, че никак не мога да търпя и ще изнудвам Георгиев да ми отпусне аванта от по-раничко. Да не ме мъчат много.

# 574
  • Варна
Сави,представяш ли си да се цвъкнем по едно и също време в АГ-то и двете да раждаме и  си изберем Жорето-ауууууу хахахахха ще има да тър4и от етаж на етаж!!!!! Joy Joy Joy
искам да питам аз сега какво е 5-тия етаж - по вип от долните и по-малко вип от баш Вип-А!дано да сте ме разбрали,ама 4е тъпо питам Thinking аз си искам осигурено спокойствие и не мога търпя хора около мене,освен да дойде майка ми и да ми помага.То е ясно 4е ще трябва да приготвим едни хиляда лева!

# 575
  • Варна
БобоДес, аз като гледам разлика в парите почти няма да има. 5 дни х 60 лв са 300 лв, избор на екип е към 250-300. Отделно на 5-ия етаж имаш списък който е към 100 лв (поне). И отделно ако има още нещо и то пак стават 1000 лв. Та разлика нещо не виждам аз. Пък от друга страна, ако наистина е минал ремонта като нищо 5-ия етаж ще е по-вип от випа. Вероятно разликата е по-голяма, ако раждаш естествено, но при мен 99% няма да е така.
ами аз за екип едва ли ще плащам, затова разликата в цената я виждам. а и какъв е тоя списък 100 лева, за който говориш? предния път за детето ми искаха само памперси, пелени /които всъщност не ползвахме там, но после вкъщи ми свършиха доста работа/, дрешки, които така или иначе купуваш, и комплект за изписване /тоест пак дрешки, които ползваш впоследствие/. за мен пижама, чехли, превръзки, козметеки...друго не се сещам. но не мисля, че нещо от тези неща ще ти бъде спестено на ВИП-а

# 576
  • София
... Другото, което ме притеснява е гладът след секциото, че никак не мога да търпя и ще изнудвам Георгиев да ми отпусне аванта от по-раничко. Да не ме мъчат много.

Повярвай ми, след секцио последният проблем ще ти е гладът!  Laughing  Peace

# 577
5 етаж е правен сега.Сигурно не стигат стаите на 7-я етаж за това.И аз така разбрах от майка,че 5-я етаж е за такива който раждат например нормално без екип,но искат да бъдат сами в стая.А ВИП-а си е нещо различно,там  друго не заплащаш отделно има си фиксирана цена.
Абе ,най -добре е да се отиде на място и да се разгледа и пита.

# 578
she_moto след секцио първо трябва да отделиш газове, за да могат да започнат захранването. Което не се знае кога ще стане, може да е до 24 часа, може и повече, зависи от организма.Аз също не издържам на глад, колкото и никой да не ми вярва с моите килограми. Може да съм много слаба, но не ям ли става многоло лошо.Спомням си че захранването започваше с кисело мляко, а нормално ядох май на 3 или 4ти ден.Най-кофти ми беше, че и вода не даваха веднага след операцията, а такава жажда през живота си не бях изпитвала.Имаше само една чашка с вода и марличка да си мокриш устните. Оперираха ме в 8 сутринта , а вода ми дадоха да пия след 5, като ми казаха да не прекалявам.Вече на следващия ден с воата нямаше проблеми,и чайчета даваха даже.

# 579
Момичета има ли практикуващи счетоводителки сред вас?Имам нужда от разяснение. Rolling Eyes

# 580
Неви, ако и двете сме във випа, току виж сме в съседни стаи. Ама на Георгиев ще му побелее косата от нас, ако му се тупнем на един път  Joy. Мисля да го подготвим с едно посещение една след друга, че да знае какво го чака февруари. Май взе да ми дожалява за него.
5-тият етаж Пепито го обясни. Водят се диференцирани стаи, но предполагам, че ще ти искат еднократни чаршафи, термометри, лигнини, абокати, конци и не знам си още какво. Бе имаше 1 дълъг списък и там с поне 30 неща, които не включват само твоите козметични принадлежности и дрехи. Като отида ще ти разказвам.

Спящата, ти недей така. На мен и след апандисита ми казваха така, ама първото нещо, което питах като се събудих беше за яденето. Тогава газове изкарах след 2 часа, ама опериращия ме благоволи да ме види след 2-3 дни и до тогава само системи ми слагаха. Сестрите се видяха в чудо. На всяко влизане ги питам за ядене, а те ми викат, че в системите ми сложили пържолите. Да да, ама не. С 300 зора накарах един лекар да ми разреши да ям кисело мляко, чак на следващия ден вечерта. А на по-следващия картофено пюренце...ох е там вече дойдох на себе си. Та сега съм решила да тормозя доки още преди операцията да ми каже.

Само се чудя дали в случая проблем ще бъде само упойката или това че е коремна операция. Защото в Плевен, като ми оперираха коляното ми дадоха още на обяд да ям, но и упойката беше страхотна. Което ме подсеща да им пиша едно мейлче и да ги разпитам какви упойки ползват, че нещо ме съмнява в нашето АГ да имат такива чудни упойчици, след които ти трябват 10 минути да се освестиш. Предпочитам да си доплатя и да се освежа бързо, от колкото да се мъча 24 часа, и да ме тресе и да ми се гади.

А ако ме видите, въобще няма да решите, че яденето ми е толкова важно  Joy

# 581
  • Sofia
Дес, само счети не съм била в този живот Laughing
Старлет, благодаря за докторите, май съм направила беля с един прешлен, изкривила съм си го и ме боли, ама неспазването на правила в този живот се заплаща, уви.

Ема ес, питах те, защото вчера майка ми ме запозна с нейна колежка, която каза, че снаха й също чака февруарче, но със сина й са в Испания и се почудих дали не си ти Simple Smile Домашната лютеница е голяма работа, но за бозата не тъгувай, вече и тук никъде няма истинска боза, като от едно време, даже обясняваха по тв-то, че и да искат не могат да я произвеждат по старата технология, заради евро стандарти Sad

# 582
Хехе, Елси - гоним 2 милиона вече българите в Испания
тук във форума сме поне 10 от очакващите февруарчета Simple Smile
Щеше да е наистина съвпадение  #Crazy

# 583
  • Пловдив
Момичета има ли практикуващи счетоводителки сред вас?Имам нужда от разяснение. Rolling Eyes
Аз съм счетоводител - питай, ще помагам с каквото мога.

# 584
... Другото, което ме притеснява е гладът след секциото, че никак не мога да търпя и ще изнудвам Георгиев да ми отпусне аванта от по-раничко. Да не ме мъчат много.

Повярвай ми, след секцио последният проблем ще ти е гладът!  Laughing  Peace
Хихи, да, съгласна съм!  Peace  #Crazy  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт