Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
А аз ако не пукна от бързане и стрес пак ще е добре. Баси все тичам за нещо и въздух не ми остава.

И аз така бре, що така  newsm78 Явно е заразно  Rolling Eyes

Айде аз тръгвам пак заминавам за Златни пясъци  Crazy

# 91
А аз ако не пукна от бързане и стрес пак ще е добре. Баси все тичам за нещо и въздух не ми остава.

И аз така бре, що така  newsm78 Явно е заразно  Rolling Eyes

И аз бе, направо лудвам.  Crazy

Айде аз тръгвам пак заминавам за Златни пясъци  Crazy

Ти пА къде отиваш посред нощ.  Mr. Green

# 92
  • Варна
Aaaaa, не така момичета, с бързане до никъде не се стига. Naughty Я, малко по-спокойно.
Рейче, къде по Златните в туй време? То туристи не останаха, ти за тоя пущинак си фукнала. Laughing
Аз няма да споделям кога последно си чистих прозорците, срам мъ и.
Тази вечер щерка ми ме застреля с инфо. "Мамо, аз в училище имам гадже!" И мама -  Shocked. Ама като се съвзех, викам, ми добре, щом се харесвате  Whistling. Той младежа още не знаел, но възнамерява да го осведоми тия дни. Joy
Ох, какво ли има да ми чуват ушите още? Thinking

# 93
  • Пловдив
Еее, Тони, моята щерка още от първа група в градината се загаджи с едно лапе, още си го харесва даже. Ама покрай него колко други завъртя, и като каже: ще се женя, направо падам под масата от смях  Joy. Рисува сърца със стрели, вътре пише името на любимия; на гардероба беше написала с фулмастер "Аз обичам И.", а пък на един стенен календар отзад "Искам да се целувам с И."  hahaha

Прозорците може да се каже, че ги мия според това, кога се цапат - там, дето кучето подскача пред вратата, ги мия честичко, че много ги мърля. Ама другите  Whistling

# 94
Спрете се бре, ей, шА ви отупам. bash Закъде сте се разбързали толкоз? Rolling Eyes Я по-полека, аааа! Naughty Аз пък гледам да съм наспана. Всичко друго е вятър работа. Whistling

Тони, и ние сме с гадже от бая време вече. newsm78 Добре е, че е една година по-малък, а не "батко" и да не си мислят за глупости. Embarassed Чувам ги като си говорят по скайпа за разни игри, левъли... Mr. Green

Норче, и ко прайм на Златните, а? Blush

Джуджи, по твоят въпрос - принципно чистех прозорци два пъти в годината, но в последните години си го спестявам едното. Embarassed

Кипре, любовчийка тая твоята. Crazy И да ти кажа под секрет и аз бях така още от детската градина. Имах гадже и се криехме зад гардеробчетата да се целуваме. hahaha Rolling Eyes

# 95
  • София
Ама като се съвзех, викам, ми добре, щом се харесвате  Whistling. Той младежа още не знаел, но възнамерява да го осведоми тия дни. Joy
Joy Joy Joy
Тони, е това ми оправи вечерта  Joy  Hug!
Исках и други неща да кажа, ма не мога, щото и аз бързам  ooooh! ooooh! ooooh!!

# 96
  animal037 аз тук  Crazy
Одих до Златните, че на баща ми един колега е в базата им на командировка и му напълнил багажника с хум-хам  Grinning Върнах се и разтоварих  Crazy

Камче , цунем те един път   love001 Кажи сИга ко ще правим с това юркане мамицата му  ooooh!

Кипре , дИтето е видяло от майка си и сега прави като нея  Crazy
МайкУУУУУУУУУУУУУУ понеже у дом все още няма такива изпълнения и много ми е смешноооо.

