Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро! Hug

Камче, да ви е живо и здраво малкото пораснало момченце! Само щастливи емоции да преживявате заедно!  bouquet Hug  bouquet

# 196
Камче, честит рожден ден на малкия юнак! Щастливо детство и бързо свикване с детската градина!

А за тебе маме...

# 197
  • Пловдив
Честит празник, Камче, да ти е живо и здраво рожденичето  Hug
И да свикне бързо с градинката Simple Smile

# 198
Тедко, вие кога бяхте? Flutter
Фрапе, как я караш? Hug

ФанАх се да чупя едни лешници. Заболяха ме пръстите. Mr. Green

# 199
Тедко, вие кога бяхте? Flutter
На 23-ти Wink

# 200
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДРЕБОСЪЧКО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! И НА МАМА, ТАТИ И БАТИ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! baloni

# 201
Благодаря момичета.  Hug
Тортичка:

# 202
 hbday Камче, да ти е жив и здрав най-малкия мъж у дома  Mr. Green    bouquet! Много да ви радва и дано скоро си намери приятелчета в градината и да спре да плаче  Hug! Весел празник   bouquet!

Малко телеграфно да напомня за себе си.
 Ходя на стаж. От утре съм в Агенцията по вписванията.
 Мама си дойде от Гърция и остана цели 3 дни у нас  Rolling Eyes.
 Взех си дипломата на официално връчване и след всички снимки и радост, с мама видяхме, че са сгрешили месторождението ми. Върнах я и сега ще чакам минимум месец за нова диплома  Tired.
 Разболях се - Т, хрема, кашлица, щях да пукна, но вече съм по-добре.
 Боил го приеха в ДГ до блока. Много мислихме дали да го преместим, но накрая се отказахме. Много съм доволна от учителките в сегашната градина. Детето е чувствително, с особен характер и ще му е трудна адаптацията. Това, оказа се, не е само мое мнение, а и на учителките му.
 Днес пак тръгнах на фитнес след 2 седмици прекъсване и се чувствам малко изморена, но то и дишането ми още не е много У ред.
 Притеснявам се за Вили. Много незинтересован ми се види. Хем иска в гимназия другата година, хем Ич не си дава зор да учи. Мисля, че ще трябва да да започна по-честичко да си говоря с него за важността на тази учебна година, а и да го препитвам. Излишно е да споменавам, че компа му е със сменена парола.
 Бенджи, споко! Като гледам 90% от момчетата са така с училището  Rolling Eyes. Моето тоже. Между другото и Вили навремето ме попита защо искам да го запиша на спорт като той вече ходи на спорт - шах  ooooh!  Mr. Green.
  Олях се, но така е като не съм писала отдавна. Добре, че поне ми остава по малко време да ви чета  Laughing.
  Хубав ден на всички! А на болните им желая бързо оздравяване!

# 203
  • Варна
Summer Wine, честит празник на всички във вашата къща! На малкия голям мъж, пожелавам много игри и бели, а на мама и тате много да го слушат!

# 204
Аз пък се преборих с един шаран  Party
Днес е рибен ден  Wink

Кали спи  Rolling Eyes, а утре има по Човек и общество и по Английски контролно  newsm78 Незнам какво да я правя, но заради мигрената предпочитам да спи, вместо да я боли главата.

Излишно е да ви казвам, че много ми е студено. Егати гадното време  ooooh! Пия чай за да ме стопли малко.

# 205
Da mina na burzo, dano ne me iztrijat.
Uvolniha me nenadeino i vse oshte se otursvam ot shoka.
Rabotata po apartamenta napredva. Ostavat ni sa podredim 2 stai laminiran parket i da zawurshim banjata, kuhnjata e poruchana.

Ako burgazliiki znajat neshto za bachkane, da pusnat edno LS....please.
Uspehi na wsichki wuw wsichko

Pozdrawi za wsichki praznici
Njamam net, pisha ot bibliotekata

# 206
  • Пловдив
Гери, стискам палци бързо да си намериш хубава работа  thumbsup

# 207
Гери, успех и като имаш нет и повече време пиши пак  Hug

# 208
Гери, много гадно, стискам палци бързо да намериш нещо. Ако чуя нещо ще свиркам. Peace
И защо така гадовете, изпиха ти кръвчицата лятото и айде.  Twisted Evil

# 209
Рени, като те прочетох за сгрешената диплома, и се сетих, че и на Н. кръщелното е сбъркано. Whistling Имам намерение в неделя да отидем до манастира и да поискаме ново. Еми от това излиза, че е роден на 25.09.2011г. ooooh! А това дефакто е датата на кръщенето. Погледнах за справка моето и на Д. - с нормалните рожденни дати са си. Rolling Eyes Много мразя тъй, ей. Ако бях отишла лично да го взема това кръщелно, съм сигурна, че още на място щях да видя грешката, обаче ходи мъжа ми. Whistling
Гери, дано да си намериш по-хубава работа! Hug Сега можещ да се отдадеш на релакс. Flutter
Норче, как ще го готвиш шарана? А заека как сготви? Може и да си писала, но не помня. Embarassed Не пускаш ли топло? Ние набримчихме климатиците вече. Whistling
Кам, снимахте ли в градината? Аз така и не оставих един фотоапарат там, а само оставих почерпката и си тръгнахме. Какво са правили, не знам. Но пък имаше подарък от градината вечерта. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт