Отговори
# 450
Минавам само да кажа добър вечер, ще ви прочета когато смогна... аз съм ОК само дето вече ми тежи... Утре ми се налага да кажа на работодателите ми че повече няма да се връщам на работа и излизам болничен до края.... малко ми е притеснено, защото не знам как ще го възприемат.

# 451
Sophi_Fote дано всичко мине добре...Просто спокойно по-човешки им обясни,че  и вече не си толкова трудоспособна...
Тиона...Тук ли си мила?Как си?

# 452
Абе аз и писах на лична още сутринта....ама явно я няма. И утре е ден!

Изпратила съм ти покана за приятелство,още сутринта,но не си ми потвърдила.Как да те добавя  Laughing 

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 22:06 от marinamihailova

# 453
Оф мами да знаете няма местенце дето да ме боли ядох грозде,ябълка 3 чаши вода 2 газирано безалкохолно и сега стомаха ми явно претиска  какво ли не и  ме боли всичко ,а кръста да не говоря за него че ще ревна newsm45 дали ще мога да си сложа от онези ел.възглавнички,все пак то не е кръста а малко по надолу  Thinking .... преди малко реших да полегна малко на леглото,бреййй 5 ,минути охкам пъшкам въртя се като баба меца и не мога да стана от болки УЖАСНО Е и не издържам smile3514 smile3511

# 454
е вече гледам и снимки във фейс-а:)

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 22:40 от gala-2002

# 455
Стефиии спокойно, по Коледа всички болежки ще са ни минали, малко остана.

# 456
  • София
Ние днес ходихме до икеа, нещо нищо не ми хареса от детските стоки и мебели  Thinking и избора ми се видя доста ограничен ...купих си разни готини неща за кухнята  Peace много ме кефят някои икейски дизайни и идеи  Simple Smile но явно детската стая няма да е оттам!

Искам да ви питам вие като давате урина на място в болницата ли го правите или преди това от къщи? Аз предния път успях в болницата, но се стисках, а сега няма шанс да се устискам, пък там дали ще ми се пишка като ида  Blush защото утре или във вторник най-късно трябва да си пусна изследвания но урината ми е голяма драма  Crazy

# 457
Tonita.80 отиваш в болницата, пускаш мивката в тоалетната и ще ти се допишка, гаранция  Peace

stefito_8986 аз съм така от 1 месец, умирам от болки навсякъде, но по-добре не си прави експерименти да затопляш под кръста, мое мнение  Wink

на мен нещо не ми се спи тази вечер, пак ще се будува до късно
лека нощ,мами и погалете тумбаците  Hug Hug от мен

# 458
Мами, закъсах го яко Sad Нали все се оплаквам, че не мога да го излекувам този цистит. Тази вечер освен болките в областта на бъбреците усетих и други, които хич не ми харесаха. Не бяха контракции ( не от яйчниците, нали съм раждала веднъж...), ама решихме да се изстреляме вечерта към Шейново. Тоновете на бебето бяха добре, няма контракция, ехографията е чудесна. Обаче гинекологичният преглед показа леко разкритие. Много се шашнах. Лекарят ми вика- пусни си стерилна урина и микробиология на влагалищния секрет и най-добре ела да те излекуваме тук, че може да стане страшно. Дори ми каза, ако усетя пак болки- веднага да отивам. Прибрахме се с идеята днес по лекари, но сън не ме лови, а и все още си я усещам тази болка. Сега съм си стегнала багажчето и мисля утре сутрин да ида направо в Шейново-там да си пусна изследването и да ме приемат. Най-ми е гадно, че утре е първия ден на градина на детенцето ми и ще ми се скъса сърцето  smile3518 Как ще се оправят с таткото, много ми е тежко. Дори не знам какви документи да занеса, за да не плащам за престоя- ще пращам мъжа за каквото трябва. Стиснете ми едни палчета, моля ви! Ако ме приемат в болницата, няма да пиша, но се надявам скоро да се появя с добри новини. Praynig