Тони, Кипре, представям си дребни-вредни сладурчета  Heart Eyes

Тони , най ми допадна на Диор столовете. Днес минах и ги видях. Това което харесах беше на промоция , а на др място ги видях с 20лв по скъпи, за стол си е множко  Crazy

Пол, като имам време да снимам ще щракна щорите  Wink Оня ден систър ми звъни и ми казва: Яна си е боядисала един кичур в червена боя ( нейната) . Разтворила си боя и се нацапала  Crazy Сега ходи вързана да не я видят баба й и дядо й, че ще става мазно иначе  Joy Обаче, звъни ми оня ден и ми казва: Лельо, целувах се! Аз: с момче ли? Тя: Да! Аз: Е значи всичко е наред  Grinning! Питам я: Хареса ли ти?А тя :Много.............абе, такиви ми ти неща, децата порастват, неусетно почти  Wink

Мишо вече е с новите цайси, много е готин  Heart Eyes

# 97
  Kажи сИга ко ще правим с това юркане мамицата му  ooooh!
Оф, нИнАм.  ooooh! ooooh! ooooh! Добре че мъжо изми чиниите.  Mr. Green
Нали правихме ремонт и още всичко в къщи е ..... ужасТ. Взеха ни килима да го перат и уж днес щяха да ни го носят ни вест, ни кост.  Mr. Green Викам на мъжо - моЕм ли да си останем без килим.  Mr. Green

# 98
Кам, прави ли содена питка, или ходи за хляб оная вечер? Crazy

Норче, зареди се със зимнина значи? Да са ти живи и здрави родителите още дълги години да ти пращат! Heart Eyes И честити цайси на М.
Абе ние на ски ще ходим ли? Grinning

# 99
Кам, прави ли содена питка, или ходи за хляб оная вечер? Crazy

Да бе да не съм луда да ходя до магазина.  hahaha hahaha hahaha Правих по едната рецепта, само че добавих кис. мляко, че нямаше. Стана много хубава, даже снощи си я доядох, че никой не я искаше твърда, та нали да не хвърлям.....  Whistling

# 100
  • Пловдив
Пол, кви ски, бРе?! Навън е още лятоооо...  Nature Sun With Face

Реа, и мама ми праща /и на систър, естествено/, когато може, все нещо по някого, нищо, че си имаме тука село и си правим зимнина...ей така от нейната.  bowuu

# 101
Камче, до де стигна с ремонта бре? Снимки туй-онуй?

Пол, нашите много правят, чак ме е яд на тях дето вместо да си почиват бачкат като обезумяли  ooooh! Ще ходим на ски ко ще правим инак  Peace Ама този път ти избери  Wink

Оффффффф, че умрем да се хилим на предаването "Изгубени в България". Тия са големи смешници, миналат седмица ги гледах и сега пак  Joy

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 21:57 от Реа

# 102
  • София
Ей, като казахте зимнина и се сетих, че имам от мама няколко буркана царска туршия, ама се търкалят десети ден в багажника на колата  Mr. Green! Трябва да ги извадя!
Миналия път ми прати кисели краставичики, а ние взехме, че ги изпапахме и сега няма  Crossing Arms.
Аз нищо не мога да гледам като хората. Марти учи и е при мен, в кухнята, ама му пречи телевизора и го намалих почти до края.

# 103
Камче, до де стигна с ремонта бре? Снимки туй-онуй?
Оф мързи ме, пък и апарата ни се скапа.  Twisted Evil
Ама и ние само боядисахме, малко разместихме и си купихме един скрин.  Crazy

# 104
Ей, като казахте зимнина и се сетих, че имам от мама няколко буркана царска туршия, ама се търкалят десети ден в багажника на колата  Mr. Green! Трябва да ги извадя!

Joy Утре да не рИвеш, че колата ти се е счупила  hahaha

Явно на всички ежедневието ни е натоварено, аз в работата нЕ'ам време да пръдна, после с джуджето, домашната работа и ей по това време вече едва си седя на краката и от зора през деня после пък не мога да заспя. Вчера се счупих да бързам, да се прибера, да взема джуджана, да отидем в поликлиниката преди 17ч. (има консултация с бебоци и не ги мешат), да взема бележка за ДГ (голяма тъпотия, но няма начин явно), прибрахме се, преоблякох се и беж при шивачката да ми скъси дънките и панталоните, от там беж до ДГ да платим таксата и след това навън да играе дребното. Като се приберем, почвам, вечеря, мияла, пералня, простиране, събиране и то станало 12ч. тая вечер, готвене, пазар, пак пералня дрехи, миялна  ooooh! Спирам, че и докато го пиша спирам да дишам.

Общи условия

Активация на акаунт