Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
АдИ да сложа кафето, че май само аз съм най запретнатата булка таз сутрин  Mr. Green

Хора нИ сЪ хубави тез работи. Станах в 5:00ч  Rolling Eyes  fiuuuuuu

Вени, какво четеш сега? Аз се мъча на една лигава, ама май няма да я прочета. Уж я взех защото е лекичка и веселичка, ама прекаляват с лиготийте  ooooh!

Камче, вие нали не правихте на вашата стая ремонт, а на детската? Скрина за там ли е?
Аз пък търся стол за детската стая за бюрото. Искам син, хубав и евтин ( ако може за без пари  tooth). Ама нЕма   33uu

/ И Кали стана  Shocked/

Пол, ти кога ще ходиш на работа? Намери ли място за ски  Party ?

Бенджи, пиеш ли чай? Аз редовно  bowuu

# 106
  • София
Ей, като казахте зимнина и се сетих, че имам от мама няколко буркана царска туршия, ама се търкалят десети ден в багажника на колата  Mr. Green! Трябва да ги извадя!

Joy Утре да не рИвеш, че колата ти се е счупила  hahaha

Joy
Аз и да рИва, след оня случай никой не ми се връзва вече  hahaha!

Ха, добро утро  Hug!

# 107
  • София
Опа, Рейчо, твоите картинки винаги са по-хубави  Hug.
Откакто прочетох романа на Алан Фолсъм, не съм имала време да хвана нещо друго  ooooh!. Мислех да почвам На изток от Рая, но имам и няколко леки романчета, заредени на Киндъла.

# 108
Добро утро!

Много са ви хубави картинките и на двечките. Heart Eyes
Досега шетах в кухнята и колко още има за оправяне. ooooh! Аз затова гледам да си спестявам повечето неща за вършене, защото време за почивка не остава. Crossing Arms

Норче, наспана си, затова си станала рано. Ние снощи легнахме рано, обаче много студено ми беше тая нощ. Довечера вече ще включа подовото. Whistling
Вени, помня те и аз с тези буркани. hahaha Ама да не втасат вътре, че бая жега става денем. Mr. Green

Джуджи, искат бележка от доктор задължително вече. А Н. трета седмица се мъкне с хрема, смених два вида капки, е не минават и това е. Но и от градината не го спирам. Не са някакви упорити течащи, но като плаче, тръгват или ей така като се заиграе нещо. Настива му главата май. Че и аз така в момента. Rolling Eyes

Времето и днес е много хубаво. Мислим да поизлезем с мъжа ми да се разходим.

# 109
  • Пловдив
Добър ден  Hug!

И аз съм ненаспала се. Тази нощ в 4.30, моля ви се, с тропот се нанесе нов наемател на тавана. Тропа, търкаля нещо (на мен на орех ми приличаше), дето вика мъжът ми, със зимнината и куфарите се нанесе  hahaha. После спря да тропа, ама ние не можахме сума време да заспим и да се чудим що за гадинка е и как ще го гоним.

# 110
А, добър ден.

Ходих на енглиш.
Купих стол за детската стая - син.
Прибрахме се с Кали.
Записах Мишо на футбол, най-най-най идеалният вариант ми се получи. Идва треньора, взима го от занималнята, теренират и го връща пак в стаята  Heart Eyes (Тони фирмата е Делфините, една от тази която ми предложи  Hug )
Пека пица.
Купих си дом. заек. Някой ако има хубава рецепта да каже, моля.

Вени, явно имаш нужда от почивка в четенето. Няма да сгрешиш с На изток от рая  Peace

Кипре, много зловещо звучи бре  Grinning Разбрахте ли какво е?

Пол, хубаво сте решила да се разходите. Времето е невероятно  Hug

# 111
  • Балчик
ААААА добър ден ,
довлякох се и аз тук ,  Hug
луда съм , а луд умора няма.
Хаясче и аз тъй кат теб , все
не ми достига времето за нищо.
А днес за пореден път обърках посоките
хванАх грешната улица. Mr. Green
Кипре много ти е забавна малката  Joy
винаги се смея много като чета кви ги е творила  Heart Eyes
Утре вечер чакам една дружка на гости решила , че
трябва да ходи на Кръстова гора , иска да нощуваме
там под звездите  newsm78, май да си подготвя
дебели одеяла и якета пък и шапки  Joy

# 112
  • Пловдив
Не сме разбрали, Рейче. Сутринта нямахме време да се занимаваме. Успокоението ми е, че е с крака, т.е. не е змия  Mr. Green.

Спонджи, направо ще умрете от студ, бре. Тва се прави лятото, то и тогава си е студено, пък сега може и до 0 да падне нощем.

# 113
Боб, аз на Кръстова гора съм ходила с мъжа ми като бяхме си направили една малка екскурзийка Варна-Видин-Белово-Наречен-Триград-Варна. Чувала съм , че ходят хора да пренощуват за здраве. Да не би да има някакъв празник тази седмица? Взимаш си сики оборудоването и си шест  Peace

Успокоението ми е, че е с крака, т.е. не е змия  Mr. Green.

smile3556 Викаш успокойтелно , че било  #Shocked Сега като ви няма да не вземат да се народят разни дяволчета  Mr. Green Като разберете пиши  Peace

# 114
  • Варна
Опааа, как сме, как сме?
Много шътливи булки от сабахлен бре. Laughing Бравос! Похвално!
Аз днес сутринта се успах, че снощи ми беше работна/служебна/ вечер, легнах в 1 и като поглеждам часът 07.05  #Crazy. Оказа се, че пак успях и кафето да си изпия, и закуска да приготвя и с трите децА, в 08.00 бяхме вече в колата на път за училище градини и т.н. Но беше много стресово и предпочитам да не го повтарям. Rolling Eyes
Рейче, радвам се че успях да помогна. А столчето от къде го купихте? Заешко, става вкусно с ориз, на яхния с много лук, маслини и сушени сини сливи. Изобщо готвила съм го във всички варианти, които правя с пиле.
Не сме разбрали, Рейче. Сутринта нямахме време да се занимаваме. Успокоението ми е, че е с крака, т.е. не е змия  Mr. Green.
Ъ, кво речи? Да нямате домашен любимец - змия?

# 115
Кипре, някоя катеричка или плъхче?  Thinking Аз добре че не чувам нищо през нощта, че ще изкукам иначе.

Тая вечер няма да правя нищо, мислех да гладя, но се отказах.

Реа, как стана в 5ч. аз ще се побъркам ако се събудя толкоз рано  Joy

Мисля да подбирам джуджето да излизаме, че нямам ни пари, ни цигари и мисля да тегля и да си купя пък и да се насладим на хубавото време.

До послееееееееее!

# 116
Хая, таа сутрин ти четах под аватора мислите. Баш сега ни е необходимо да ги четем по често  Grinning  Crazy

Тони, от Диор душко  Hug е стола.
Що значи работна/служебна вечер?  newsm53

Камче, айде метни и ти една снимка де, не ме отсвирвай  Mr. Green

Направих една снимка и я метнат там дето трябва  Wink. Не обръщайте внимание освен на стола и щорите Grinning. Що така стана полегнала снимката  Mr. Green? Мъчих да я оправя ама неставЪ  Crossing Arms

# 117
  • Варна
Шъ речи, че си подготвях ф-рите да ги нося на счетоводството за приключване на месеца. Все се каня да го правя на често и по-малко, ама все не мога и остава за накрая накуп.

# 118
Камче, айде метни и ти една снимка де, не ме отсвирвай  Mr. Green
Ади, нали не мога да отказвам.  Mr. Green Малко са гадни обаче, защото телефона ми не снима добре на тъмно. Ааа и леглата на децата не са оправени, ама не обръщайте внимание.  Crazy Crazy Crazy

# 119
Реа, това го пречетох някъде и много ми хареса, не съм поетична душа и не си падам по такива работи, но това е хубаво и се чудих чудих де да го туря и ей нА на подписа го турих.

Пол, те винаги са били задължителни тия бележки, но е тъпо лекарката даже не я е видяла, сестрата ме пита само какво да пише и от коя до коя дата. А разкарването и бързането, ми ако съм без кола, ми ако вали или има виелица. Как става тая работа. Аз съм в най-близката поликлиника и пак ми е далече. За едни сополи няма да я помъкна на преглед, ми мед,. сестрата като я приема ще я види, че е здрава. Както и да е, може би така трябва да е, но аз си мрънкам, защото тичането ми идва в повече. Или просто съм свикнала като е вкъщи и да нямам такива разкарвания и сега ми е в повече. А от лекарката също имам оплаквания, но ще ги оставя за друг път  Tired

О, Камче,  изпревари ме, за леглата не се притеснявай, аз у нас никога не ги оправям, това ми е най-противното задължение, другото е да изхвърлям боклук (добре че мъжа ми отговаря за него).

Мисля да си лягам, не че ще заспя, но поне да съм легнала. Опитвам се да си намеря една рецепта за пилешко с броколи и сирене и сметана. Купих броколи вчера и мисля, едната глава да замразя, другата да я сготвя.

Общи условия

Активация на акаунт