# 459
рядко пиша, но ви чета редовно...

Мами, закъсах го яко Sad Нали все се оплаквам, че не мога да го излекувам този цистит. Тази вечер освен болките в областта на бъбреците усетих и други, които хич не ми харесаха. Не бяха контракции ( не от яйчниците, нали съм раждала веднъж...), ама решихме да се изстреляме вечерта към Шейново. Тоновете на бебето бяха добре, няма контракция, ехографията е чудесна. Обаче гинекологичният преглед показа леко разкритие. Много се шашнах. Лекарят ми вика- пусни си стерилна урина и микробиология на влагалищния секрет и най-добре ела да те излекуваме тук, че може да стане страшно. Дори ми каза, ако усетя пак болки- веднага да отивам. Прибрахме се с идеята днес по лекари, но сън не ме лови, а и все още си я усещам тази болка. Сега съм си стегнала багажчето и мисля утре сутрин да ида направо в Шейново-там да си пусна изследването и да ме приемат. Най-ми е гадно, че утре е първия ден на градина на детенцето ми и ще ми се скъса сърцето  smile3518 Как ще се оправят с таткото, много ми е тежко. Дори не знам какви документи да занеса, за да не плащам за престоя- ще пращам мъжа за каквото трябва. Стиснете ми едни палчета, моля ви! Ако ме приемат в болницата, няма да пиша, но се надявам скоро да се появя с добри новини. Praynig

Късмет Lyubi, чакаме те скоро на линия с хубави новинки!  Praynig
Опитай се да бъдеш позитивна и спокойна, макар че не знам как точно в такъв момент Peace

# 460
Lyubi,всичко ще е наред!
 Praynig Praynig Praynig
 smile3525

# 461
  • София
Добро утро.
Lyubi, за да не плащаш престоя си в Шейново, има два варианта- или да си вземеш направление за хоспитализация от лекаря, който ти води женската консултация, или да те приемат по спешност- отиваш с болки, с оплаквания и по желание с целия наръч изследвания, които си правила досега. Според мен дежурният е можел да те приеме още снощи.
Най-лесният за теб вариант е да идеш рано сутринта при гинеколога си, да кажеш, че имаш оплаквания, че си била нощес на лекар и че ти искат направление за хоспитализация, за да те вкарат. Не вярвам да ти откаже.
Каквото и да решиш, желая ти успех Hug

# 462
Оф мами да знаете няма местенце дето да ме боли ядох грозде,ябълка 3 чаши вода 2 газирано безалкохолно и сега стомаха ми явно претиска  какво ли не и  ме боли всичко ,а кръста да не говоря за него че ще ревна newsm45 дали ще мога да си сложа от онези ел.възглавнички,все пак то не е кръста а малко по надолу  Thinking .... преди малко реших да полегна малко на леглото,бреййй 5 ,минути охкам пъшкам въртя се като баба меца и не мога да стана от болки УЖАСНО Е и не издържам smile3514 smile3511
и аз бях така сношти newsm78 newsm78 newsm78големи болки отвсякъде-място не можех да си намеря ,кръвното ми стана високо ,но накрая такова повръщане беше ужас-направо мислех 4е ще се умира

# 463
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро

Tonita.80 аз винаги си нося урина от вкъщи в стерилно контейнерче, което купувам от аптеката. Сутрин като стана първата урина я събирам и така. Те дори в болницата, поликлиниката или лабораторията  ми казват да си нося от вкъщи урина.

Аз вече се опитвам да не ям след 19.00 часа, защото иначе после ми е толкова тежко като легна, че имам чувството, че храната ми е в гърлото.

# 464
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

мерси за закуската. На мен нещо отново ми се гади сутрин, но държа фронта.

Lyubi, гадно е  това с болниците, но по-добре да те приемат и да те излекуват за 3-4 дена. Успех.

Лек и приятен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт